Lumaktaw sa pangunahing content

Atenție: Ciuperca piciorului

A venit primăvara.. Zăpada s-a topit, iar gânduri plăcute despre vara care urmează să vină, vacanța de primăvară și pantofi noi îți vin în minte.
Dar… E groaznic!!! Cojire și rupturi între degetele de la picioare, pete și dungi pe unghii? Ce trebuie să faci? Poate că totul va dispărea în mod natural, iar defectul unghiilor va fi ascuns sub stratul de lac de unghii puternic colorat?

Semne ale ciupercii piciorului

Stop! Nu face o greșeală! Cel mai probabil, aceasta este o afecțiune serioasă. Infecția ciupercii pielii și a unghiei se menține bine în mediul înconjurător, așadar, aproape oricine poate să o contacteze, deoarece infecția fungică e foarte comună. Începe prin afectarea picioarelor și a cutelor dintre degete.
Apare cojirea, urmată de înțepături și mâncărimi și beșici care explodează provocând crăpături și răni.
Dacă ai observat aceste semne, trebuie să începi imediat tratamentul, pentru a preveni ciuperca să pătrundă în straturile adânci ale unghiei.

Musafirul nepoftit

Ce răni pot fi vizibile pe unghii? Unghiile tale pot să devină mai mate și să galbene. Ele pot să devină, de asemenea, mai groase sau mai subțiri, pot să înceapă să se rupă, să apară pete și dungi. În cele mai multe cazuri, este problema degetelor de la picioare, dar infecția fungică poate să se dezvolte și la mâini.
Afecțiunea poate apărea atât la bărbați, cât și la femei. Deși femeile sunt primele care o observă, deoarece ele au mai multă grijă de unghiile lor. Dacă o femeie nu vrea să aibă de-a face constant cu infecția fungică, ea ar trebui să se uite cu atenție la unghiile oamenilor din jurul ei, pentru a evita problemele ulterioare și reapariția contaminării.

Nu plec

Ce trebuie făcut dacă apar simptome ale ciupercii unghiei? Ciuperca nu e doar o problemă cosmetică. Răspunsul e simplu. Ai grijă…
E important de știut că ciuperca nu vine niciodată singură. De asemenea, nu există niciun leac tradițional, care să te ajute să scapi de ciupercă. Deci, calea corectă spre recuperare are două puncte: cabinetul unui Dermatolog și o farmacie. Poți cumpăra noul spray eficient „Fresh Fingers”, fără prescripție medicală. „Fresh Fingers” este un medicament conceput pentru a elimina ciuperca ce trăiește în interiorul stratului unghiei.

Moartea ciupercii

Infecția fungică folosește „tunelele” subțiri și „canale” pentru a pătrunde în interiorul unghiei, care există mereu între placa unghiei și loja unghială, unde unghia se atașează de degetul.
Spray-ul „Fresh Fingers” se aplică încet, pe marginea unghiei, iar apoi acesta umple întreaga suprafață. Ca urmare, concentrația mare de agenți terapeutici care pot să omoare ciuperca, ajung la punctul infectat. Cursul tratamentului de vindecare a unghiilor de infecția fungică durează până la creșterea unei unghii sănătoase.
Atunci când există leziuni ale pielii, de asemenea, se recomandă folosirea spray-ului „Fresh Fingers”. Folosirea acestuia ajută la eliminarea crăpăturilor, reducerea inflamației, îndepărtarea mâncărimilor și prevenirea reapariției infecției microbiene.

Rezultatul unui tratament de 3 zile:



Cum funcționează?

  1. Clotrimazolul. Suprimă dezvoltarea ciupercii. Ajută la îndepărtarea mâncărimii. De asemenea, distruge celulele fungice existente și oprește dezvoltarea de noi celule.
  2. Mierea. Elimină mirosul glandelor sudoripare și suprimă bacteria care cauzează mirosul neplăcut al transpirației, chiar și la persoanele sănătoase. Catifelează pielea, dându-i un miros plăcut și durabil de flori.
  3. Vitaminele. Catifelează pielea și stopează cojirea.
  4. Limonenul. Răcorește picioarele obosite și le oferă un miros plăcut.
  5. Funcționează rapid, în timp ce dormi. Va dura câteva ore să lupți cu această afecțiune.


Important: Acum poți să cumperi spray-ul cu o reducere de 50%


COMENTARII

Maria 14.04.2017 - 09:27
Soțul meu a avut ciuperci la unghiile sale pentru a perioadă destul de lungă. Am folosit multe lucruri pentru a o trata. Sperăm că acest spray îl va ajuta să devină mai sănătos.
Elena 16.04.2017 - 22:41
Dacă ciuperca a apărut deja, e prea târziu să te gândești la îngrijirea preventivă. Trebuie să începi tratamentul, înainte ca aceasta să se extindă. Spray-ul ajută foarte bine, dacă urmezi instrucțiunile și îl aplici în mod regulat. După tratament, trebuie să fii conștiincios cu îngrijirea preventivă, pentru a nu primi acest virus din nou.
Se pare că am toate simptomele ciupercii la picior. Sunt dezamăgită, deoarece credeam că e doar o mâncărime. Iar acum trebuie să încep tratamentul.
Roxana 18.04.2017 - 14:27
Ciuperca este un lucru cumplit. Acum știu cum să mă protejez împotriva acesteia.
Margareta 23.04.2017 - 08:51
Ieri am văzut că s-a schimbat culoarea unghiei de la degetul meu mare de la picior. Chiar dacă zona afectată nu e mare (e în colțul unghiei), am fost foarte tristă. Desigur, înainte de toate, mă voi duce la medic. Dar cu siguranță voi lua în considerare recomandările și rețetele voastre.
Ioana 26.04.2017 - 06:00
Ciuperca a apărut după ce am mers la bazinul de înot. Nu i-am acordat prea mare atenție la început, dar apoi am avut senzații neplăcute. Mi s-a recomandat să folosesc permanganat de potasiu, dar nu a dus la niciun rezultat. Am folosit și o soluție de oțet slab și iod. Dar doar spray-ul mi-a făcut picioarele să arate sănătoase din nou. Din fericire, acum nu mai sufăr de ciupercă. Folosesc spray-ul în mod preventiv, înainte de a mă duce la bazinul de înot.

Mga Komento