Lumaktaw sa pangunahing content

Ο φίλος μου έχει μεγαλώσει το μέγεθος του πέους του κατά 7 εκατοστά μέσα σε ένα μήνα, χρησιμοποιώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα μέθοδο…

Ο φίλος μου έχει μεγαλώσει το μέγεθος του πέους του κατά 7 εκατοστά μέσα σε ένα μήνα, χρησιμοποιώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα μέθοδο…

23.04.2017 Από: Ειρήνη Μαρακάκη

Γεια σε όλους! Πάρτε ένα χάρακα και μετρήστε το μέγεθος του πέους σας αυτή τη στιγμή (θα περιμένω). Εντάξει. Τώρα θέλω να φανταστείτε πώς το πέος σας είναι 5 εκατοστά μεγαλύτερο από ότι τώρα. Φαντάσου πώς θα μοιάζει: αν ο πούτσος σου ήταν μεγαλύτερος κατά 5 εκατοστά, θα ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ και σέξι. Κάθε άνδρας θέλει να ξέρει πώς θα κάνει το όργανό του μεγαλύτερο, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό!
Έγραψα αυτό το κείμενο γιατί ήθελα να μοιραστώ αυτή την πληροφορία. Θέλω να βοηθήσω όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα. Και το σημαντικότερο; Είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αν πραγματικά θέλεις να ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες, ετοιμάσου να αλλάξεις τη σεξουαλική σου ζωή για πάντα.
Ονομάζομαι Ειρήνη Μαρακάκη. Είμαι 26 ετών και είμαι φοιτήτρια από την Αθήνα.
Έβγαινα με το φίλο μου Γιάννη, για περίπου 7 μήνες. Αποφάσισα να γνωριστούμε προσωπικά μια εβδομάδα μετά από τις συνομιλίες μας στο internet. Μερικά ραντεβού αργότερα, ένιωσα ότι άρχισα να τον ερωτεύομαι γιατί με έκανε να νιώθω πραγματικά ξεχωριστή και τότε ήξερα ότι ήρθε η ώρα η σχέση μας να πάει στο επόμενο επίπεδο.
Όλα ήταν τέλεια ώσπου κοιμήθηκα μαζί του. Κανένας δεν θα ήταν εντάξει με αυτό… Αλλά ο πούτσος του Γιάννη ήταν πολύ μικρότερος από του πρώην μου του Αλέξη. Δεν του είπα ποτέ τι μέγεθος είχε ο πρώην μου, αλλά ουσιαστικά ο πούτσος του ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Φοβόμουν ότι ο Γιάννης θα έχανε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή του και γι’ αυτό προσποιούμουν ότι ήμουν ικανοποιημένη. Το σεξ μαζί του ήταν πάντα χάλια (τουλάχιστον για μένα). Κάθε φορά για να ενθουσιαστώ και να προσποιηθώ οργασμό φαντασιωνόμουν τον πρώην μου…ο Γιάννης ποτέ δεν κατάφερε να με ικανοποιήσει, παρά τις συνεχείς του προσπάθειες. 4 στους 5 άνδρες έχουν το ίδιο πρόβλημα: μικρό πέος.
Για να πω την αλήθεια (πολλά κορίτσια διστάζουν να το παραδεχτούν), είχα μια ανεξάντλητη επιθυμία για σεξ με άνδρες που δεν γνώριζα, μόνο και μόνο γιατί ένιωθα μια ισχυρή επιθυμία. Ένιωθα ότι θέλω πραγματικά να ικανοποιηθώ στο κρεβάτι, χρειαζόμουν μια βαθιά διείσδυση και έναν φοβερό κολπικό οργασμό!
Κανένα κορίτσι δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα μεγάλο πούτσο πιστέψτε με, μιλάω από προσωπική εμπειρία! Ακόμα κι αν ένας άνδρας είναι γοητευτικός, αστείος, ευγενικός και πλούσιος, αν το πέος του είναι 10-15 εκατοστά, όπως και να ‘χει, μιλάμε για ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
Τελικά, έμαθα ότι ο σύζυγος της Μαρίνας, δεν είχε να καυχιέται για τίποτα μερικά χρόνια πριν, καθώς το πέος του δεν ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ. «Δοκιμάσαμε τα πάντα, άρχισε να παίρνει χάπια και να μαζεύει λεφτά για μια ακριβή επέμβαση αύξησης του πέους. Όμως, μετά από συμβουλή του γιατρού, αγοράσαμε την γέλη που έκανε τον αγαπημένο μου βασιλιά των μαραθωνίων του σεξ!» μου είπε.
Φυσικά, άρχισα να κάνω ερωτήσεις, ήθελα να μάθω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αν η γέλη βοήθησε τη φίλη μου, θα μπορούσε να βοηθήσει και μας! Επιπλέον, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, όλες οι πορνοστάρ και οι διάσημοι χρησιμοποιούν αυτό το διεγερτικό. Τώρα ξέρω ότι τα γιγάντια πέη που βλέπουμε στις πορνοταινίες είναι αποτέλεσμα διεγερτικών.
Μετά από αυτή την ειλικρινή συζήτηση, άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για μερικές πληροφορίες σχετικά με την γέλη.
Βρήκα την ιστοσελίδα όπου πωλείται, διάβασα τα πάντα για τα αποτελέσματά της και έβαλα στο μυαλό μου να την παραγγείλω.

Το Titan gel είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν. Αυτή η γέλη δεν προκαλεί καμία παρενέργεια όταν χρησιμοποιείται, δεν είναι εθιστική και το σημαντικότερο: τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε, θα παραμείνουν για πάντα!
Πρέπει να κάνετε μασάζ με την γέλη πριν να κάνετε σεξ ή πριν τον αυνανισμό. Είναι απολύτως απαραίτητο, διαφορετικά η δραστική ουσία δεν θα εισχωρήσει στο δέρμα και δεν θα έχει αποτέλεσμα! Τα ειδικά ένζυμα που περιέχονται στην γέλη, αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος σας, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει τη στύση σας! Ως αποτέλεσμα, το μήκος και το πάχος του πέους σας αυξάνεται
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να παραγγείλετε: κλικ εδώ
Το πέος του φίλου μου έγινε 7 εκατοστά μεγαλύτερο αφού χρησιμοποίησε αυτή την γέλη για μια σύντομη χρονική περίοδο!
Ποια νομίζετε ότι ήταν η αντίδραση του φίλου μου; Το να πείσω το Γιάννη να δοκιμάσει την γέλη ήταν ευκολότερο από όσο περίμενα. Είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ με την πιθανότητα να ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε παρατηρήσει ότι δεν ήμουν ικανοποιημένη, ήξερε ότι το πέος του ήταν πολύ μικρό και δύσκολα οι σχέσεις του κρατούσαν για πολύ. Αλλά δεν ήξερε τι να κάνει…

Αληθινά αποτελέσματα…

Το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό και για τους δυο μας. Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων, το πέος του μεγάλωσε 3 εκατοστά και όταν τελικά μετρήσαμε το πέος τέσσερις εβδομάδες μετά, ήταν 20 εκατοστά! Η σεξουαλική μας ζωή ήταν επιτέλους καλή!
Τώρα ο Γιάννης είναι περισσότερο παθιασμένος και ακούραστος στο κρεβάτι, πολύ περισσότερο από τον πρώην μου! Ο μεγάλος του πούτσος με τρελαίνει.
Φωνάζαμε τόσο δυνατά, που οι γείτονές μας μπορούσαν να μας ακούσουν, ήταν τόσο συγκλονιστικό!!! Ποτέ δεν είχα μια τέτοια συγκλονιστική εμπειρία, ήταν αξέχαστο! Φυσικά, περίμενα να έχει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να είναι ΤΟΣΟ θεαματικό, δεν μπορούσα ούτε καν να το φανταστώ. Τώρα, μέσα στη μέρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να γυρίσω σπίτι και να κάνω έρωτα με τον μέλλοντα σύζυγό μου… ναι καλά καταλάβατε, μου έκανε πρόταση! Είμαι τόσο χαρούμενη…
Υ.Γ. Αν έχεις ένα μικρό πρόβλημα και πρέπει να κάνεις επίπονες αλλά άχρηστες προσπάθειες, όλα για το τίποτα, η συμβουλή μου είναι να τα παρατήσεις με τις άχρηστες προσπάθειες, γιατί ούτε εσύ, ούτε η φίλη σου θα ικανοποιηθείτε με πέντε λεπτά κακού σεξ. Όλα έχουν να κάνουν με την ποιότητα, βελτίωσε τη σεξουαλική σου ζωή, με τη βοήθεια του πολυδοκιμασμένου διεγερτικού και κάνε τις συντρόφους σου χαρούμενες, χαρίζοντας μοναδικό σεξ και ανεπανάληπτους οργασμούς!
Ο μόνος τρόπος να αποκτήσεις την Titan gel και να αποφύγεις τις απομιμήσεις και τις απάτες του Internet, είναι να παραγγείλεις απευθείας από τον κατασκευαστή. Μπορείς να κάνεις μια παραγγελία και να αγοράσεις το προϊόν απευθείας από την ιστοσελίδα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εκεί.
Σχόλια
Κατερίνα Παπαδάκη
23.04.2017
Χαίρομαι που βρήκα το άρθρο σου Ειρήνη, θα την παραγγείλω αμέσως. Ο δικός μου έχει το ίδιο πρόβλημα
1
Δημήτρης
23.04.2017
Ξέρω καλά πώς είναι να νιώθεις μέτριος. Θα κάνω και εγώ μια παραγγελία και θα σας πω τα αποτελέσματα αργότερα.
4
Μιχάλης
25.04.2017
Ειρήνη, η συμβουλή σου με έσωσε! Χάρη στο Titan gel το πέος μου έγινε μεγαλύτερο 5 εκατοστά σε μήκος και 3 εκατοστά σε πάχος! Αρέσω σε πάρα πολλές τώρα και το τηλέφωνό μου είναι πολύ δημοφιλές! Δες τη φωτογραφία:
7
Έλενα Κυριαζή
27.04.2017
Όντως κάνει δουλειά; Δεν μπορώ να το πιστέψω… ;)
0
FitBoy83
27.04.2017
Έβαλα στοίχημα με τον κολλητό μου ποιος θα γίνει μεγαλύτερος μετά την γέλη. Θα σας πω τα αποτελέσματα αργότερα.
9
Κώστας
30.04.2017
Μπορώ να εγγυηθώ την αξιοπιστία όσων έγραψε η Ειρήνη. Δοκίμασα προσωπικά αυτή την γέλη και έχω αλλαγές τόσο στο μήκος όσο και στο πάχος (λυπάμαι αλλά ντρέπομαι να δείξω φωτογραφίες :/) ).
5
Τζώρτζια Στάϊκου
02.05.2017
Η αυτοπεποίθηση του συζύγου μου έχει αυξηθεί σημαντικά. Η σεξουαλική μας ζωή έχει αλλάξει πολύ! Ευχαριστώ για τη συμβουλή! ;)
8
Ειρήνη Μαρακάκη
02.05.2017
Ουαου! Δεν περίμενα ότι το άρθρο μου θα γίνει τόσο δημοφιλές. Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας Θα ήθελα επίσης να βάζετε στα σχόλιά σας φωτογραφίες με τα αποτελέσματά σας!
0
Στέφανος Ρ.
04.05.2017
Συνήθιζα να πιστεύω ότι τα 15,5 εκατοστά ήταν ένα κανονικό μέγεθος για έναν άντρα, δεν είχα παράπονα. Φυσικά, το σεξ δεν ήταν πάντα απίστευτο, μερικές φορές όταν κοιμόμουν με κάποια κοπέλα ήταν και η τελευταία φορά που την έβλεπα. Έπεσα πάνω στην γέλη στο ίντερνετ και σκέφτηκα τι θα πείραζε να μεγαλώσω το πέος μου μερικά εκατοστά, για να είμαι σίγουρος. Σχετικά με τις νέες μου εμπειρίες, η ποιότητα του σεξ έχει αλλάξει δραστικά, τόσο που νομίζω ότι έχασα την παρθενιά μου μόλις τώρα. Οι οργασμοί είναι τόσο έντονοι που μερικές φορές παθαίνω κράμπες στα πόδια! Έχω απίστευτη στύση! Τα κορίτσια τρελαίνονται από την απόλαυση που τους δίνω με τον 20 εκατοστών πούτσο μου.
0
Χριστίνα Παππά
04.05.2017
Ειρήνη θέλω να σου κάνω μια ερώτηση. Το πέος του Γιάννη παρέμεινε στο ίδιο μέγεθος όταν σταμάτησε να χρησιμοποιεί την γέλη ή ακόμα τη χρησιμοποιεί;
17
Ειρήνη Μαρακάκη
06.05.2017
Γεια σου Χριστίνα! Πάει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που χρησιμοποιούσε την γέλη, αλλά το μέγεθός του είναι ακόμα μεγάλο. Το αποτέλεσμα είναι παντοτινό ;)
21
Toyboy
06.05.2017
Είμαι ήδη στα 16,5 εκατοστά αλλά δεν θέλω να σταματήσω στα μισά του δρόμου… δεν νομίζω κάποιος να διαφωνεί
0
Ανώνυμος
06.05.2017
Ήμουν πολύ σκεπτικός όταν έκανα την παραγγελία. Δεν πιστεύω σε τέτοιου είδους θαύματα πια, είμαι πολύ μεγάλος για αυτά. Αλλά μετά από την τακτικά εφαρμογή, η αλλαγή έγινε τόσο εμφανής που δύσκολα μπορούσα να χωρέσω τον «πιστό μου φίλο» στα παντελόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι η γέλη αποτελείται από φυσικά συστατικά, χωρίς χημικά και δεν είναι εθιστική.
5
Μάξιμος
06.05.2017
Η παραγγελία μου ήρθε 10 μέρες πριν. Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ώρες αφού διάβασα το άρθρο, η άλλη 10 λεπτά πριν… Το πέος μου έγινε πολύ μεγαλύτερο! Μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία!
Η φωτογραφία προστέθηκε:
10
Ειρήνη Μαρακάκη
07.05.2017
Εξαιρετικό αποτέλεσμα ευχαριστώ που πρόσθεσες φωτογραφίες, νομίζω ότι οι περισσότεροι είναι πολύ ντροπαλοί… το δικό σου φαίνεται τόσο μεγάλο σε αυτή τη φωτογραφία… αν ήμουν ελεύθερη… θα ενδιαφερόμουν ;) 
2
Γιώργος
07.05.2017
Δοκίμασα τα πάντα, τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα!
Θα δώσω μια ευκαιρία στην γέλη titan, ίσως βοηθήσει και μένα…
47

Mga Komento