Lumaktaw sa pangunahing content

Начална страница » обяснения


Наскоро четох блог пост от някаква "закръглена жена" (както тя сама се наричаше), където доказваше, че размерът при жената няма значение, защото най-важното нещо е нейният чар. И знаете, че не мога да мълча по този въпрос!
Сигурен съм,, че всяко пълничко момиче или жена всъщност е нещастно от това, че има наднормено тегло, криейки го зад извинения, като "Обичам се такава, каквато съм" или "Има какво друго да обичат в мен". Не! Не трябва да сте "такива, каквито сте"! Повярвайте ми, никой мъж не иска да гледа изпъкнал корем, голям задник или гънки от мазнини по бедрата! И със сигурност няма да иска да пипа всичко това... #как да отслабна,диета за отслабване,бързо отслабване,билки за отслабване,как да отслабна бързо,диети за бързо отслабване,
бързо отслабване,хранителен режим за отслабване,отслабване,разделно хранене диета,искам да отслабна,как да отслабна в корема,
затлъстяване# 

Но ситуацията може да се промени! Искам нашата история да е вдъхновяващ пример за други.

Преди 5 години се ожених по любов. Живеехме много добре, Соня (съпругата ми) се грижеше за къщата, а аз правех пари. Изкарвах много пари, затова често ходехме на "ол инклузив" почивки. Непрекъснато излизахме да вечеряме навън. Винаги можехме да си позволим да каним всичките си приятели на домашни партита с много храна... Ето как Соня качи много килограми, малко по малко, в течение на 2 години. А аз говоря за 5, 10 и дори 20 кг! Веднъж се качи на кантара и той показа повече от 100 кг ! Разбира се, тя се депресираше от това, но вместо да започне програма за отслабване, тя започна да се успокоява със сладолед и торти. И разбира се, качи още килограми.
Веднъж наши стари приятели ни дойдоха на гости. Не ги бяхме виждали известно време. Те гледаха Соня и забелязах ужас в очите им. И тогава ми казаха насаме: "С такова тегло е почти невъзможно да отслабнеш. Ако не искаш да живееш цял живот с дебелана, трябва да си тръгнеш сега, преди да е станало прекалено късно.
Аз и Соня преди 3 години

Трудно начало

Не спах цяла нощ след този разговор. От една страна разбирах, че приятелите ми може би са прави. Но от друга страна, как можех да напусна жена си, която всъщност много обичах? Нямах представа какво да направя! Сутринта взех решение: не можех да я напусна, а и не исках. Щях някак си постепенно да я върна в нормалното ѝ състояние.
Разбира се, първото нещо, което ми хрумна, беше здравословно хранене. Но как щях да кажа на Соня, че трябва да спре да поръчва пилешки крилца, пица и ребърца и да премине към нискомаслено сирене и зеленчуци? И ми дойде идеята да ѝ готвя вечери "изненада". Прекарах няколко вечери онлайн в търсене на рецепти за нискокалорични ястия. Соня не е никак глупава и се сети за какво става въпрос. Тя ми благодареше учтиво за "изненадите" и ядеше това, което ѝ бях сготвил, със сълзи на очите.
Мина една седмица. Дали защото жена ми се успокояваше с храна, докато ме няма, или просто защото този метод не работеше, но нямаше никакъв ефект . Затова реших да опитам с друг радикален метод за отслабване - спорт . Но за разлика от вечерите "изненада", които изглеждаха съвсем невинни, абонамент за фитнеса щеше да е доста обидно.
нямаше резултат...
И тогава ми хрумна блестяща идея. Купих абонамент за фитнеса за двама ни и помолих приятелите ни да ни го дадат като "подарък" за Коледа. Струваше ми се, че Соня пак разбра откъде идва подаръкът. Но все пак се преструваше на много развълнувана и ходеше с мен на фитнес. Ходехме 3 пъти в седмицата в продължение на месец и на мен ми харесваше, но съпругата ми не се чувстваше добре, просто не ѝ харесваха тренировките и в резултат на това нямаше резултат...

Последният опит

Изведнъж Соня престана да ходи на фитнес, заключи се вкъщи и не излизаше оттам. Болеше ме да я гледам и веднъж дочух един разговор между нея и нейна приятелка по телефона. Жена ми плачеше и каза, че ме обича и ще ме напусне, за да ме спаси от това да страдам с нея. Това беше шокиращо! И именно това ме накара да взема решителни мерки.
Същия ден, когато Соня заспа, започнах да търся информация в различни форуми за отслабване. Надявах се да открия методи, които не сме пробвали все още. И след като прегледах може би стотици форуми, намерих този продукт!
Капките за отслабване се казват Eco Slim и вече са помогнали на някои жени. Гледайки техните снимки "преди" и "след", едва се сдържах да отида при жена ми веднага и да ѝ ги покажа. Но не, трябваше да действам по-внимателно.

Резултати от Eco Slim проучването, в сравнение с други продукти
247 жени са взели участие в проучването 

Те са постигнали целта си (свалили са килограми) - 2 седмици
 Eco Slim  Други продукти (средно)
Пишеше на уебсайта (между другото единствения официален уебсайт, където се продават капките), че са направени от натурални съставки . Помислих си, че няма да навреди, като се има предвид, че продуктът е изцяло натурален и го ПОРЪЧАХ.

Много различен живот

Взимайки Eco Slim
Считам този ден за повратна точка в живота ни! Първо тайно добавях капките към напитките на Соня. Когато забелязах след няколко дни, че бузите на Соня не са вече толкова надути и е свалила малко мазнини от корема, реших да ѝ предложа Eco Slim като обикновени витамини. И се получи! След като видя как тялото ѝ с променя пред очите ѝ, съпругата ми стана по-енергична и уверена. Тя мислеше, че това е ефектът на "витамините".
Изминаха 3 седмици и Соня реши да се премери. Оказа се, че вече е свалила 18 кг! Тогава реших, че е време да ѝ кажа за Eco Slim. За моя изненада, тя не се обиди. Напротив, благодари ми и каза, че нямало да може да постигне такъв резултат сама.
След задушевния ни разговор всичко се промени. Първо, Соня най-накрая спря да бъде стеснителна. Второ, да я гледам ме правеше щастлив и трето, връзката ни стана още по-открита от преди. Жена ми взимаше Eco Slim още около един месец. И се случи така, че след 7-8 седмици тя свали ... 40 кг! Не можех да сваля поглед от нея, беше толкова красива. Осъзнах, че съм бил прав, като я подкрепих, вместо да я изоставя. И сега се наслаждавам на резултатите от усилията ми.
Моето добро момиче
 
Когато теглото на съпругата ми стана 68 кг, тя изведнъж спря да сваля. Отначало не можехме да разберем какъв е проблемът. Но се оказа, че Соня е бременна! Спомням си че тогава се просълзих. Мечтаехме си за това от няколко години.
 
Нашето щастливо семейство
Разбира се, жена ми качи няколко килограма по време на бременността, но пак беше по-слаба от преди една година. Освен това теглото се върна към нормата, след като роди. А това, което ни харесва най-много е, че излишните килограми не се връщат. Отново можем да си позволим ресторанти и пиршества с приятели. Соня не трябва да се тревожи за поредното парче пица или топка сладолед, защото сега има... ние имаме Eco Slim. Знаем къде да го поръчаме, за да избегнем фалшивите продукти. И знаем точно колко ефективен е Eco Slim !
P.S. Сега Соня име перфектно тяло! Не съм очаквал, че тя отново може да има толкова апетитни извивки, след като отслабна. Коремът ѝ е плосък, а гърдите ѝ останаха същите. Завиждам си!
Теодор Станев

Коментари:

 • Диана Взимам тези капки от около две седмици. През първата седмица свалих много излишни течности, но някак си апетита ми се засили, въпреки че продължих да свалям по около половин килограм на ден. И след това спрях да изпитвам глад, дори вечер след работа. Започнах да свалям килограми дори по-бързо. В резултат на това свалих 10 кг за 2 седмици!
  09.05.2017
 • Габи12 Спрях да взимам Eco Slim преди 2 седмици. За малко повече от месец се отървах от 19 кг! Сега тежа 48 кг, теглото ми е стабилно и не се покачва. Това е направо супер да сваляш кила без да се лишаваш от нищо.
  09.05.2017
 • КатяД: мога да потвърдя че метода е ефективен. и приятелката ми отслабна с Eco Slim. От 80 стана 67 кг! много впечатляващо!
  09.05.2017
 • Шени: Нямах тарпение да взема пакетът! Най накрая пристигна днес и ще започна да отслабвам!
  08.05.2017
 • Мартин Искам да кажа нещо на Теодор. Напълно съм сугласен с теб, жена с наднормено тегло никога няма да привлече нормален мъж. И всички тези които си мислят че изглеждат добре, както са си просто се самозаблуждават. Браво че не си се отказал! Ако не беше купил тези капки щеше да продължиш, да страдаш.
  08.05.2017
 • Диана: Купих Eco Slim по съвет на приятел диетолог. Първите 3 дни не видях никакъв резултат. Но на 7-ия ден забелязах, че апетитът ми започва да намалява. Това дори не е диета. Просто ям каквото си искам, това е всичко! И така след 3 седмици с Eco Slim лесно свалих 13 кг. И нямаше странични ефекти, чувства се страхотно през цялото време. Трябва да сваля още 5 кг и теглото ми ще бъде перфектно!
  08.05.2017
 • Яна: От пубертета се боря с наднорменото тегло. Опитах постене и всякакви диети. Беше наистина трудно, през цплото време бях гладна, а тези методи бяга практически безполезни. Веднъж срещнах приятелка, която преди 5 години беше закръглена като мен. Не можех да повярвам на очите си, изведнъж беше станала толкова слаба и красива. Оказа се, че това е благодарение на Eco Slim! Разбира се, постиженията на приятелката ми ме вдъхновиха и не можах да се сдържа да поръчам тези капки. В резултат на това свалих 16 кг за един месец! Никаква диета не ми помогна да сваля толкова много килограми! Eco Slim е най-добрия избор за мен!
  08.05.2017
 • Елена: Не осъзнавах, че качвам килограми докато мъжа ми не ми намекна. Погледнах се в огледалото и наистина беше ужасно. Качих се на кантара и кошмар! Опитах да ходя на фитнес и да тичам сутрин, но имах енергия да го правя, само няколко пъти в седмицата. Попаднах в подобна ситуация на тази на Теодор и Соня: мъжа ми намери официалния сайт на Eco Slim и ми ги поръча. През първия месец от взимането на Eco Slim, свалих почти 15 кг! Ще продалжавам в същият дух.
  07.05.2017
 • БЕЛА: Откакто се помня винаги съм била дебеличка. Винаги на диети... Когато сваля няколко килограма бързо си ги връщам отново. От това положение ми се плачеше! Тогава попаднах на няколко мнения за Eco Slim и няколко разказа подобни на този на Теодор. Затова реших да опитам. Резултат: свалих 17 кг през първия месец и още 15 през втория. С времето килограмите не се връщат. просто се наслаждавам на резултата!
  07.05.2017


Mga Komento