Lumaktaw sa pangunahing content

Ce fac celebritățile pentru a-și menține părul frumos și puternic? - Am descoperit!



Cel mai dorit păr de la tv - actorii de filme primesc roluri importante datorită stilului de păr natural - Vezi acest articol:

În sfârșit, am găsit secretul din spatele părului frumos și natural

Tendințele în materie de coafuri se schimbă odată cu trecerea timpului, dar părul care arată natural și îngrijit va fi mereu la modă, de parcă așa te-ai fi trezit cu el, fără să fie deloc aranjat. Tocmai această problemă le dă bătăi de cap femeilor, la urma-urmei, orice femeie vrea să aibă părul lung, moale, puternic și cu o strălucire reală. Noi, cei de la revista Body&Health, am căutat secretul pentru atingerea acestui țel și am reușit să-l descoperim. Continuă să citești și vei vedea cât de simplu este. Te-ai întrebat vreodată ce au în comun Andreea Marin, Bianca Drăgușanu și Andra ? Răspunsul este simplu, Bliss Hair, care este responsabil pentru multe succese din showbizz. Nu contează dacă vorbim despre părul drept, întins perfect cu placa, sau ondulat, creț și părul afro, acesta strălucește, este liber și foarte frumos. Marea dilemă este CUM reușesc să-și mențină părul așa?

Știm că aceste vedete merg la cele mai bune saloane de frumusețe, de asemenea, mai știm și că oricât de bun este salonul, dacă nu ai grijă de părul tău acasă, acesta va deveni uscat, cu vârfuri despicate și alte probleme. Am mai avut o întrebare: toate au părul lung și noi mai știm că a-ți lăsa părul să crească nu e o sarcină ușoară (în special dacă vrem un păr frumos și fără vârfuri despicate). Deci, cum să-ți faci părul să crească repede și sănătos?

Echipa noastră a descoperit secretul!


Nu a fost o sarcină ușoară să convingem unul dintre saloanele la care merg aceste vedete să ne spună secretul părului perfect, dar după ce am insistat o vreme, echipa noastră a putut în sfârșit să obțină informații de la un salonsituat într-o zonă privilegiată din București. Aceștia au fost de acord să vorbească, cu condiția să nu le dezvăluim numele, așa că vom numi acest salon M.M. pentru a le păstra anonimatul, în timp ce își mențin clienții (și contractele cu clauze de confidențialitate).
De fapt, totul este foarte simplu, este un produs care a fost vândut inițial doar în America (și folosit la Hollywood), dar acum câteva zile a fost lansat și în România. Produsul se numește Bliss Hair. Potrivit M.M., acest produs este unul dintre factorii principali pentru a avea un păr lung, strălucitor și puternic, ca al actrițelor de la Hollywood. Am fost informați că acest produs nou a fost deja testat la scară largă și are rezultate dovedite; este o descoperire importantă în știința îngrijirii părului.

Informațiile despre Bliss Hair oferite de către M.M. au fost lămuritoare, dar destul de vagi, așa că am decis să pătrundem mai adânc în miezul problemei, la urma-urmei, știam exact ce trebuie să căutăm - acest produs este secretul, așa că trebuie doar să aflăm mai multe despre el. Și chiar asta am făcut, am cercetat produsul în amănunt, iar acum puteți vedea și voi ce am descoperit!

În 2017 noua cercetare pentru îmbunătățirea creșterii părului,

s-a dovedit că părul nostru crește la jumătate din ritmul cu care ar putea crește! Cu toate acestea, cercetările noi din domeniul tricologiei (știința creșterii părului) au indicat un amestec de ingrediente benefice care se găsește într-un produs nou, care stimulează scalpul (și foliculii de păr) și CREȘTEREA PĂRULUI cu până la 15 cm.

Cercetătorii au fost surprinși de rezultate: După 30 de zile de utilizare, toți participanții care au folosit produsul au observat o creștere a părului și o fortificare a acestuia (în special în primele două săptămâni), toți participanții au înregistrat o creștere a părului cu până la 15 cm în primele 3 luni de folosire. Ah, și eu vreau asta!

O loțiune puternică pentru cele mai bune rezultate!


Orice persoană care se confruntă cu căderea părului și vrea un păr mai puternic trebuie să încerce puterea lui Bliss Hair. Medici renumiți (specialiști în tricologie) sunt uimiți de rezultatele observate după utilizarea surprinzătoarei loțiunii numite Bliss Hair. Acest produs lucrează la inversarea procesului de cădere a părului, hrănește scalpul și părul pe care îl ai deja. Loțiunea este imbatabilă și rezultatele sunt pur și simplu uimitoare!

Care sunt rezultatele oferite de către Bliss Hair care i-au surprins pe specialiști?

Pe parcursul cercetărilor efectuate cu privire la eficacitatea Bliss Hair, rezultatele au fost atât de impresionante, încât și doctorii responsabili de teste au fost surprinși. Următoarele sunt niște rezultate minunate obținute după utilizarea Bliss Hair:

  1. Părul a crescut în doar 21 de zile - ÎN MOD NATURAL!
  2. Firul de păr este mai gros și strălucitor (așa cum ți-ai dorit mereu)
  3. Stimularea firului de păr s-a produs folosind enzime, antioxidanți și vitamine esențiale
  4. A hrănit foliculii și a crescut în mod natural părul

nota editorilor Body & Health: Bliss Hair este primul produs de pe piață care conține acest amestec puternic de vitamine și nutrienți ca o formulă de creștere a părului și, pentru a ajuta dezvoltarea cercetării științifice, producătorul Bliss Hair oferă produsul cu o reducere introductivă uimitoare pentru România. Apasă aici pentru a o folosi!)

Pentru o durată limitată de timp, achiziționează Bliss Hair cu o reducere de până la 50%! Primește Bliss Hair chiar acum!
Notă: Toți participanții au utilizat Bliss Hair timp de 30 de zile pentru a obține cele mai bune rezultate.

Am testat Bliss Hair!

Deși produsul a fost recomandat de către unul dintre cele mai respectabile saloane din București și i-a surprins pe medicii care l-au testat, noi eram încă destul de sceptici în ceea ce privește eficiența acestuia, în definitiv, Bliss Hairoferă rezultate extreme: pe lângă stimularea creșterii părului, produsul poate să oprească și căderea acestuia! Așadar, înainte de publicarea acestui articol, am decis să-l testăm noi înșine. Voluntara testului a fost Veronica Florea, redactorul nostru care are 32 de ani și este mama unei fetițe. Ea avea multe probleme cu părul. Vezi ce are de spus acum Veronica despre Bliss Hair:


AICI SUNT REZULTATELE EI…


Săptămâna unu:

Sunt foarte sceptică în ceea ce privește acest produs. Totuși, am încercat deja toate produsele (de la măști făcute în casă la medicamente speciale) și rezultatele au fost fie inexistente, fie au venit la pachet cu efecte secundare care nu meritau). Părul meu nu trece de umeri și este uscat și lipsit de viață. Vreau să știu dacă va crește fără efecte secundare! Țin pumnii!


Săptămâna doi:

După două săptămâni de utilizare a Bliss Hair, am fost foarte surprinsă de rezultate. Părul meu era mai puternic și crescuse cu 5 cm. Și nu am schimbat nimic la rutina mea, deci nimic altceva nu a influențat creșterea acestuia, ci doar produsul în sine! Am realizat că vârfurile erau mai puternice și nu mi se rupea atât de mult când mă pieptănam, părea acum mai sănătos și mai frumos! Și am obținut toate acestea fără efecte secundare, deci, per ansamblu, sunt foarte fericită cu ceea ce poate face produsul!

Săptămâna trei:


Sunt uimită! Părul meu a crescut cu 10 cm în 3 săptămâni dar, pe lângă asta, strălucește mult mai mult și este mai puternic. Și vârfurile sunt puternice, arată de parcă ar fi fost tunse recent (și nu mai am vârfuri despicate! Wow). Părul meu a obținut volum din nou, iar eu iubesc asta! Iar asta nu e tot! Simt efectele și la rădăcină! Părul nu mai este gras, iar șuvițele nu sunt grele! Categoric, IUBESC Bliss Hair!


Săptămâna patru:

SUNT ȘOCATĂ! Toată lumea îmi face complimente, lăudându-mi părul și întrebându-mă dacă am extensii. Haha! Nu îmi pot explica cum Bliss Hairmi-a schimbat viața. Sunt mai încrezătoare și extrem de fericită de lungimea și aspectul părului meu. Încă 15 cm într-o lună și să vă spun ceva - CHIAR FUNCȚIONEAZĂ! După ce au văzut rezultatele, mama, surorile și coafeza mea au început să folosească Bliss Hair și să se bucure deja de rezultate! În sfârșit, am obținut părul pe care îl vezi în reviste, părul la care am visat mereu, dar pe care nu am știut cum să-l obțin! Mulțumesc, Bliss Hair!

Bliss Hair Tratează căderea părului?


Da, pe lângă toate beneficiile estetice obținute cu Bliss Hair, producătorul garantează că ajută la tratarea căderii părului la femei, o problemă care este rezultatul tratamentelor de înfrumusețare efectuate incorect și care produc deteriorarea celulelor capilare (generând astfel pierderea părului la femei).

Când părul tău cade, trebuie să adaugi nutrienți speciali în dieta ta, pentru a inversa acest proces, în consecință funcțiile de creștere sunt repornite(așadar, funcționează atât pentru creșterea părului, cât și pentru inversarea procesului de cădere a părului).
   
Pe lângă poveștile nenumărate precum cea împărtășită de Veronica, legate de creșterea, întărirea și strălucirea părului, cu ajutorul Bliss Hair, mai există povești de succes ale persoanelor care au învins căderea părului cu ajutorul loțiunii Bliss Hair, ca în cazul lui A.D. - Brașov.

„De când am observat prima dată că pierd din ce în ce mai multe fire de păr la duș și seara, am început să caut o soluție pentru această problemă. Am făcut câteva încercări, toate fără succes… Până când am descoperit Bliss Hair și în sfârșit mi-a făcut părul să crească din nou!”
(Pachetele se vând repede. Comandă acum, înainte de epuizarea stocului**)
Notă: Veronica a folosit Bliss Hair în fiecare zi pentru test. Sugerăm folosirea Bliss Hair așa cum a făcut-o ea, pentru rezultate mai bune.
 Actualizare: Mai sunt doar 14 Pachete. Promoția se încheie: 20.04.2017

Special: Primește un pachet de Bliss Hair

REDUCERI DE PÂNĂ LA 50%
 PRIMEȘTE LOȚIUNEA ACUM

Comentarii recente:

  • Daniela Farcaș
    Îl iubesc! Nimic din ce am folosit nu a reușit să-mi vindece părul, am încercat totul, dar singurul lucru care m-a ajutat și mi-a făcut părul să crească frumos a fost Bliss Hair.
    13.04.2017
  • Elena Boca
    Am folosit Bliss Hair la începutul anului (la momentul respectiv a trebuit să-l import) și rezultatele au fost uimitoare. Părul meu a crescut cu 12 cm într-o lună și este frumos chiar și acum! Cred că voi profita de această ofertă și voi cumpăra mai multe pachete acum :)))
    13.04.2017
  • Claudia Achim
    Am văzut o poveste la televizor despre acest produs și am căutat Bliss Hair ca o nebună, dar nu am reușit să-l găsesc nicăieri. Din fericire, l-am comandat deja de aici!
    13.04.2017

  • Gabriela Bucur
    Păcat că acceptă doar plata cu cardul, chiar voiam această loțiune. O voi împrumuta de la vecina mea.
    13.04.2017
  • Amalia Roșu
    Chiar funcționează? Da, am auzit deja despre ea, dar am crezut că este o înșelătorie, pare un scenariu de film. Ha ha
    14.04.2017
  • Amanda Grigore
    O prietenă de-a mea a utilizat-o și după câteva săptămâni, arăta de parcă ar fi avut extensii, deoarece părul îi crescuse foarte repede,nu mai spun că strălucea superb. După ce am văzut asta, am început și eu să-l folosesc, dar nu am spus nimănui secretul. HAHA
    14.04.2017
  • Emilia Valer
    Tocmai l-am comandat și abia aștept să ajungă!
    14.04.2017
  • Sonia Popescu
    Părul meu cădea foarte tare, până când cineva mi-a recomandat Bliss Hair. Nu mi-a venit să cred, dar acum că văd rezultatele, sunt foarte entuziasmată de produs. Am plasat o altă comandă pentru a profita de reducere.
    14.04.2017
  • Oana Bozga
    Mulțumesc pentru informații, tocmai am început să-l folosesc.
    15.04.2017
  • Vali Timiș
    Recomand Bliss Hair clienților salonului meu, e un miracol… aceștia iubesc rezultatele!
    15.04.2017
  • Alina Blaj
    Wow, îl voi comanda… am nevoie de puțin ajutor cu părul meu haha
    15.04.2017
  • Alexandra Augustin
    Nu am stat pe gânduri și l-am comandat. Abia aștept să văd ce se întâmplă.
    16.04.2017
  • Patricia Năstase
    Am încercat atât de multe lucruri similare și vreau să-l încerc și pe acesta, dar ceva îmi spune, „da, sigur!!” Poate cineva să îmi confirme că funcționează?
    16.04.2017
  • Adelina Filip
    Cel puțin o dată pot face ceva bun pentru mine fără a mă simți vinovată de preț.
    17.04.2017
  • Loredana
    Nu am știut că se pot obține astfel de rezultate. Și cred asta doar pentru că părul meu a crescut cu 17 cm în 33 de zile :)
    18.04.2017

#plugin social
Primește loțiunea acum

Mga Komento