Lumaktaw sa pangunahing content

Как да избелите кожата и да я направите!

Здравейте на всички! Моето име е Арина, аз съм на 25 години. Много хора ме питат защо аз никога не разпространявам снимките си. Аз не рискувам да си правя селфита и не смея да качвам снимки на лицето си и всичко това е защото ...съм обсипана с лунички. Разбира се, много са ме утешавали, казвайки ми колко съм красива и как ми отиват тези петънца. Но аз не мога да повярвам на това! Аз вярвам, че кожата на всяко момиче трябва да бъде перфектна. Сега, когато намерих начин да се отърва от тях, съм готова да покажа снимките си и да споделя с вас моята история.
Детството ми беше ... ужасно. Правилно сте ме разбрали - лунички, петна, Петнистата е от най-безобидните имена и прякори, с които ме обиждаха в училището и в двора. Родителите ми как ли не се опитваха да ме убедят, че тези лунички- това е моя особеност и гордост, а аз не трябва да се срамувам от тях. Но това не можеше да ме преубеди.
А в бъдеще и в личния живот не всичко се нареждаше. Аз развих такъв сериозен комплекс от необичайния си външен вид, че аз просто не допусках до себе си което и да е момче. Мислех, че с такова лице човек просто е невъзможно да се влюби в мен.
След това започнах работа и след известно време в интернет се запознах със страхотен човек. Ние си пообщувахме с него два месеца и най-накрая решихме да се срещнем. Но от главата ми не излизаше мисълта за това, той какво ще си помисли, когато види лицето ми, напълно обсипано с лунички. Аз така се развълнувах, че не можах да кажа нито думичка.

Момчето се опитваше да говори с мен, но нищо не се получаваше. И буквално, след 15 минути той каза, че има спешна работа, и си тръгна! Да казвам ли, какви емоции изпитвах в този момент? - Мисля, че не. Пристигайки вкъщи, ревах цял час, знаейки, че външния ми вид - това е моето проклятие. Същият ден Кирил ми писа, че е бил много изненадан от моята неувереност и че това е съсипало цялото впечатление за себе си.
След това, вече не можех да се примиря с факта, че животът ми се проваля от някакви си глупави лунички! Решението на проблема си, започнах да търся в интернет. Аз прерових купчина статии, форуми и сайтове. Предложените там средствата ми се сториха смешни, а много от тях, дори и диви. Но въпреки това, аз започнах да действам. Като начало, аз си направих шестмесечен абонамент за солариум, както ме съветваха момичетата от един форум за жени. Ходих там всеки ден, в продължение на 10 минути, но моята и без това измъчена кожа не можа да понесе такъв голям брой ултравиолетови лъчи и ето какво стана с мен:
Не мисля да си показвам лицето, страхувам се, че не всички ще издържат такова зрелище. На врага си не искам да пожелавам това, през което аз трябваше да мина. Не можех нито да спя, нито да ям, даже се обличах с голям проблем! Всяко докосване до кожата, ми причиняваше адска болка.
Похарчвах всичките си пари за скъпи гримове и някакви кремове. Търках кожата си с всякакви видове пилинги - никакъв ефект, само на улицата, след това не можех да изляза по няколко дни. А когато съвсем се обезверих, се натъкнах на един сайт с избелващ крем за лице Ultimate Whitening cream.  #лунички,пигментни петна,старчески петна,избелваща маска за лице,премахване на пигментни петна,премахване на лунички,
премахване на петна по лицето,козметика за лице,пигментни петна по лицето премахване,пигментни петна премахване,
старчески петна премахване# 
Текстурата на крема е нежна и лека - това определено е плюс. След нанасяне, аз въобще не го усещам на лицето си.Ultimate Whitening cream перфектно овлажнява и подхранва кожата.
След редовен нанасянето на крема, аз започнах да забелязвам, че луничките започнаха да изчезват една след друга! Аз, разбира се със сигурност не очаквах такъв резултат. Скъпо струващите професионални маски не можеха да ми помогнат, а Ultimate Whitening cream се справи с луничките ми за кратко време. Просто не можех да се позная в огледалото! И накрая, лицето ми стана перфектно!
След две седмици, луничките станаха наполовина. А след месец постигнах ето такива резултати:
 
Сега, съжалявам само, че не съм намерила този чуден крем по-рано. Може би сега щях вече да съм омъжена за някой красавец с шоколадови очи. Но, затова пък, аз започнах да се срещам с не по-малко симпатично момче и си мисля, че този път е сериозно.
P.S Момичета, които са изправени пред същия проблем, не губете пари по салоните за красота и не се мъчете с разни “бабини” рецепти. Ultimate Whitening cream е уникално средство за всички несъвършенства на кожата. Проверено е! Само още нещо искам да кажа, че Ultimate Whitening cream не се продава в магазините. Може да си го поръчате само на официалния сайт. За днес това е всичко, което исках да споделя с вас. Желая красота за всички!)
Коментари
Ани, на 24 години
Такааа, значи си си намерила гадже, а аз разбирам за него от блога си ...? И това ми било приятелка) Чакам да ми се обадиш!
Ирина, 22 години
По дяволите, Слънчева, ти си толкова готина с новия образ. Ти и с луничките ми харесваше, но сега си направо върха!
Катерина, 29 години
Боря се с луничките през целия си съзнателен живот! Арина, твоята история наистина ме вдъхнови, най-вероятно също ще си поръчам от този крем. От официалния сайт си го поръча, нали?
Ина, 35 години
А аз все пак си мисля, че с луничките - това е страхотно. Както ни казваха в детството, значи слънцето много ви обича)
Инга, на 25 години
Арина, имах абсолютно същия проблем. Само, че не само при мен, а цялото ни семейство сме рижи и съответно сме и луничави). И докато на родителите ни не им пукаше за това, то аз и сестра ми страдахме от тях цял живот! Как ли не се борихме с тях, аз дааже летях до Израел за специални избелващи маски. Тяхната козметика се слави по целия свят, но реално е кръгла нула! Веднъж сестра ми беше в командировка в друг град и тогава са я посъветвали за този крем. Идва си тя, след месец, а ние не можем да я познаем! За малко да ми се откачи челюстта от удивление. Отначало, разбира се си помислих, че това е от някакъв качествен грим, започнах да я разпитвам откъде си го е купила. А тя ми заяви, че грим , вече повече от месец не е използвала! Разказа ми за Ultimate Whitening cream. Още същия ден си поръчах крема. Воаля, за всички онези, които все още не вярват, тук са моите резултати:

Олга, на 25 години
Аз също използвах този крем. Ефектът е супер! А и той елиминира не само лунички, но и следите от акне.

Арина Слънчева
Катерина, да, аз поръчах от официалния сайт и Вас ви съветвам. Чувала съм, че има много ментета, които започнаха да копират този крем.
Вика, на 21 години
От акнето - това е добре. Лунички нямам, но следите от акне, специално ме карат да страдам в продължение на много години, още от пубертета. Мислех си, че никога няма да се отърва от тях. Може би и на мен ще помогне този крем ....
Ленка, на 20 години
Арина, изглеждаш страхотно, поздравления!
Ани, на 24 години
Лена, съгласна съм с теб!

Олег, на 30 години
Арина, Вие сте очарователно момиче! Не мога да се наситя на красота Ви! Как му е провървяло на Вашето гадже..

Mga Komento