Lumaktaw sa pangunahing content

Radojko Vasić: Kako sam uspeo da se otarasim osteohondroze za mesec dana

Kako izlečiti bol u zglobovima
Želim da vam ispričam svoju priču o tome kako sam uspeo da pobedim artrozu zglobova i osteohondrozu u donjem delu leđa. Nisam lekar, ne mogu da objasnim kako sam se izlečio, mogu samo da ispričam šta se desilo.
Ja sam penzioner i imam 62 godine. Pre penzionisanja radio sam na visokoj peći u jednoj metalurškoj kompaniji. Prvo sam bio obični radnik a zatim sam promenio poziciju i počeo da radim kao inženjer zaštite na radu. Oni koji poznaju profesiju radnika na visokoj peći razumiju da se ona mnogo razlikuje od običnih pozicija u metalurškoj kompaniji. Obični radnici treba samo da otapaju čelik u konverterima i sve što treba da rade jeste da sede i pritišću poluge i dugmad. Sve smo radili na neki staromodan način. Po potrebi smo koristili lopatu a tek ponekad i željezne poluge. Bilo je mnogo vruće pored peći, nismo imali gde da pobegnemo od stalne promaje. Tamo sam bukvalno uništio svoja kolena i leđa.
Konstantni bolovi imaju direktan negativan uticaj na izgled. Mnogo sam ostario u poslednje 3 godine.
Dobra stvar je to što sam imao pravo da se penzionišem već sa 50 godina zbog dugog staža na štetnoj radnoj poziciji. Jednostavno nisam imao više snage da to podnesem. Poslednju godinu sam izdržao samo zahvaljujući anesteticima. Imao sam sreće - oslobodila se pozicija inženjera. Taj posao je bio mnogo lakši, daleko od peći. On je i sačuvao moje zdravlje i pozitivno uticao na mene. Bolovi su se smirili, čak sam uspeo i da radim i bez anestetika neko vreme. Međutim, tri godine pre konačnog penzionisanja, imao sam nesreću. Povredio sam nogu dok sam bio na pecanju. Šok od bolova i još jedna runda anestetika su uticali na uspostavljenu ravnotežu i morao sam da se suočim sa jakim, oštrim bolovima u kolenima i donjem delu leđa.
Zbog povrede, artritis je počeo brzo da napreduje.
Ne želim čak ni da se prisećam te tri godine. To je bio pravi pakao! Svako jutro supruga mi je davala diklofenak, zatim sam još jedan pio na poslu pa opet kad dođem kući, pre spavanja. Zašto tada nisam otišao u penziju, verovatno se pitate...? Pomagao sam sinu. Dobio je dete a izgubio posao. Morao sam da pomažem njegovoj porodici.
Poslednju godinu sam hodao sa štapom. Pre poslednjeg lekarskog uverenja dobrovoljno sam dao otkaz. Svakako ne bih dobio potvrdu da sam sposoban za rad.

Kako sam se izlečio?

S obzirom na moje bogato iskustvo sa bolestima zglobova, mogu da kažem da lekari znaju samo za Chondrosamin. Dobro, možda ponekad propišu i hidrokortizon ili diprospan.
Ali oni NE POMAŽU!
Osim toga, konstantno uzimanje diklofenaka, kojeg sam koristio za ublažavanje bolova, uzrokuje želučane bolove. Morao sam da koristim i bizmutov subnitrat kako bi zaštitio sluznicu želuca.
Dok sam tragao za efikasnim lekom, morao sam da uradim 4 reza kako bi uklonio nakupljenu tečnost u nogama. Poslednji put kad je curila, to je bio pravi gnoj.Lekar mi je rekao da ću verovatno morati na operaciju da zamenim endoprotezu. Trebali su da stave umetne udove u mojim kolenima a da izvade ove beskorisne. Počeo sam da istražujem o tome. Ispostavilo se da, i ako ova operacija uspe, i dalje ću morati da hodam sa štapom. Sama operacija košta minimalno 430 000 dinara. Toliko košta nemačka proteza, naše su jeftinije za 110 000 dinara ali je i rizik od komplikacija mnogo viši. Ukratko, odlučio sam da izdvojim vreme i da dobro razmislim o svemu tome.
Odlučio sam da razmislim o svojoj budućnosti i sudbini.
Shvatio sam da nema šanse da izbegnem invaliditet a nisam želeo da dam toliko novca!
Dugo sam razmišljao o tome, skupa sa svojom suprugom, razgovarali smo (ona mi je bila podrška, zaista) i složili smo se da idem na operaciju. Kada imate 61 godinu, život se ne završava a što se tiče novca... Valjda postoji da bi se potrošio.

Iznenada se desilo čudo!

Ustvari, to dugujem svojoj ženi. Njena najbolja drugarica je bila supruga našeg gradonačelnika. On je imao isti problem sa kolenima kao i ja. Dobro, kod njega je bila lakša situacija.
Jednog dana moja supruga je šetala ulicom kada se automobil zaustavio pored nje. Gradonačelnik je izašao iz auta i brzo otrčao do prodavnice.
Tog dana moja supruga Sanja je nazvala svoju drugaricu i pitala je kako je on izlečio svoja kolena. On nije išao na operaciju, tako smo saznali. Osim toga, ljudi ne mogu tako brzo da trče posle operacije.
Moja supruga Sanja me spasila, mnogo sam joj zahvalan.
Ispostavilo se da je on koristio novi proizvod - Flekosteel. Bukvalno se za mesec dana ponovo vratio na svoje noge. Moram još jednom da ponovim - ZA MESEC DANA!
Oboje smo bili mnogo uzbuđeni ali i uplašeni istovremeno. Jednom rečju, nastavio sam da se pripremam za operaciju.
Mesec i po posle, Sanjina drugarica nas je nazvala i rekla nam da je krema Flekosteel dobila sertifikat i u našoj državi te da će i kod nas početi da se prodaje. Moja supruga je zamolila drugaricu da zajedno istraže više o tome i na kraju je to i potvrđeno! Bilo je moguće kupiti proizvod i kod nas, doduše, samo na zvaničnom sajtu .Mislim da sam bio prvi kupac na njihovom sajtu!
Flekosteel
Počeo sam da lečim svoja kolena i donji deo leđa. I verujte, primetio sam prva olakšanja! Prvo sam mislio da deluje kao anestetik jer je, otprilike, 5-10 minuta posle nanošenja bol nestajala. Osećao sam se znatno bolje, čak je i donji deo leđa prestao da me boli. Da budem iskren, od leđa sam davno bio odustao. Želeo sam da se pobrinem bar za kolena. Već sam se pripremao za operaciju ali nakon nedelju dana nanošenja ove kreme uspeo sam da se sagnem i obujem cipele bez polametarske kašike za cipele. Shvatio sam da Flekosteel LEČI zaista efikasno!
Nakon 2 nedelje mogao sam da hodam pola sata bez ikakvih bolova u kolenima! Dve nedelje posle, shvatio sam da sam zdrava osoba - više nisam osećao nikakve bolove! Mogao sam jednostavno da se sagnem, dugo da šetam i da vozim bicikl (a to obožavam).
Ponovo sam mogao da vozim bicikl i da idem u dvosatne šetnje.
Prošlo je pola godine od kako sam se oporavio. Više nema bolova! Uprkos činjenici da sam prestao da koristim Flekosteel pre par meseci. Sada idem na pecanje, radim u bašti na selu i volim da pazim svog malog unuka! Supruga i ja planiramo da idemo na putovanje na jug! Ona ne prestaje da priča kako je dole lepo.
Kada si zdrav, zabava sa unucima vas ne iritira nego baš suprotno, usrećuje vas.
Prema tome, ukoliko imate srtritis, osteohondrozu ili artrozu, tj. ako imate bolove u zglobovima i leđima, zapamtite ovo: Flekosteel - leči zglobove!
Zvanični sajt Flekosteel
Radojko Vasić, Novi Sad

Komentari

 1. Bojana | pre mesec dana | 08:21 je napisala
  Već dve nedelje koristim Flekosteel. Prezadovoljna sam rezutatima. Bo mi je mrak pred očima zbog osteohondroze. Krema je vrlo korisna. Nanosim je na upalna područja i ostavim da deluje do sledećeg dana. Vrlo brzo deluje. Jednom sam imala napade bolova u donjem delu leđa i Flekosteel ih je uklonio za 5 minuta!
 1. Stevan | pre mesec dana | 09:34 je napisao
  Baš me interesuju ove informacije. Imam osteohondrozu u vratu i konstantne glavobolje zbog toga. Ništa mi ne pomaže, ni masaže ni drugi lekovi. Nadam se da će mi Flekosteel pomoći!
 1. Radojko Vasić | pre mesec dana | 10:41 je napisao:
  Stevane, siguran sam da hoće! Moja supruga ima isti problem, Flekosteel joj pomaže.
 1. Emilija Sarić | pre mesec dana | 13:25 je napisala
  Naručila sam svom mužu ovu kremu, dosadil su nam patnje! Nadam se da će mu pomoći! Ima težak slučaj artroze na levom kolenu. Bolovi su baš jaki.
 1. Radojko Vasić | pre mesec dana | 11:55 je napisao
  Flekosteel će ti sigurno pomoći - ublažiće bolove i izlečiti artrozu, to i jesu njegovi efekti.
 1. Viktorija | pre mesec dana | 23:12 je napisala:
  Hvala na savetu, Radojko! Ja mnogo sedim i zbog toga sam uništil leđa. Bolovi u donjem delu leđa me stalno pate. Flekosteel je postao moj spasilac.
 1. Nikola Grujić | pre mesec dana | 15:44 je napisao:
  Hvala, Radojko! Zahvaljujući Flekosteelu ponovo sam aktivan! Imao sam problema jer nisam mogao ni da sedim, ni da stojim od bolova. Mislio sam da ću morati da hodam sa štapom a imam tek 55 godina.
 1. Radojka Matić | pre mesec dana | 11:23 je napisala
  Moram da kažem da Flekosteel smanjuje otekline na nogama. Lekar mi je savetovao da ga koristim, on radi na srpskom medicinskom institutu. Otekline nestaju pred vašim očima.
 1. Radojko Vasić | pre mesec dana | 15:02 je napisao
  Nisam imao takvih problema. Ali drago mi je da čujem da Flekosteel pomaže i u tim slučajevima.
 1. Danijel | pre tri nedelje | 17:18 je napisao
  Ja sam vozač i bolovi u donjem delu leđa su moja profesionalna bolest. Flekosteel ih uklanja zaista brzo. Sada je ova krema u mojoj prvoj pomoći.
 1. Ana Nedić | pre tri nedelje | 11:37 je napisala:
  Hvala, Radojko! I meni je Flekosteel pomogao. Bolovi u nogama su jednostavno nestali bez traga! Osećam se kao da sam ponovo rođena!
 1. Jelena Marić | pre tri nedelje | 14:57 je napisala:
  Hvala vam gospodine Vasić na ovim savetima. Zahvaljujući Flekosteelu ponovo sam živo biće i što je najvažnije mogu da budem prava baka svojim unucima!
 1. Aleksandar | pre dve nedelje | 17:31 je napisao
  Moj posao podrazumeva mnogo stajanja a često moram da se i saginjem. Flekosteel je odličan za ublažavanje bolova u donjem delu leđa i smanjuje otok. Obično sam osećao tupu bol u nogama na kraju radnog dana. Sada je sve uredu.
 1. Tanja Milinović | pre dve nedelje | 13:55 je napisala:
  Prezadovoljna sam Flekosteelom. Ovo je definitivno lek nove generacije. Brzo uklanja bolove u zglobovima!
 1. Katarina | pre dve nedelje | 10:23 je napisala:
  Upravo sam naručila. Jedva čekam da dobijem svoj paket sa Flekosteelom. Danas je neka promocija na njihovom sajtu.
 1. Gordana Bojanić | pre dve nedelje | 02:09 je napisala
  Hvala, Katarina! Kada sam saznala za popust, požurila sam da naručim i stigla sam baš na vreme. Naravno, hvala i vama Radojko!
 1. Marija i Saša Loznić | pre dve nedelje | 09:51 je napisao/la:
  Cela naša porodica koristi Flekosteel. Nas dvoje smo sportisti. Sada plaćamo cenu bolovima u donjem delu leđa i nogama. Ali, da budemo tačniji, više nas to ne muči!
 1. Darinka | pre šest dana | 11:35 je napisala:
  Ćao Radojko! Naručila sam Flekosteel sebi i mužu. Nadam se da će nam pomoći.
 1. Lorena | pre šest dana | 20:37 je napisala:
  Onima koji žive aktivnim načinom života Flekosteel je neophodan. Povrede, iščašenja i lomovi - uklanja sve bolove jako dobro!!
 1. Zorica | pre šest dana | 21:00 je napisala:
  Čujem da se Flekosteel sada prodaje u mnogim državama. Veoma dobra krema. Pomaže!
 1. Tamara Galić | pre pet dana | 14:15 je napisala:
  Flekosteel je veoma snažan lek. Pomaže brzo i efekat traje dugo. Nažalost, imam osteohondrozu i artrozu kolena. Morala sam da počnem da razmišljam o promeni posla zbog toga - učiteljica sam. Flekosteel mi je pomogao. Sada se osećam ugodno. Stalno naručujem od zvaničnog dobavljača . Svima savetujem da isto rade.
Zvanični sajt Flekosteel

Mga Komento