Lumaktaw sa pangunahing content

Sam svoj kozmetičar ili KAKO SAM KOD KUĆE POVEĆALA GRUDI ZA TRI BROJA


Ćao svima!
Devojke, davno sam vam obećala da ću da ispričam kako sam uspela da povećam grudi sa jedinice na trojku. Moje grudi su postale čvrste, podignute i bujne. Prošlo je pola godine a one su sve privlačnije i privlačnije! Pa da krenem od početka.
Zašto sam želela da povećam grudi?
Od kad znam za sebe, nikad nisam bila zadovoljna svojim izgledom. Moje drugarice su blistale sa dubokim dekolteima a ja sam stalno skrivala svoje male grudi pod širokim majicama i džemperima.
Dok su druge devojke izlazile i družile se sa momcima na zabavama, mene niko nije primećivao. Moje patnje su bile beskrajne - svi su mi se smejali jer sam bila ravna ko daska! Tada sam čvrsto odlučila i obećala sebi da ću, po svaku cenu, da povećam i prolepšam svoje grudi!

Koje su moguće posledice
povećanja grudi?

Posle završetka škole, počela sam da štedim za ispunjenje svog sna - plastičnu operaciju. Čak iako sam znala sve o užasnim posledicama koje mogu da se dese ako hirurg pogreši, ipak nisam odustajala od svog cilja. Živeti bez grudi je mnogo gore - moj privatni život je bio depresivan, bila sam puna kompleksa.
Za nešto manje od 5 godina uspela sam da uštedim potrebnu količinu novca. To su bile teške godine za mene jer sam morala da se odričem mnogih stvari u životu, nisam mogla sve sebi da priuštim. Ali, ipak, uspela sam u svojoj nameri! Zamislite moje razočarenje kada mi je lekar na preoperativnim kontrolama rekao da ne može da me operiše jer su moje grudi previše male... Bila sam potpuno očajna.

Kako mi je psihijatrica pomogla da povećam grudi za 3 broja

Novac skupljen za operaciju sam potrošila na konsultacije kod psihijatrice. "Ako ne mogu da ostvarim svoj životni san, poslednje što mogu da uradim jeste da pokušam da verujem da je moguće normalno živeti i bez toga." Razmišljajući ovako otišla sam ženi koja će ubrzo dramatično da promeni moj život.
example2
Zasigurno, očekivala sam da će psihijatrica da me napadne tvrdnjama da ništa ne trebam da menjam na sebi. Ali nije bilo tako, odmah me razumela.
Ta divna žena mi je otkrila da je i ona mnogo patila jer su je zadirkivali zbog toga što je "ravna kao daska". To je trajalo sve dok nije otkrila UpSize, kremu za povećanje i čvrstoću grudi.

Prvo sam mislila da se samo šali sa mnom i da je sve to samo obična šala. Međutim, pokazala mi je sliku od pre 5 godina na kojoj sam videla istu ženu u kupaćem kostimu ali je više ličila na nekog momka tinejdžera nego na ženu.
Neverovatno ali istinito - psihijatrica mi je zapisala sajt na kojem mogu da kupim ovo čudo i ništa mi nije naplatila! Trebalo mi je nekoliko dana da dodjem sebi posle svega što se desilo, ali ubrzo sam naručila kremu. Sve u svemu, bila je jeftina, a posebno u poređenju sa cenom operacije.
Paket je ubrzo stigao i odmah sam počela da koristim kremu. Ne bih nikad poverovala da je to moguće ali moje grudi su počele da rastu pred mojim očima! Činilo mi se da sam morala da prođem sve patnje ovog sveta da bih shvatila da zaista postoji ovaj magični proizvod!

Tada sam se uplašila. Šta ako budem morala da koristim ovu kremu do kraja svog života? Ili šta ako bude imala neke štetne posledice? Ana me uverila da je potpuno sigurna za zdravlje. Pronašla sam naučni članak gde je sve detaljno opisano - zašto i od čega grudi rastu.
Strah od toga da ponovo postanem "ravna kao daska" me i dalje mučio. Za dva meseca već sam kupovala grudnjak veći za 3 broja i tad sam odlučila da se zaustavim, više nisam naručivala kremu. Da budem iskrena, očekivala sam da će se moje grudi smanjiti i bojala sam se toga da ću morati da kupujem ovu kremu do kraja života. Ali prošlo je 7 meseci a moje grudi su i dalje velike. Zato sa sigurnošću preporučujem ovu kremu svima koji su prošli kroz isto što i ja.
Devojke, ne žurite na operaciju, postoje i drugi načini povećanja grudi, mnogo povoljniji i efikasniji. Nadam se da će ovo da vam pomogne dazavolite sebe i da napravite preokret u svom životu.
Povećanjem grudi skopila sam mnoga prijateljstva, stekla samopouzdanje i dobila novi posao.
Sada sam najsrećnija devojka na svetu i želim da i vi to budete!

NARUČITI

KOMENTARI:

Sandra Vasić
Dojila sam dete više od godinu dana, prošla su dva meseca kako sam prestala, malo sam smršala a moje grudi... Pre sam imala jedva dvojke ali sada su dobre trojke! Koristila sam UpSize. Kada sam počela da koristim ovu kremu primetila sam poboljšnje već posle nedelju dana - moje grudi su postale okrugle (to je posebno vidljivo na malim grudima) i bile su čvršće na dodir. Osim toga, krema se brzo upija, ne ostavlja tragove, prelepo miriše. Rezultati su neverovatni! Uspela sam da povećam grudi na "trojku" za mesec dana i sa pola tube! Jedna tuba je dovoljna! Definitivno treba da kupite!

04.03.2017 - 19:10 | Odgovori
25
Katarina Marković
Ja i ne verujem baš u ovakve kreme... ali nemam vremena da ponovo razmišljam sve ispočetka. Nemam novca za kvalitetnu operaciju svakako i ne želim ni da pomišljam na jeftinu operaciju! Shvatila sam da ne gubim ništa ako probam, i naručila sam! Probaću! :) Hvala!
05.03.2017 - 08:24 | Odgovori
38
Marija Simić
Naručila sam UpSize . Kupila sam je posle porođaja i dojenja drugog deteta. Šta da kažem: krema definitivno deluje, i moj muž je primetio. Kupila sam zajedno sa koleginicama i njihovi utisci su isti kao i moji :) Tubu sam potrošila za mesec dana, bila mi je dovoljna iako sam je koristila svaki dan. Rezultate je bilo moguće primetiti nakon 2-3 nedelje, moje grudi su nabujale... Proizvođač kaže da krema sadrži sok biljke koji podiže postojeće masne naslage. S obzirom da su grudi sloj masti i žlezdanog tkiva, masti su nesumnjivo najbitnije ovde!!! Nakon što sam prestala da je koristim, nije bilo nekih dramatičnih promena ali mislim da možete postati psihički ovisni o njoj :))) Malo je strašno, šta ako prestanete da je koristite a grudi se opet spuste :))) Zato sam kupila još jednu tubu. Šta da kažem, ako možete sebi da priuštite ovu kremu, ne oklevajte!!! Ponosno ću da pokažem svoj uspeh:

06.03.2017 - 00:10 | Odgovori
32
Ana Nedić
Opa... Izgledaju kao da su operisane... Ne mogu da verujem! Nisam zadovoljna oblikom svojih grudi (kao tuba su) i zbog toga imam užasne komplekse. Teško je odabrati dobar grudnjak. Naručila sam kremu. Hvala, devojke! Probaću i ja uskoro!
06.03.2017 - 18:34 | Odgovori
7
Tanja Simić
Moja drugarica je imala neuspešnu operaciju... Sada je u bolnici... Zato sam ja protiv plastičnih operacija. I sama sam koristila mnoge kreme ali efekat je bio privremen. Grudi su se opet opuštale nakon nekog vremena posle korišćenja tih krema. Naručiću UpSize , utisci korisnica su odlični.
07.03.2017 - 15:43 | Odgovori
19
Jasmina Karić
Pišem o najboljoj kremi za povećanje grudi koju sam probala. Mnoge sam probala: Evelin, Mama Comfort, Maxi Bust, Venus. Definitivno je najbolja UpSize . Prodaje se samo na internetu i mislim da joj je to jedini minus. A što se tiče efekta... Krema zaista povećava grudi.

U isto vreme, ne uzrokuje otekline kao što to Evelin radi, a nije ni obični proizvod za negu kože kao Venus. Povećava grudi bez posebnih vežbi ili ishrane, iako po pravilu samo te stvari povećavaju grudi za 5-7 cm. Ova krema daje takav efekat za 1-2 nedelje! Prvo nisam verovala svojim očima! Onda sam se oduševila!


Krema mi je trajala 2 meseca, evo mog postignuća. Usput da kažem, grudi se ne spuštaju (ponekad se desi kad koristite slične kreme) tj. efekat UpSize kreme je dugotrajan. To jedino i može da nas usreći. P.S. Masaža: nanesite kremu kružnim pokretima prema sredini. Ostavite malo kreme ispod grudi dok se krema potpuno upije, tako ćete da dobijete bolji lifting efekat.

Ako je kupite, nećete da zažalite, to sigurno! A možete i da pitate nekog da vam je pokloni. :)
08.03.2017 - 15:43 | Odgovori
38
Sofija Marić
Evelin je obično sranje! Ne možete da je nanosite na bradavice, samo okolo i to je to. Nisam još probalaUpSize .
09.03.2017 - 18:41 | Odgovori
16
Bojana Đurić
Devojke, ova krema je čudo!!!!! Oduvek imam male grudi, plus i sama sam sitna, ali sada sam seks bomba :))) Koristila sam je 2 meseca i evo mojih novih prelepih grudi :))) Na sedmom nebu sam :)) i moj muž, također, savetujem da je kupite :)

11.03.2017 - 00:44 | Odgovori
25
Radojka Jovanović
Pročitala sam mnogo pozitivnih komentara o ovoj kremi, nije skupa a mnogo je kvalitetna. Naručila sam je pre nedelju dana i odlučila da probam :) Ustvari, po mom mišljenju, proizvodi za grudi treba uvek da budu prirodni... UpSize samo dokazuje tu činjenicu. Krema Up Size sadrži isključivo prirodne sastojke. Već je koristim i mogu da vidim da se moje grudi podižu i postaju čvršće... Mislim da ću imati solidne "trojke" za manje od mesec i po.
12.03.2017 - 09:57 | Odgovori
19
Zorka Krstić
Odlično! Naručiću i ja sebi ovu kremu! Umorna sam od kompleksa!
13.03.2017 - 22:29 | Odgovori
2

NARUČITI

Mga Komento