Lumaktaw sa pangunahing content

Jak se ze mě stal KORBA:

Taky to znáte? Dřete se jako kůň v posilovně, jíte pořád samý tvaroh, cpete se různou stravou pro sportovce a svalová hmota pořád ne a ne růst?
Já myslím, že je to problém, který mnozí znají. Já jsem sám takto přišel o rok a půl života zbytečně.
A dřel bych se takhle nadále bez výsledků, pokud bych nenarazil na EFEKTIVNÍ ZPŮSOB JAK NABRAT SVALY, kterýmu jsem dokonce zasvětil celý blog!
Владислав Поздняков. До и после.
Podívejte se, jak jsem vypadal dřív a jak vypadám teď, rozdíl je jenom 4 měsíce, ale rozdíl je to pořádný!
A hned musím dodat, že tu nejde o nějaký doping nebo anabolika. Já jsem pro přirozený bodybuilding.
Když jsem začal chodit do posilky, byl jsem obyčejný povadlý chlapík. Žádná autorita, žádné zástupy žen, takže asi chápete, že motivaci stát se vazounem jsem měl obrovskou.
Ale ani když jsem se držel všech doporučení trenéra a chodil posilovat 3-4 týdně, nenabíral jsem žádnou svalovou hmotu. Všichni se mi smáli, jak je možné, že když tak pořád posiluju, pořád vypadám tak nesportovně. Teď si říkám, jaký jsem byl hlupák. Nemusel bych býval přijít o tolik peněz a času, kdybych už tehdy věděl, jak je ve skutečnosti snadné svaly nabrat.
Za to, že jsem se teď uplně změnil a dosáhl nebývalého nárůstu svalové hmoty, může náhoda. Vždycky jsem v posilce potkával jednoho týpka a ten mi za půl roku doslova rostl před očima, byl najednou dvakrát takový. Nabral asi dvacet kilo! Všichni v posilce z něj byli uplně vedle. Dokonce i trenéři říkali, že je to neuvěřitelné, s jeho konstitucí.
Владислав Поздняков
Já jsem to nechápal. Posiloval míň než já, nemakal tolik, nezvedal toho tolik, co já. A přitom takový pokrok!
Tak jsem se osmělil a zeptal se ho, jaký má tréninkový plán, co jí a dělá proto, aby přibíral 3-4 kila svalové hmoty KAŽDÝ MĚSÍC! Já jsem si fakt myslel, že bere hormony.
On mi řekl, že nic takového nepoužívá. A že vůbec anabolika jsou minulost. Dnes existují skvělé biodoplňky, které fungují mnohem lépe než všechny steroidy, a přitom stojí mnohokrát méně!
Řekl mi o jednom přípravku, který se jmenoval “MuscleG”.
Je to něco jiného, než co vám nabídnou v obchodech se sportovní výživou. Všechny ty proteiny a gainery, které jsou prý speciálně vyvinuté pro růst svalové hmoty, jsou ve skutečnosti jenom levné marketingové triky. Všechny slibují hory doly, skvělé výsledky za krátkou dobu, ale my za ně přitom jenom vyhazujeme peníze.
MuscleG je ale 100% přírodní prostředek.
Je to preparát, který obsahuje bio konopný prášek, optimální množství omega-3 a omena-6 mastných kyselin, minerály (železo, vápník a zinek), vitaminy (A, D, B1, B2), které jsou nepostradatelné, pokud chcete nabrat svalovou hmotu. Velmi důležité! NEJEDNÁ SE O HORMONÁLNÍ PREPARÁT!
MuscleG je zdrojem energie, podporuje nabírání svalové hmoty, zvyšuje produkci testosteronu v organismu a urychluje růst svalů, přičemž zároveň zvyšuje odolnost organismu, stimuluje růst kostní tkáně a pomáhá zadržovat vápník v organismu. A pokud jde o efektivitu posilování, ta se zvyšuje nejméně 3-4 krát.
Z toho plyne i výsledek - rychlejší růst svalové hmoty, více sil a odolnosti, rychlá regenerace - zkrátka všechno, co sportovec potřebuje.
MuscleG funguje dokonce líp než předtréninky. Při cvičení člověk cítí strašnou chuť do pohybu, příliv energie a síly. A po cvičení si člověk nepřipadá vyčerpaně. A to hlavní je, že to nemá žádné vedlejší účinky.
Владислав Поздняков
Za sebe můžu říct, že MuscleG funguje fakt skvěle! Já jsem ho začal brát před půl rokem. Změna je znát, nemyslíte?
Za tu dobu jsem nabral 20 kilo suché svalové hmoty a tím to nekončí. Už mi i přítelkyně začíná opatrně říkat, že už jsem narost příliš. Ale já vím, že dokonalost nezná meze.
Moje silové parametry se zvýšily neuvěřitelným způsobem. Teď mi nedělá problém zvednout vleže 140 kilo.
Prozradím vám ještě jedno tajemství o MuscleG!
MuscleG pomáhá zvýšit produkci testosteronu, díky němuž můžete mít úspěch nejen v posilovně, ale taky v posteli. Všichni, kdo tenhle prostředek zkusili, si všimli vyšší potence a většího libida!!
P.S v tomto ohledu si moje přítelkyně přípravek moc pochvaluje! :)
Takže teď u nás v posilce jsem tou největší autoritou já, chodí za mnou ostatní, obdivují mě a ptají se na rady. No a já jim říkám, že aby získali svalovou hmotu a neztráceli čas zbytečně, musí se na to chytře nejen pokud jde o posilování a stravování, ale také výběr speciálních biopřípravků!
Владислав Поздняков
Pokud si stejně jako já chcete MuscleG vyzkoušet, tak tady jsou stránky jediného oficiálního poskytovatele, kde je možné si přípravek objednat. Tady máte jistotu, že nenatrefíte na nějaký podfuk. Tenhle přípravek nenajdete jinak ani v lékárně, ani v obchodech se sportovní výživou.

Zanechat komentář »

184 komentářeBODYFIX BLOG

Radek H.
Za většinu sraček jsou to fakt vyhozený prachy, naprosto souhlasím.
27.03.2017

Vít P.
Hm, to je teď z tebe fakt vazbič, všechna čest a sláva! Za jak že dlouho? Půl roku? To je vůbec možné?
27.03.2017

Hozna S.
Jak vidíš, tak asi je :)
27.03.2017

Katka
A tvoje přítelkyně je moc hezká! Kdybys nebyl takovej svalovec, takovou by sis asi nenašel. Takže chlapi, jen cvičte, nám se líbí svalovci asi jako vám holky s hezkýma tvarama!
28.03.2017

Jirka K.
Chlapy, má s tím ještě někdo zkušenosti? 
28.03.2017

Igor L.
Můj trenér se nedávno vrátil z nějakého semináře v Německu. Taky nám vyprávěl o MuscleG. Někdo to dokonce u nás v posilce začal používat.
28.03.2017

Standa I.
Teda fakt frajer!
29.03.2017

Luu
O nabírání hmoty by vám poradila i halina pawlovská..
29.03.2017

Aleš R.
Hateři váš tu fakt nepotřebujem. Náhodou tohle jsou fakt brutus výsledky, to chce jít si rovnou tuhle věc objednat.
30.03.2017

David O.
Me to mimochodem trener taky poradil. Nevim, kde se o MuscleG dovedel, prej je to fakt neco! U nas uz to v posilce temer vsichni zerou, uz jsou z nich micudy.
30.03.2017

Radim A.
Já sem si začal objednávat MuscleG už před rokem ze států. Tam to dost lidí bere. Co říct, fakt je to znát hned od začátku. Dáš si a pak v posilce makáš JAK ZBĚSILEJ! Energie na tři prdele a žádná únava.
Moje výkonostní parametry se fakt zlepšily. A pokud jde o hmotu, tak stačí říct, že už jsem od tý doby musel dvakrát vyměnit šatník. Za rok jsem nabral nějakých 25 kilo. Tažke kdo chce být superkorbič, tak ať si to fakt pořídí!
Já sem dřív bral gainery, ale nabíral jsem s nima jen samý sádlo, zatímco s tímhle je to fakt jen svalovina. Čili spokjenost.
31.03.2017

Jagoš M.
Oo, seš machr, fakt že jo
31.03.2017

Marek H.
Je MuscleG lepší než No-xplode?
01.04.2017

Jarek N.
Já jsem si to objednal před dvěma měsícema. No a řeknu vám, že je to všechno opravdu tak. Najednou má člověk strašnou sílu a energii. Pokud jde o objem, tak to zatím nevím, ale ostatní z posilky mi říkaj, že svaly znatelně přibírám. Zatím jsem jim neřikal, že něco beru. Tady máte kdyžtak fotky, ať můžete posoudit sami:
01.04.2017

Adam H.
Ale jo, znát to je slušně! Taky si to objednám, z těch věčnejch kuřecích prs a jiný stravy teda moc svalovou hmotu nenabírám 
01.04.2017

Matěj L.
MuscleG je fakt nářez, téměř za tři měsíce je ze mě korba jak prase! V posilovně mě za to ostatní uplně nesnáší. Na ulici mě lidi nepoznávaj. A předtím byla u mě taky všechna námaha zbytečná, jako u Petra.
02.04.2017

Alexandr O.
Jo, vypadáte fakt dobře! Pryč s nějakýma hubenýma machýrkama, všichni hajdy do posilky!
02.04.2017

Pavel D.
A všichni ten MuscleG sháníte tady na těch stránkách? Já jsem někde v obchodě narazil na nějaký MuscleMan, to není ono?
03.04.2017

Petr K.
Pavle, v obchodech se sportovní výživou se MuscleG zatím nikde NEPRODÁVÁ. Je možné si ho objednat jedině přes stránky oficiálního dodavatele. Všechno ostatní jsou napodobeniny.
04.04.2017

Pavel D.
Ok, už jsem si to objednal, díky!
05.04.2017

Mga Komento