Lumaktaw sa pangunahing content

Najbolji način da se otarasite proširenih vena kod kuće. Kako sam ja to uspela?

Ćao dragi čitatelji!
Želim da vam danas otkrijem tajnu kako sam se otarasila proširenih vena. Pre dva meseca bila sam uverena da imam samo dve opcije: da idem na operaciju i snosim sve posledice koje ona nosi sa sobom, ili da prihvatim problem i da ga trpim. Ovo drugo baš i nije neka opcija, s obzirom da imam samo 39 godina. Nije baš privlačno ni da idem na operacioni stol jer to ne garantuje da se neću naći tu ponovo nakon nekog vremena.

Ispostavilo se da postoji još jedna opcija - najsigurnija od svih!

Trebalo mi je vremena da je pronađem. Očajno sam istraživala na internetu sve dok nisam pronašla neverovatni lek za proširene vene, Varikosette, koji svima omogućava da se otarase proširenih vena jednom zauvek. Ne mogu da kažem da sam odmah poverovala, ali garancija vraćanja novca me uverila i postala sam entuzijastična. Na kraju krajeva, nisam imala šta da izgubim, tako da sam naručila.

Nakon 2 nedelje, mojim nogama je bilo mnogo lakše!

Uz pomoć ove kreme uspela sam da pronađem uzrok bolesti i konačno sam je u potpunosti shvatila. Malo bolje sam upoznala svoje telo. Jasne instrukcije, korisni saveti, (iz tradicionalne i alternativne medicine), i ovo sveobuhvatno rešenje su bili sve što mi treba da rešim problem. Čak sam bolje i spavala.

Lagano, korak po korak, rezultat je došao!

Nakon šest nedelja mogla sam slobodno da nosim visoke štikle i kratke suknje. Teško mi je da objasnim kako sam se osećala! Možete da vidite na slici kako su moje noge izgledale "pre" a kako izgledaju "sada". Razlika je primetna, zar ne? Da vas podsetim još jednom, sve ovo sam uspela bez operacije. Prošlo je šest meseci od tada a i dalje se osećam divno. Mislim da su proširene vene zauvek nestale. Zar to nije pravo čudo?
Devojke, i svi vi koji ste koristili Varikosette, molim vas, prokomentarišite i podelite s nama svoje iskustvo.
 • Ljiljana, 04.03.2017 - 19:06 #
  +5
  5
  Koliko dugo si ti odgađala posetu lekaru? Ja odgađam već dve godine, možda bih trebala da naručim ovaj proizvod pre nego bude prekasno.
  Odgovoriti na komentar
 • Biljana Jerić, 05.03.2017 - 08:20 #
  +7
  7
  Ja sam dobila proširene vene zahvaljujući svom zanimanju - frizer sam i po ceo dan sam na nogama. Mislila sam da neću nikad uspeti da ih se rešim, ali Varikosette me spasio. Hvala vam na savetima, bez vas bih i dalje živela u paklu.
  Odgovoriti na komentar
 • Tamara, 06.03.2017 - 00:06 #
  +2
  2
  Moj muž je imao užasne proširene vene ali bolest je konačno nestala zahvaljujući ovoj kremi. Ne verujem lekarima, samo žele da uzmu novac od nas.
  Odgovoriti na komentar
 • Marija, 07.03.2017 - 15:38 #
  +2
  2
  Maltretiraju me već 6 godina... Zašto pre nisam čula za ovo? Ako stvarno deluje, naručiću je.
  Odgovoriti na komentar
 • ***Sandrica***, 08.03.2017 - 15:39 #
  +3
  3
  Ovu kremu koristim već nedelju dana, vene polako nestaju, jedna po jedna. Osećaj peckanja je konačno nestao. Naravno, ne znam da li će ovo potpuno rešiti moj problem, ali sada se stanje postepeno poboljšava!
  Odgovoriti na komentar
 • Leptirica, 11.03.2017 - 00:39 #
  +7
  7
  Opa! Baš na vreme, pre sezone odlazaka na more: konačno ću da se rešim svoje "paukove mreže" na nogama, uzbuđena sam :))) Vraćam se odmah, idem samo da naručim :)))
  Odgovoriti na komentar
 • Kristina, 12.03.2017 - 09:53 #
  +2
  2
  Devojke, ovo stvarno deluje! Nisam verovala da će mi pomoći, ali jeste... Probajte i same!
  Odgovoriti na komentar
 • Bojanica, 15.03.2017 - 14:20 #
  +3
  3
  Ova krema je odlična! Rezultati su očigledni, vene izgledaju mnogo bolje a moje noge se manje umaraju. Ali najbolje je to što je cena tako povoljna!
  Odgovoriti na komentar

Mga Komento