Lumaktaw sa pangunahing content

kőoszlop és szex 3 órán kereszül! Mindenféle tabletta nélkül!



Üdvözlet mindenkinek, barátaim! Emlékeztek, fél éve panaszkodtam egy dilemmával kapcsolatban. Az utóbbi időben (3-4 éve) nálam megoldhatatlan szituációk kezdődtek az ágyban. Ha szép lányt találok – 3 perc alatt elélvezek, ha nem nagyon szépet (még innom is kell, hogy szebb legyen) — eléggé keservesen áll. Mit ki nem próbáltam, tablettákat (hatásuk ideiglenes) komplexumokat (hosszantartó fölösleges pénzkidobás) mindenféle technikákat — az eredmény 0.
Ezen kívül feszültté tett az, hogy elvesztettem az önbizalmamat. Már nem úgy van, mint fiatalkoromban, nem érzem azt, hogy megkefélhetem bármelyik lányt, akihez csak hozzáférek. Ezért egyre gyakrabban, mint sokan mások, a figyelmemet a PORNÓ felé fordítom. És mi lett? Nagyon kényelmes: egykettőre végzek. Semmit nem kell kontrollálnom: egy perc alatt végzek – ügyes vagyok, a farkam 2 múlva lelohad – cseszni rá... Viszont ez nem az, ami kéne(
A pornóoldalakat nézegetve felfigyeltem egy színészre, akit biztosan ismertek: úgy hívják, Pierre Woodman. A fickó majdnem 60, kopasz, pocakos és alacsony — viszont, mint láttátok, a lányok egyszerűen megőrülnek tőle. Az öreg órákig tud foglalkozni ezzel fülsiketítő sikolyok kíséretében. Az ördög vigye el, én is ezt szeretném...
Tovább nem is burgyásztam... Az egyik profi fórumon találtam egy őszinteséget az egyik „menedzser”-félétől. Kisült: az öreg titka egy karkötő, amit a külföldi gavallérok többsége visel — a menedzser a szavait fotókkal is alátámasztotta. Úgy gondoltam, ha a MINDENNEL rendelkező emberek viselik ezt a karkötőt, akkor ők tudják azt, amit én nem!




Woodman titka a “karkötőben” rejlik

A “menedzser” győzködött, viszont a Pulse of life jogászai megtiltották a karkötő viselését felvétel közben. A magát “menedzsernek” nevező ember elmondta hogy a karkötő merketingesei minden áron meggátolják az ilyen csodaújdonság megjelenését a hasonló filmekben, viszont a hasonló beosztású munkatársak mindegyike használja.
- Ők, a szavai szerint, mindezt azzal magyarázzák, hogy nem akarják reklámozni a turmalin ezen tulajdonságait, (a karkötő aktív anyaga) úgymint a szervezet véráramlásának egy 16-23 éves sportolóéhoz hasonlóvá erősítése. A cirkuláció a kismedencei szervekben erősödik fel — ettől jön létre a stabil kemény erekció. A vulkánhamu lehetővé teszi az agynak az idegi impulzusok ellenőrzését (utalás az angol nyelvű vizsgálatra) — ami lehetővé teszi az orgazmus megfelelő szabályozását és az élvezeteket 3-4 órán keresztül.
Valamennyi tiltás, szerinte, arra irányul, nehogy széles körben kialakulhasson egy címke: viseli a karkötőt — növelni akarja mutatóit az ágyban. Mélyen tisztelt népek, nézzétek a fotót, nyugodtan viselhetitek sportmutatóitok megnövelése céljából. Mi ezt tudjuk és senkinek el nem mondjuk, sőt:

Elhatároztam, hogy kipróbálom magamon

Amint tudomást szereztem erről a karkötőről — első dolgom volt hogy végiglátogattam a sportboltokat. Az én légypiszkomban összesen 3 van belőlül. 2-ben szétkapkodták a karkötőt, egyben csak S-méretek maradtak — nem az én tappancsomra. Azt mondták, menjek vissza egy hét múlva, hoznak. Leültem szőrözni az e-nettel. Egy csomó ajánlatot találtam, olcsóbbakat mint az üzletekben, 300-500 rubelért, az üzletekben 2 ezer. Visszamentem veszekedni, mondván, miért kanyarítanak ekkorát. Megmagyarázták:
— Még a Pulse of life honlapján is a karkötő 30-40 euróba kerül, ami 1300-1700 rubel. Úgyhogy minden ami ennél olcsóbb de facto hamisítvány. Azt mondták, hogy nagy tételben veszik az oroszországi hivatalos terjesztőtől ezen a honlapon. Kiskereskedésben (számunkra) kicsit drágább, viszont abszolút tűrhető. Így hát azt ajánlották, vásároljam ott, ha nem akarok egy hétig várni. Megvettem, a faszba is.

Az első benyomások a Pulse of life-tól

Egy óra múlva felhívott egy kedves leányzó, az ötödik napon a karkötő már várt a postán. Beugrottam munkába menet, elvettem, felvettem. Lényegében meg is feledkeztem róla, viszont valamire rögtön felfigyeltem – a munkanap végén nem éreztem a megszokott fáradtságot, bár az megfeszített volt.
A legfőbb - hazaérve általában csak evésre és lefekvésre maradt erőm. De nem aznap és nem akkor. Azóta tele vagyok energiával még a munkanap végén is, és kalandokra támadt kedvem. Elkezdtem felhívni az összes csajt, azokat is, akikkel nem gyakran találkozok, tudjátok miért.

Hogy ment: szex a karkötővel

Röviden - egyszerűen EGY MÁSIK VILÁG. Megértettem, miért viselik még azok a hírességek is, akik bármilyen lányt és bármennyi pénzt megkaphatnak! Azt az éjszakát csak azzal az éjjellel hasonlíthatom össze, amikor hazatértem a seregből. Megint 19 éves sráccá váltam, tele erővel és kitartással. Egyszerűen lélegzetelállító volt! Vasembernek éreztem magam és a francba, férfiak, a szemeiből megértettem hogy az élete során én lettem a legjobb, de ez sokba kerül! Nem akarok további részletekbe bonyolódni, csak egyet mondok: ez a lány mostanában maga hív engem és találkozókat ajánl, viszont mindeddig nekem kellett udvarolnom neki ajándékokkal elhalmozva őt. Mindez másodrendű lett, most neki csak én kellek. Kellemes, nem gondoljátok?
Persze, most a "Pulse of life" karkötőt semmi pénzért le se veszem. Nem akarok tőbbé lusta és bizonytalan lenni! Srácok, ha a blogom segített valakinek is tanáccsal vagy mással, tudjátok, egyszerűen biztos vagyok abban, hogy ez a megosztás és ajánlata a legfőbb és leghasznosabb mindabból, amit 4 éves bloggereskedésem alatt írtam!
Ami az önkielégítést illeti: megpróbáltam önkielégíteni egy heti viselés után! Egyszerűen KOZMIKUS érzés, gyerekek, úgy rázott a hideg mint 14 éves koromban! Talán egy méterre is ellőttem és 4-szer annyi lövellt ki mint általában. Aztán még 2 percig nem szabadultam a kellemes érzéstől! Minden ami azelőtt volt – egyáltalán összehasonlíthatatlan.

Frissítés: kérdezik hol kapható

Gyerekek, sportboltban nekem a karkötők egyetlen bejegyzett viszonteladóját tanácsolták nekem oroszországban és a FÁK-ban. Ott többnyire a volt unió tagállamaiba szállítanak. Lényegében kényelmes minden kényelmes, megadjátok adataitokat: megjön a postára, fizetés utánvéttel. Ne kérdezzétek mindig ugyanazt a kommentekben :)
Így hát gyerekek, mindenkinek javaslom a Pulse of life! kipróbálását! Fiúknak is, lányoknak is (az eladók azt mondták a lányok szétkapkodják a Pulse of life-t csak úgy, lényegében logikus, írjátok meg kommentben, aki már kipróbálta — milyen a hatása? Sok sikert! Ha már valaki használta a karkötőt – írjátok meg szintén a véleményeteket.
A karkötő megrendelése

194 hozzászólás
István Börzsönyi
Hát Misa megégettél)) nem vártam ilyen posztot)) a témáról – talán már egy éve viselem ezt a karkötőt. Elégedett vagyok mint egy elefánt. Kozmikus orgazmusaim vannak!))
4 perccel ezelőtt | Kommentálni
1
Tom Pataki
Köszönöm Mihail, tegnap kaptam meg a csomagot a postán, minden rendben. Már feltettem. Ilyen kellemes jókedv és energia érzetet))
6 perccel ezelőtt | Kommentálni
4
Dejan Lazić
A testvérem Amerikában lakik, azt mondja hogy ott NAGYON népszerűek ezek a karkötők...Mindenki el van ragadtatva...hz
7 perccel ezelőtt | Kommentálni
7
Lilla Cimmer
Mihail, szevasz! Lenyűgöz! Bravó! Máris megrendelem a férjemnek).
9 perccel ezelőtt | Kommentálni
11
Barna László
Második hete hordom. Komolyan – nem vártam ILYEN hatást. Ez NEM SEMMI. A macim fotója ;)))))))
11 perccel ezelőtt | Kommentálni
9
Melinda Szanyi
Szevasz Gyima! Rögtön kettőt rendeltem – magamnak és a férjemnek, most türelmetlenül várom a csomagot. :)
12 perccel ezelőtt | Kommentálni
5
Arany István
Elképesztő Misa! Ilyet akarok))
15 perccel ezelőtt | Kommentálni
8
Agnes Bajusz
Mihail szia! Már második hete viselem a Pulse of life-t. Egyáltalában remek. Elkezdtem orgazmust érezni, eddig csak szimuláltam) Mindenkinek javaslom.
16 perccel ezelőtt | Kommentálni
15
Renáta Oláh
Az USA-ban már néhány éve ciseli a nép ezt a karkötőt. Ha hordják – úgy látszik van eredménye..
19 perccel ezelőtt | Kommentálni
0
Bálint Kiss
Szevasz! Megrendeltem a férjemnek meg magamnak. Egyszerűen eláll a szavam! Mihail, köszönöm neked! Leírhatatlanok az orgazmusaim!!!!!
21 perccel ezelőtt | Kommentálni
17
Ferenc Bodrogi
Egy hete használom. Soha nem veszem már le) nélküle nem érdekel semmi))
22 perccel ezelőtt | Kommentálni
21
Nándor Kis
Megvettem, megtetszett! Ezelőtt erőtlen voltam az ágyban és valami keserves orgazmusaim voltak. Most minden jóra fordult. Misácska – köszi neked)
25 perccel ezelőtt | Kommentálni
9
Szebellédi Endre
Én is ismerem ezt a Pulse of life-t, igaz Ukrajnában vettem, már régen. Működik. Javaslom.
34 perccel ezelőtt | Kommentálni
5
Tamás Kandó
A feleségem a 7-ik mennyországban van a boldogságtól. Azt mondja, mi történt veled? A szex 5 órás lett)))
39 perccel ezelőtt | Kommentálni
18
Dávid Takács
Én is hordom ezt a karkötőt. A cucc működik. Ezen a honlapon rendeltem meg, előleg nélkül, a karkötő 6 nap múlva megjött. Én is közzé teszem kis feleségem fotóját))
41 perccel ezelőtt | Kommentálni
158
Riccardo Poggi
Köszöntsetek engem is, én is ennek a cuccnak a tulajdonosa lettem!
44 perccel ezelőtt | Kommentálni
47
Salgó Tamás
Fiúk, remélem ti is ilyen boldogok lesztek, mint én. Az orgazmusaim talán nem is 10-szer de 100-szor erősebbek lettek! Sokkolva lettem. Misa kösz a cikket!
49 perccel ezelőtt | Kommentálni
31
Klaudia Takács
Én is ismerem ezt a karkötőt. A férjem állandóan viseli, úgy élvez mint egy ló a francba is... már megkapta...
50 perccel ezelőtt | Kommentálni
11
Laszlo Arany
Szevasz, a karkötő szuper, a lényeg – egyszerű és könnyű. Várom a csomagot, már megrendeltem.
51 perccel ezelőtt | Kommentálni
38
Gábor Bari
Klassz cucc, a barátnőmmel együtt 2 darabot vettünk. Mindketten észrevettük, hogy az orgazmusok egyszerűen természetfelettiek lettek!
54 perccel ezelőtt | Kommentálni
57
Gergö Gemes
Üdv. A feleségem is megvette ezt a karkötőt, természetesen megszidtam, amiért megvette a legújabb reklámfrancot...de 2 hét múlva vissza kellett vonnom a szavaimat és vennem kellett még egyet))
Egy órával ezelőtt | Kommentálni
3
Róbert Kováts
Ez egyáltalán nem újdonság. Ezt a karkötőt már mindenki ismeri. Aki nem ismeri, úgy látszik, nem igyekeznek felerősíteni érzéseiket. A Pulse of life valóban működik. Javaslom.
Egy órával ezelőtt | Kommentálni
5
Balázs Mácsai
HAHAHA.A feleségem lángra gyúlt))))
Egy órával ezelőtt | Kommentálni
394
Judit Süli
Ez az ami kell! Apropó, én is már régebben olvastam ezt a cikket, de valahogy nem vettem figyelembe...
2 órával ezelőtt | Kommentálni
16
Miklós Csókay
Nyugaton már rég mindenki ezzel a karkötővel jár. Hozzánk mint mindig minden késéssel jut el...
2 órával ezelőtt | Kommentálni
21
KITÁRULKOZÓ FOTÓK

Mga Komento