Lumaktaw sa pangunahing content

Cum să slăbești vara? Secretele maeștrilor yoga


Vara este sezonul când dorim să ne arătăm corpurile frumoase mai mult decât de obicei, indiferent că este o rochie drăguță sau un costum de baie sexi. Cum să te simți confortabil în haine care expun foarte multă piele? Clientele mele, studentele centrului de yoga „Dimensiunea a Șaptea” cunosc răspunsul mai bine decât oricine.
Simona, 22 de ani
Pentru mine, slăbitul este ceva comun, zilnic. Cred că sănătatea și frumusețea corpului sunt în strânsă legătură. Încep fiecare zi cu un pahar de apă cu suc de lămâie - asta mă trezește și mă umple de energie pentru întreaga zi. Dacă trebuie să dau jos urgent câteva kilograme, atunci adaug Lives în dieta mea zilnică. În acest fel, sunt din nou în formă într-o săptămână.
Valentina, 34 de ani
Nu am fost niciodată foarte slabă, iar după ce am născut al doilea copil, am câștigat 30 kg. Yoga și Lives m-au ajutat să slăbesc. Una dintre prietenele mele mi-a sugerat aceste metode acum doi ani. În prezent, acestea sunt destul de populare în întreaga lume. Ei bine, nu e de mirare, deoarece sunt probabil cea mai ușoară metodă de a slăbi fără efort :)
Bianca, 27 de ani
Iubesc vara! Toate fructele și legumele și verdețurile - tot ce avem nevoie pentru sănătate! În sezonul rece, prefer citricele: portocale și grapefruit, de exemplu. Am citit că aceste fructe ajută la descompunerea celulelor de grăsime și mențin pielea tânără. Nu cred în diferite diete și sunt destul de sigură că acestea sunt mai dăunătoare decât ajută de fapt. Aproape toată lumea din cercul meu de prieteni a încercat diferite diete la un moment dat, dar niciunul nu a obținut ceva permanent. În schimb, au câștigat mult mai mult în greutate după aceea. Unii chiar au avut dureri stomacale și probleme cu digestia. Pe scurt, dacă vrei să slăbești, alege produse naturale pentru slăbit. Majoritatea femeilor din grupul nostru de yoga folosesc Lives și sunt foarte mulțumite de rezultate. De ce nu ar fi, la urma-urmei, având în vedere că produsul este complet natural și de încredere. Personal, nu am experimentat niciun impact negativ.
Ioana, 19 ani
De fapt, eu aveam 70 kg până nu demult, iar acum am 52 kg. Am încercat diferite tehnici de slăbire: diete, ceaiuri, pilule pentru slăbit și diferite planuri de exerciții fizice. Fiecare dintre acestea oferă doar rezultate temporare și nimic nu s-a schimbat până când unul dintre instructorii de la centrul de yoga mi-a explicat că un corp frumos necesită puritate și armonie. A fost greu să renunț la fast-food, am recidivat la câteva ocazii, nu mă puteam obișnui cu acele diete speciale - singurul lucru care conta a fost să mă asigur că nu mă vedea nimeni... Fetele mi-au sugerat să încercLives, care este un superaliment ce suprimă foamea, reface nivelurile echilibrate de vitamine și minerale ale corpului și chiar stimulează metabolismul. Datorită Lives, am reușit în sfârșit să mă adun și să învăț cum să mănânc doar alimente sănătoase. În prezent, pot mânca orice, îmi încep ziua cu un pahar de apă și mănânc citrice la fiecare masă. Mă simt minunat!
Carmen, 40 de ani
Nu e ușor să slăbești la vârsta mea și să urmezi diete speciale nu este, de asemenea, sănătos. Acesta este motivul pentru care încerc să mă mențin în cea mai bună formă și fac un curs special pentru arderea grăsimilor de două ori pe an cu Lives. Acest produs este natural, deci nu trebuie să-mi fac griji pentru sănătatea mea. În plus, încerc să mănânc cât mai multe alimente sănătoase posibil - legume, fructe de sezon. Perioada de vară este bună pentru fructele de pădure, în timp ce iarna este perioada citricelor.
Cristina, 36 de ani
Un corp frumos nu este darul naturii, ci mai degrabă rezultatul unei munci personale asidue, zi de zi. Am renunțat la toate obiceiurile mele nesănătoase, încerc să dorm suficient, nu mănânc fast-food, consum cât mai puțin zahăr posibil. Yoga este o parte centrală a vieții mele acum. Din când în când, iau vitamine și suplimente pentru a-mi îmbunătăți digestia. Sunt îndrăgostită de Lives, pentru că ajută la obținerea unui rezultat vizibil în doar câteva săptămâni. De exemplu, vara aceasta am dat jos 12 kg.
După cum puteți vedea, nu e niciun secret. Totul este despre atenția și dragostea ta față de corpul tău, grija pe care i-o acorzi zilnic, ducând un stil de viață sănătos și obținând substanțele nutritive necesare, completate de câteva exerciții ușoare. Dacă vrei să scapi de greutatea în exces, încearcă următorul truc: încearcă 1 lună un curs de Lives. Produsul s-a dovedit a fi foarte util pentru slăbit. Datorită formulei sale unice formate din vitamine, aminoacizi, micro- și macroelemente, Lives te ajută să-ți accelerezi metabolismul, reduce foamea, ajută la distrugerea celulelor de grăsime și la întinerirea naturală a corpului tău. Indiferent de vârstă, stil de viață sau sex, cuLives poți scăpa de 5-10 kg în fiecare lună, fără exerciții fizice suplimentare sau un plan de dietă. Este cea mai populară metodă de a slăbi în prezent, care are recomandarea a sute de nutriționiști, atleți și chiar gospodine. Începe azi și poți să-ți expui corpul frumos la plajă în câteva săptămâni!

Mga Komento