Lumaktaw sa pangunahing content

Οι συμβουλές του Instagram: πώς θα μειώσετε τους λογαριασμούς ρεύματος κατά 50%!


Συχνά μας ρωτάνε να δώσουμε χρήσιμες συμβουλές όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων. Εκτιμούμε τους αναγνώστες μας και επομένως, μπορούμε μόνο να δώσουμε συμβουλές που είναι 100% αποτελεσματικές. Συλλέγουμε διάφορα τρικ & συμβουλές από το Instagram και τα δοκιμάζουμε. Παρακάτω θα βρείτε μια έρευνα να περιγράφει τι πραγματικά θα βοηθήσει για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε; Συνηθισμένες συμβουλές για τις νοικοκυρές. Στην πραγματικότητα, μπορούν να αποδειχτούν χρήσιμες. Αλλά αν τις ακολουθήσετε όλες, η ζωή σας θα μοιάζει με φυλακή. Τίποτα παρά μόνο περιορισμούς. Συνιστούμε την έξυπνη εξοικονόμηση αντί να ζείτε σε μια «σκοτεινή σπηλιά».

 Δήμητρα ΠαπαζήσηΕγγραφή

2 εβδομάδες
42 Μου αρέσει
Γεια σας παιδιά! Σήμερα ο σύντροφός μου κι εγώ πληρώσαμε τον λογαριασμό ρεύματος. Το ποσό ήταν υπέρογκο!!! Μένουμε σε ένα μικρό διαμέρισμα και πληρώνουμε παραπάνω από 460€! Μου είπε αυτός ότι φορτίζω το iPhone μου πολύ συχνά και χρησιμοποιώ πολύ το σεσουάρ μαλλιών! Το πιστεύετε αυτό; Αλλά αποφάσισα να το πάρω με το καλό και έψαξα στο Google πως να μειώσω το κόστος στους λογαριασμούς ρεύματος. Βρήκα ότι πρέπει να αλλάξω όλες τις λάμπες με LED! Πρέπει να είναι αποδοτικές. Γι’ αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
#καθημερινέςσυμβουλές#εξοικονόμηση #είμαστευπέροχοι#γιαφίλους #σαγαπώ
Είναι μια ενδιαφέρουσα και λογική πρόταση η οποία θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν. Είναι μια λογική μέθοδος για να μειώσετε τους λογαριασμούς ρεύματος. Δυστυχώς όμως, δεν θα βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολλά.

 Μαρία ΔημητρίουΕγγραφή

6 ώρες
18 Μου αρέσει
Ο άνδρας μου κι εγώ βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τους τεράστιους λογαριασμούς για το ρεύμα που πληρώνουμε για το σπίτι μας! Βεβαίως όμως, το σπίτι είναι μεγάλο αλλά νιώθουμε ότι μας κλέβουν! Μεγαλώνει το ποσό περισσότερο κάθε μήνα. Ο μετρητής λειτουργεί σαν τρελός. Προκειμένου να το κάνουμε λιγότερα αποτελεσματικό, μας πρότειναν να εγκαταστήσουμε έναν μαγνήτη. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν χρήσιμο και το αγοράσαμε. Πραγματικά μείωσε την ταχύτητα του μετρητή και τώρα περιμένουμε τον επόμενο λογαριασμό για να δούμε πως λειτούργησε. Όμως, ακούσαμε ότι αυτό που κάναμε, είναι παράνομο. Τι λέτε εσείς;
#βοήθεια #φίλοι#πώςναεξοικονομήσειςχρήματα#λογαριασμοί #χρήματα #βοήθεια
Σκεφτόμαστε ότι δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την «κλεψιά». Επιπλέον, μπορεί να χρειαστείτε πιο δυνατούς μαγνήτες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν έκρηξη, πυρκαγιά ή βραχυκύκλωμα. Είναι πολύ επικίνδυνο!

 Γιώργος ΓιαννάκηςΕγγραφή

16 εβδομάδες
43 Μου αρέσει
Παιδιά!
Έχω πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για εσάς. Είναι πάνω στο θέμα για το πως να μειώσετε τους λογαριασμούς για το ρεύμα σας. Δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι ότι υπάρχουν μετρητές για πολλαπλές τιμές ρεύματος. Ας τα αναλύσουμε καλύτερα.
Οι τιμές εξαρτώνται από τις ώρες της μέρας οι οποίες είναι χωρισμένες διαφορετικά. Υπάρχουν οι ώρες αιχμής και οι ώρες μη αιχμής, η καθεμιά έχει τη δικιά της τιμή.
Υπάρχουν 2 τύποι τιμολογιακής πολιτικής για το ρεύμα. Το ημερήσιο και το νυχτερινό ρεύμα, με το τελευταίο να αρχίζει από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί, για τη χειμερινή περίοδο και μία ώρα αργότερα για την καλοκαιρινή περίοδο. Ποιο είναι το όφελος; Οι ειδικοί πιστεύουν ότι σπαταλώντας ενέργεια την νύχτα, κάνουν το κόστος πληρωμής 4 φορές λιγότερο. Στατιστικά μιλώντας, οι λογαριασμοί των οικογενειών που χρησιμοποιούν αυτόν τον μετρητή μειώθηκαν κατά 25%.
#μάθε #εξοικονόμησηχρημάτων#χρήματα #εξοικονόμηση #ναθυμηθώ
Αυτή η δημοσίευση περιέχει χρήσιμες πληροφορίες. Όντως, υπάρχουν πολλές συσκευές που λειτουργούν σε λειτουργία αναμονής την νύχτα. Όμως, εκείνη την ώρα, ο μετρητής σου είναι λιγότερα ενεργός επίσης. Επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσετε κάποια τέτοια συσκευή.

 Αλέξης ΔαμιανόςΕγγραφή

8 ώρες
177 Μου αρέσει
Η συσκευή PowerFactorSaver σας εξοικονομεί χρήματα. Έχει ειδικό λογισμικό το οποίο μπορεί να αναλύει την κατανάλωση ρεύματος και να την διανέμει ξανά. Χάρη σε ένα απλό πρόγραμμα, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί όλες τις περιμέτρους. Είναι τρεις φορές πιο δυνατή από άλλες συσκευές εξοικονόμησης. Θα πληρώνετε 60% λιγότερο για το ρεύμα σας! Είναι απολύτως νόμιμο. Παραγγείλτε το δικό σας στο επίσημο κατάστημα μόνο.
#εξοικονόμηση #χρήματα
Μια από τις ισχυρότερες και πιο εύχρηστε συσκευές, που βοηθάει να διατηρείτε τον έλεγχο στην περιττή κατανάλωση και να την μειώνετε με νόμιμο τρόπο. Το πρόγραμμα είναι πολύ βολικό και εύκολο στη χρήση!



Mga Komento