Lumaktaw sa pangunahing content

Întrebare ce interesează toți bărbații


Fiecare dintre noi, bărbații s-a gândit măcar o dată la faptul că ”bărbăția” nu este veșnică și undeva ne este frică de momentul când vom avea probleme cu erecția. Desigur, dorim să negăm și să evităm acest lucru, dar ești sigur că vei reuși? Vrei să știi cum poți rămâne pentru totdeauna la înălțime, fără să ai shutdown-uri neașteptate exact în cele mai nepotrivite momente? Atunci acest articol devine una dintre lecturile obligatorii
Drept imbold pentru scrierea acestui articol, ne-a servit istoria unuia dintre cititorii noștri - Andrei P.
«Eram destul de tânăr când am observat pentru prima dată că am probleme cu erecția. Prima oară nu i-am acordat atenție, a doua oară, m-am mirat - eram mult prea tânăr pentru astfel de probleme. Dar după câteva săptămâni, începi să îți faci griji cu adevărat. Eram panicat, deoarece erecția mea dura 1 minut, iar după asta aveam nevoie neapărat de stimulare manuală…penibil»

Îți garantăm - vei fi la înălțime în orice situație!
Citind scrisoarea lui, ne-am gândit dacă există în lume careva preparate - soluții, pentru a evita astfel de fenomene? Am descoperit că în ajutor bărbatului vin doar reclamele ieftine din ziar a unor medicamente și suplimente alimentare scumpe.
Alexandu N. a explicat clar de ce noi ar trebui sa ne abținem de la procurarea acestor produse.
Cele 4 pastile cumpărate au costat XXX lei, o sumă imensă, dar ce nu faci pentru a-ți recăpăta virilitatea de odinioară. O singură pastilă îmi garanta că îmi soluționează toate problemele din viața sexuală - tratarea impotenței prelungirea orgasmului până la 12 secunde, a actului sexual până la 180 minute, mărirea penisului cu 3 cm în lună și chiar victoria asupra îmbătrânirii. Pastila, după cum scria în prospect, trebuia administrată cu 4 ore înainte de actul sexual, încă pe când eram la serviciu. Imediat am simțit un val de „puteri noi” ce mi-a dictat faptul că nu voi putea să mă scol de la masă până la sfârșitul zilei lucrătoare, pentru a nu-mi speria colegele.

Iubita ta va rămâne foarte mulțumită!
Ăsta nu e cel mai teribil lucru care s-a întâmplat. Peste 15 minute doream să merg la toaletă atât de tare, încât credeam că o fac chiar acolo, sub masă! Nu țin minte cum a stat până la sfârșit la serviciu, dar aveam senzația că sunt sub efectul unor tranchilizante - tot ce era mai jos de brâu era tare ca piatra, scotea foc de la irigarea intensă cu sânge, dar cu toate astea, nu simțeam absolut nimic…
Văzându-mă în starea în care eram, soția mea s-a aprins, dar nu de dorința de a rupe hainele de pe mine, dar de nervi și griji pentru sănătatea mea. Mai departe, totul ca în ceață - ambulanța, salonul din spital…
În general, eșecurile bărbaților în pat sunt cauzate înainte de toate de factori banali ca stresul, oboseala, lipsa unui regim alimentar, insomnii etc.
Este clar un lucru - oricâte pastile nu ai bea, indiferent la ce te-ai gândi în timpul sexului, CAUZA PROBLEMEi NU VA FI ÎNSTRĂINATĂ.

Acum în sfârșit vei putea să îți „termini misiunea”
Dar, de curând, bărbații din toată lumea se vor putea bucura de un lucru inovativ și revoluționar. Un grup de cercetători din SUA au patentat o nouă metodă de a spori forța, virilitatea bărbaților. Această nouă minune a lumii, care ni se arată sub formă de o brățară masculină și stilată este Pulse of Life.
Brățara se deosebește prin faptul că prezintă incluziuni DE PARTICULE DE TURMALINĂ - un mineral care GENEREAZĂ IONI NEGATIVI. Aceste particule sunt speciale, deoarece reușesc să lupte contra influenței negative a mediului asupra organismului. Anume lipsa ionilor în organism cauzează simtome ca oboseala, slăbirea imunității, scaderea libido-ului și a atracției sexuale. Toată teoria științifică în amănunte o puteți găsi pe site-ul DEALER-ULUI OFICIAL Pulse of Life în România.

Acest accesoriu util a făcut revoluție!
Numeroși cercetători independenți au confirmat faptul că bărbații ce poartă brățara prezintă următoarele rezultate:
  • în 93% s-a observat mărirea duratei acului sexual
  • În 96% din cazuri, bărbații cu disfuncții permanente sau periodice ce țin de erecție, au tratat problemele
  • 85 % dintre respondenți au evidențiat faptul că organul sexual a devenit mult mai sensibil, iar orgasmele sunt mult mai puternice și de lungă durată
  • Din cauza intensificării irigării cu sânge de 9 ori, s-a micșorat riscul patologiilor andrologice
  • starea de sănătate s-a îmbunătățit cu 76 %
  • 83 % din respondenți subliniază creșterea forței de muncă, a randamentului și a rezistenței
  • Mai mult de 95% prezintă creșterea imunității
  • Pe lângă acestea, au fost sesizate și alte efecte- îmbunătățirea somnuli, regularea masei corporale și altele. Sună incredibil, nu-i așa?

Acum poți face cu ea tot ce îți dorești!
Noi toți am decis să ne adresăm specialistului principal a Laboratorului de cercetare nr. 3 Oradea în medicină fundamentală și fiziologie, domnul Radu Croitoru
 
Părerea expertului:
«Medicina recunoaște tratarea diverselor boli cu ajutorul ionilor negativi de mai bine de 80 de ani. În România sunt utilizate pe larg diverse produse cu efect de ionizare în scopul îmbunătățirii mediului din apartamente, birouri, deoarece cu toții știm că ecologia în țara noastră lasă de dorit. Anume acțiunea acesteia afectează diverse procese a organismului uman, printre care și problemele sexuale la bărbați.
Pulse of Life este un dispozitiv unic. În această brățară mică sunt incluși practic niște generatori de ioni negativi, care au un efect benefic, ba mai mult, terapeutic și profilactic asupra organismului nostru. Ei regulează toate procesele interne și reacțiile organismului, ajută la oxigenarea sângelui, care mărește și mai mult efectul aceste brățări. Corpul Dumneavoastră va începe să funcționeze exact ca un ceas elvețian. Veți deveni plin de energie, puternic, iar calitatea vieții și starea de spirit vor întrece așteptările Dumneavoastră! În calitate de expert independent, pun nota maximă acestui dispozitiv și îl recomand spre utilizare.»
Este inutil să combați opinia expertului, așa că noi am decis să creăm propriul nostru test- Drive Pulse of Life! Prima persoană supusă testului a fost chiar redactorul nostru – Maximilian L

Fetele sigur vor cere „porție dubla”
«Sunt un sceptic de neclintit. Rareori cineva reușește să mă uimească cu ceva. Am un orar nebun la serviciu, mă trezesc cu cocoșii, lucrez câte 10- 12 ore, apoi fac sală, iar acasă vin ca o lămâie stoarsă, adorm din picioare, chiar din pragul casei. De cum mi-am pus brățara am și uitat de ea, nu mă așteptam la mare lucru, dar deja la a doua zi am observat că deși dormisem doar 6 ore, somnul mi-a fost revigorant și pentru prima dată după mult timp trezirea a fost generată de organism, nu de deșteptător.
Ziua nu mai eram tentat de ideea unui pui de somn, mă simțeam mai treaz și fresh decât de obicei. De la serviciu mergeam țopăind la sala de forță, iar acolo aveam un randament nebun. După o săptămână de antrenamente cu brățara am observat că indicatorii de forță crescuseră, iar silueta căpăta formele atletice sperate ( aflasem deja mai târziu că brățara Pulse of Life este adorată de starurile sportului mondial)

David Beckham –un admirator înflăcărat a brățării Pulse of Life
Nu eram răpus de oboseală nici după antrenamente, iar acasă mă simțeam la fel de energic, soția mea fiind cea care profita din plin de forțele mele și apetitul meu sexual. Statistica noastră personală arată faptul că activitatea noastră nocturnă s-a mărit de 8 ori, dacă înainte sexul era programat pentru duminică dimineața, acum aventurile noastre înainte de somn sunt la fel de obligatorii ca și povestea de seară pentru copilul nostru!
La final, vreau să vă spun un lucru - nu știu ce funcționează cu adevărat - ionii, anionii, efectul placebo, e vre-un miracol, dar pot să vă spun cu mirare și multă bucurie concluzia mea - Viața a devenit mult mai activă, interesantă, doar după 2 săptămâni de purtat brățara Pulse of Life! Am resurse energice de nesecat, starea mea de spirit este extraordinară, viața mea sexuală este perfectă - ce pot să îmi mai doresc?! Să vedeți privirea pătimașă ce mi-o aruncă soția când vin acasă… Arrr- în sfârșit știu ce înseamnă să fii un BĂRBAT ADEVĂRAT!!!

Bucur-o cu senzații tari!
Așa deci, Pulse of Life a trecut drive-testul și sunt fericit că nu s-a transformat într-un crash test. Acum cred că îl voi purta întotdeauna!»
Redacția noastră recomandă cu încredere să procurați brățările Pulse of Life doar pe site-ul DEALER-ULUI OFICIAL. Așa veți fi protejat de produse contrafăcute și vă veți putea schimba viața!
Comentarii
Alexandru (București) 29.03.2017 - 16:36
Hmm…interesant articol. Băieți, cine a încercat? Cum e?
Max (Tîrgu Jiu) 30.03.2017 - 05:50
Am văzut dispozitivul acesta la un prieten din SUA. L-am întrebat ce reprezintă, dar nu prea intrase în detalii, mi-a zis doar că are o acțiune benefică a organismului. Acum, că știu mai multe detalii, chiar cred ca merită să îl cumpăr.
Ion (Hunedoara) 30.03.2017 - 21:36
Am primit-o cadou de la un prieten din America. Nu știam că se vând deja și în România. Mie mi-a plăcut mult efectul drăcoveniei, chiar așa și funcționează. Mă simt mult mai bine acum, iar energie am cât încape!
Despre partea cu sexul nu pot să vă spun nimic, nu am avut niciodată probleme. Inițial am luat brățara pentru a mări efectul antrenamentelor, dar cred că dacă pe mine m-a ajutat cu sala de forță, și pe cei cu disfuncții sexuale îi poate ajuta. Apropo, iată cum arată brățara mea, exact ca pe site.
 
Marian (Buzău) 31.03.2017 - 16:00
Aaaa, iată pentru ce sunt ele. Deja de 3 ori le-am văzut , dar nu am îndraznit să întreb pentru ce le poartă. Scrieți mai mult feedback, chiar e interesant.
Claudiu Stefan (Bacău) 01.04.2017 - 13:09
O lună în urmă mi-am comandat, în pofida scepticismului meu. Știți, chiar sunt satisfăcut! Așa și mă simt cum e descris în articol, parcă este ceva în organismul meu care mă umple de energie . Înainte eram mereu somnoros, adormeam oriunde vă puteți imagina, puteam consuma și un litru de cafea pe zi fără efect, iar acum sunt cu totul alt om!
Organismul meu lucrează ca o mașină. Ba mai mult, eu sincer cred că am lăsat fumatul numai datorită acestei brățări. Nu mai vreau să îmi stric sănătatea. Viața personală a intrat pe făgașul său, mă întâlneam cu prietena o dată în săptămână, iar acum ne vedem în fiece noapte!
Bogdan (Teleorman) 02.04.2017 - 13:09
Soția mea mi-a dăruit brățara Pulse of Life. Inițial m-am gândit ce prostie, eu nu cred în așa minuni. Dar ea m-a obligat să o port, doar e un cadou. Ce pot să vă spun acum, cred că soția mea știa ce îmi dăruiește Ș))) Spre noapte explodez de energie și nu o las să doarmă. Dacă înainte țineam piept 20 de minute, acum nu mă poate opri nici după 2 ore.
Ea deja se plânge că nu reușește să se odihnească suficient, iar eu îi răspund că și-a făcut-o cu mâna ei :D Eu nu mai scot brățara, eu cred că încălzește motorașul și la pensionari ☺)))
Augustin (Iași) 03.04.2017 - 16:07
Am 55 de ani, nu sunt un moșneag, dar cu problema asta mă lupt deseori. Am încercat și pastile și terapie manuală - nu mă ajută, 5 minute și la revedere. Nu mai știu - să cred sau nu acestui articol. Pe site parcă e destul de convingător. Spuneți-mi, merită?
Lucian (Бургас) 04.04.2017 - 22:10
Iubita mea mi-a propus să port brățara Pulse of Life. După o săptămână am avut senzația de o putere lăuntrică incredibilă. Simțeam chiar că și corpul meu se schimbase - mușchii au început să se mărească, viața amoroasă cu iubirea mea atingea un nou apogeu, putem noaptea întreagă să nu dormim, iar dimineața suntem proaspeți ca niciodată. Nu știu cum se simt alții dar eu sunt mai mult decât satisfăcut. Hey, mulți dintre voi se pot lăuda cu așa SMS?

 
Sebi (Craiova) 06.04.2017 - 07:23
Daa, am încercat brățara Pulse of Life - e tare cool, mereu o port.Sunt înnotător, iar după 6 ore de antrenamente, îmi doresc doar 2 lucruri - să dorm și să mănânc. După trei antrenamente cu brățara pe mână, pentru prima dată am venit acasă și am simțit că nu vreau să dorm, pentru că aveam încă atâta energie! Oboseală - zero! Acum depun de 2 ori mai mult efort, iar corpul meu lucrat atrage din ce în ce mai multe domnișoare!
Damian (Constanța) 07.04.2017 - 19:55
Nici nu știu cum să descriu această senzație plăcută… radiez energie pură. Somnul meu este mult mai reconfortant - 8 ore sunt mai mult decât suficiente, pe când până acum nu îmi ajungeau nici 12… organismul meu se simțea pe ultima sută de metri! Nici măcar nu aveam o relație, cu lucrul meu, nu mai aveam eu timp și puteri pentru o domnișoară.
Cu Power Balance, eu și după schimbul de noapte de 10 ore, sunt ca o baterie încărcată la maximum. A apărut în sfârșit posibilitatea și mai ales dorința de a mă distra, să ies la petreceri, să fac cunoștință cu fetele. Pot convinge orice domniță să își facă de cap toată noaptea fără să mă tem de careva situații penibile. Sunt fericit! 
Laurențiu (Oradea) 09.04.2017 - 11:50
Voi îmi spuneți de somn, erecții , dar eu am simțit un fenomen și mai ciudat- Am abdomen în pătrățele! În 3 luni de antrenamente nu am reușit nici să îl tonifiez, iar acum m-am urcat pe cântar și am dat jos 7 kg!!! Sunt în al 9lea cer! Brățara asta chiar lucrează - mă încarcă permanent cu energie pozitivă!

 
Răzvan Iosif (Ploiești) 11.04.2017 - 07:17
Viața mea s-a schimbat radical după ce am început să port brățara! Eu eram dependent de calculator, zile întregi nu îmi luam ochii de la calculator, nu comunicam cu nimeni, iar în loc să mă duc la sală, îmi antrenam eroii din jocurile online. Calculatorul îmi era și prietenă, și amici, și toată viața mea. Mă luptam mereu cu insomniile, nu mă săturam de somn, mă simțeam ca o legumă, puteam cu zilele să nu ies din cei patru pereți.
Brățara asta mi-a fost dăruită de părinți. Îmi amintesc bine cum mă enervam cu un nou level cînd am simțit un val de energie care mi-a trezit pofta să ies din casă, să merg. Apoi am început să fac exerciții fizice acasă, iar asta s-a transformat într-un obicei. Într-o lună am pus câteva kg pe mine și nu mai arăt ca după o lună în deșert fără mâncare. Am deja și o prietenă, iar acum îmi caut un loc de muncă, știu că am energie pentru a le face pe toate și să mă simt un bărbat adevărat!
Victor (Arad) 13.04.2017 - 06:21
Super! Așteptam demult așa o chestie, chiar am nevoie , iar comentariile voastre m-au convins și deja îmi aștept brățara. Cum văd primele rezultate, vă scriu!
Cosmin (Tecuci) 15.04.2017 - 09:10
Ce să povestesc - sunt o sex mașină și dispozitivul lucrează pe bune! Fata mea mă pune la icoane ☺))Iar prietenul meu nu mă mai dezamăgește niciodată, lucrează în 2 schimburi și tot nu obosește ☺)
Iulian (Sighișoara) 17.04.2017 - 15:49
Aham, și pe mine m-a ajutat! Bre, eu nu cred în ciudățeniile astea, dar fiindcă era un cadou de la o persoană dragă, vroiam să o port câteva zile și după aia uitam de ea. Dar după a doua zi mă simțeam așa de energic…crezusem că e o coincidență, dar nu e adevărat, am făcut diverse teste și totul se datorează Brățării Pulse of Life! Îmi fac soția fericită de 6 ori pe noapte, nu glumesc, iar dimineața mă trezesc ca după un somn lung și ușor.
Tudor George (Adjud) 20.04.2017 - 02:27
Nu știu.. nu prea cred că așa o brățară face ca o baghetă și-ți rezolvă toate problemele. Cum să acționeze? Poate vă insuflați sau poate consumați și niște suplimente adăugătoare?
Răzvan (Ovidiu) 22.04.2017 - 17:09
Ahahaha, vreau să te văd pe tine după o lună de insuflare și pastile. Mă, dacă atâta lume îți spune că are așa efect, înseamnă că chiar lucrează. Eu mi-am comandat 3 săptămâni în urmă- unul negru, îmi pare cel mai stilat

 
Doru (Sinaia) 23.04.2017 - 01:19
Pe mine m-a ajutat cu adevărat brățara aceasta împotriva problemelor cu impotența și ejacularea precoce. Sexul dura foarte puțin, iar eu sufeream mult…efectiv nu mai aveam viață sexuală. Acum însă pot satisface partenera mea și ore întregi. În plus, are un aport mare și asupra formei mele fizice. 
Dragoș ( Covasna) 23.04.2017 - 09:29
Adevăr spui! Cînd l-am comandat, aveam un singur scop - să îmi satisfac partenera și să îi ofer senzații noi și tari. Am tot citit că oamenii de știință spun că femeilor le este mai greu să aibă orgasm, să primească plăcere, iar cu ajutorul brățării Power Balance am găsit chiar și punctul G. Să o fi văzut cum vibra toată…nu am văzut nimic mai excitant decât asta- acum sigur nu mai pleacă la altul !
Eusebiu (Zlatna) 23.04.2017 - 17:41
Am puțin peste 40 și am avut probleme în viața mea intimă. Soția a început să bea, ba chiar și să mă înșele, dar eu înțelegeam perfect că problema este doar în mine. Doar eu nu îi puteam oferi dragostea în plinătatea acestui sentiment, iar ea este atât de frumoasă la mine. Am fost la câteva ședințe la sexolog, concluzia acestuia a fost una singură și clară- toată problema era doar în capul meu. Dacă vreți- credeți, dacă nu- nu…dar brățara a fost singurul lucru care m-a ajutat, mi-a întors viața de familie, soția. Cu brățara, acum pot să îi ofer tot ce îmi cere, fără să am dubii că nu voi eșua în cel mai important moment.
Adaugă un comentariu

Mga Komento