Lumaktaw sa pangunahing content

Η Όπρα, ο Δρ. Οζ και η Ομάδα τους Ανακάλυψαν Λύση των $5 για ένα Πρόσωπο Χωρίς Ρυτίδες - Έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ!



Cosmopolitan - 27.04.2017 Πώς γίνεται οι σταρ του Χόλιγουντ να δείχνουν πάντα τόσο λαμπερές και νέες στα 40, τα 50 ή ακόμα και τα 60 τους; Πρόκειται πάντα για ακριβά μπότοξ ή επικίνδυνες πλαστικές; Σύμφωνα με τον Δρ. Οζ, η απάντηση είναι ΟΧΙ! Άρα αν δεν χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα για να δείχνουν υπέροχες, τότε ποιο είναι το μυστικό τους; Συνεχίστε να διαβάζετε, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, ασφαλές και φθηνό!

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Δρ. Οζ αποκάλυψε στην εκπομπή του το μυστικό προϊόν, που δίνει στις διάσημες πελάτισσές του, οι οποίες θέλουν να φαίνονται 10-15 χρόνια νεότερες γρήγορα, αλλά φοβούνται τις πλαστικές και τα μπότοξ. Μείναμε έκπληκτες όταν καταλάβαμε πόσο απλή, φθηνή κι αποτελεσματική ήταν η τεχνική του. Έπρεπε λοιπόν να τη δοκιμάσουμε οι ίδιες και να γράψουμε ένα άρθρο για τα αποτελέσματα!


"Πολλές πασίγνωστες κυρίες παραδέχονται, ότι απέφυγαν το χειρουργείο και δείχνουν 10 χρόνια νεότερες χάρη στην απλή συμβουλή του Δρ. Οζ."

Η Καλύτερη Λύση για το Δέρμα που Έχετε Ακούσει Ποτέ


Ο Δρ. Οζ πάντα κρατούσε κρυφό το μυστικό του όπλο ενάντια στις ρυτίδες για τις πλούσιες και διάσημες πελάτισσές του μέχρι πρόσφατα. Είπε, ότι ένιωσε πώς ήθελε να μοιραστεί με τις τηλεθεάτριές του το μυστικό, γιατί δεν ήθελε πια να ακούει ιστορίες ανθρώπων, που έδωσαν χιλιάδες δολάρια σε ακριβές αντιγηραντικές διαδικασίες, που μόνο δίνουν μεγάλες υποσχέσεις και κάνουν τελικά περισσότερο κακό, παρά καλό. Ως αποτέλεσμα, πριν μερικές εβδομάδες, μοιράστηκε την απλή του λύση, που μέχρι πριν ήταν προσιτή μόνο για τους διάσημους πελάτες του, με όλους όσους παρακολουθούν την εκπομπή του!

Ουσιαστικά, ανακάλυψε αυτό το αντιγηραντικό θαύμα, όταν πολλές φίλες και πελάτισσες ερχόντουσαν σε αυτόν, ελπίζοντας σε μια λύση για το πώς θα φαίνονται νεότερες, ώστε να παρατείνουν την καριέρα τους, χωρίς να προχωρήσουν σε επέμβαση.

"Έδειχνα 10 χρόνια νεότερη μέσα σε μόλις λίγες εβομάδες! Ο Δρ. Οζ μου έσωσε την καριέρα ως ηθοποιό!"

Στην εκπομπή του ανέφερε, ότι ήταν ενθουσιασμένος, όταν μετά από μήνες δοκιμών και ερευνών, η ομάδα του ανακάλυψε ένα προϊόν, το οποίο κυριολεκτικά αφαιρεί 10 με 20 χρόνια από την εμφάνιση της γυναίκας, μέσα σε μόλις ένα μήνα. Είναι απολύτως ασφαλές και πάμφθηνο ! Το προϊόν, το οποίο ανέφερε στην εκπομπή του, είναι το Goji Cream .

"Αυτό είναι το αντιγηραντικό θαύμα της δεκαετίας, απ' όσο ξέρω."


Περί τίνος πρόκειται λοιπόν; 


2 Βασικά Συστατικά για την Αντιγήρανση:


1. Βιταμίνη C 
2. Υαλουρονικό Οξύ
Και τα δύο αποτελούν φυτικά συστατικά, τα οποία δουλεύουν μαζί για να εξαφανίσουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές σε κυτταρικό επίπεδο (κάτω από την επιφάνεια του δέρματος), γι' αυτό και είναι τόσο αποτελεσματικά.

Βιταμίνη C, η Πηγή της Νεότητας: 
Το πρώτο κομμάτι στο παζλ της αντιγήρανσης Ο Δρ. Οζ μίλησε σχετικά με τη Βιταμίνη C.
Η βιταμίνη C διεισδύει στο κατεστραμμένο δέρμα και προωθεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου, μιας πρωτεΐνης, η οποία συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα. Αποτελεί την επανάσταση στην ομορφιά, καθώς το 2009 τα αποτελέσματα μιας μελέτης έδειξαν, ότι η εφαρμογή της βιταμίνης C στο δέρμα οδηγεί σε 60% μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών . Ο Δρ. Οζ ανέφερε, ότι αυτός είναι ο λόγος, που το Goji Cream είναι τόσο αποτελεσματικό. Ήταν ένα από τα λίγα προϊόντα της αγοράς, που περιέχουν βιταμίνη C στη σωστή δοσολογία.

Υαλουρονικό Οξύ: 
Το δεύτερο κομμάτι του παζλ, συνδυασμένο κατάλληλα με τη βιταμίνη C, κυριολεκτικά κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται δύο δεκαετίες νεότερο μέσα σε λίγες εβδομάδες! Το υαλουρονικό οξύ δρα, δεσμεύοντας την υγρασία. Μπορεί να δεσμεύσει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, διατηρώντας το δέρμα συνέχεια ενυδατωμένο. Το υαλουρονικό οξύ αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα σας από μέσα, μετά από συνθήκες ρύπων, σκόνης, ή ερεθισμών. Ένα από τα προϊόντα , που περιέχουν αποτελεσματική ποσότητα υαλουρονικού οξέως, είναι το Goji Cream .





"Αυτό, που κάνουν οι Βιταμίνη C & το Υαλουρονικό Οξύ είναι να απομακρύνουν από το δέρμα, παλιά στρώματα δερματικών κυττάρων, βοηθώντας το δέρμα να δημιουργήσει καινούρια, υγιή κύτταρα. Οι δοκιμές μας έδειξαν, ότι μπορείτε να αφαιρέσετε 10 έως 20 χρόνια από το πρόσωπό σας σε λιγότερο από 14 μέρες. Αλλά το κλειδί της επιτυχίας είναι να επιλέξετε το κρέμα, που περιέχει την ισχυρότερη και καθαρότερη σύνθεση, καθώς δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια. Το μόνο, που πληρούσε τα κριτήρια των δοκιμών μας, ήταν το Goji Cream . Αυτό χρησιμοποιεί και η σύζυγός μου. Αυτό συνιστώ λοιπόν σε όλες τις διάσημες πελάτισσές μου." - Δρ. Οζ


"Πώς το κάνω;"


Είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Απλώς, χρησιμοποιείτε το προϊόν πριν το βραδινό ύπνο. Ο Δρ. Οζ ανέφερε, ότι "το προϊόν περιέχει μεγάλη ποσότητα αγνής βιταμίνης C και υαλουρονικού οξέως, με τις κατάλληλες δοσολογίες. Η ομάδα μου επίσης ανακάλυψε, ότι περιέχει όλα τα είδη των αντιοξειδωτικών, ένα συστατικό που ονομάζεται Dermaxyl και Ester-C (ενεργό συστατικό-αντιγηραντικός παράγοντας).

"Ο χρόνος είναι σκληρός για μια ηθοποιό. Ένιωσα ξανά νέα γυναίκα! Ευχαριστώ Δρ. Οζ!"

Αποφασίσαμε να το Δοκιμάσουμε!

Ενθουσιασμένες μετά την εκπομπή και αφότου λάβαμε πάρα πολλά μηνύματα, θελήσαμε να δοκιμάσουμε και οι ίδιες το προϊόν, πριν να γράψουμε ένα άρθρο επαινώντας το. Διαλέξαμε μια εθελόντρια από το γραφείο μας. Πρόκειται για την Κατερίνα, μια γυναίκα 57 ετών, μητέρα 3 παιδιών, που αμέσως ενδιαφέρθηκε για τη δοκιμή μας. Να λοιπόν η ιστορία της...

Η Ιστορία της Κατερίνας & τα Αποτελέσματα της Κυτταρικής Ανάπλασης μέσα σε 14 Μέρες:

Η Κατερίνα είναι 57 ετών, από την Αθήνα και έχει 3 παιδιά. Όπως στις περισσότερες γυναίκες στην ηλικίας της, τα χρόνια έχουν αρχίσει να τις δίνουν ανεπιθύμητες ρυτίδες και γραμμές. Η Κατερίνα προθυμοποιήθηκε να δοκιμάσει το προϊόν, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει δει ορατό αποτέλεσμα με άλλα προϊόντα. Σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο του λίφτινγκ. Το κρέμα λοιπόν ήταν κάτι σαν την τελευταία της ελπίδα...

Να τα αποτελέσματά της:



ΗΜΕΡΑ 1Η:

Μετά την πρώτη μέρα χρήσης του Goji Cream έκπληκτη είδα πόσο υπέροχα απαλό ήταν το δέρμα μου. Οι μεγάλοι πόροι είχαν συρρικνωθεί.

Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω! Είχα μια ζεστή και συσφικτική αίσθηση στα μάγουλά μου, γύρω από τα μάτια και στο μέτωπό μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και είδα ότι το πρόσωπό μου ήταν ελαφρώς κοκκινωπό. Το αποτέλεσμα δηλαδή από τη ροή του αίματος στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας του προσώπου μου.

Αφότου το προϊόν απορροφήθηκε από το δέρμα μου, το πρόσωπό μου έδειχνε σφιχτότερο και έλαμπε.

ΗΜΕΡΑ 5Η:

Μετά από πέντε ημέρες χρήσης του Goji Cream , έπαθα σοκ με τα αποτελέσματα.
Οι γραμμές, οι σκούρες κηλίδες και οι ρυτίδες είχαν μειωθεί ορατά!
Είχα μείνει έκπληκτη με τα αποτελέσματα και ένιωθα κυριολεκτικά 15 χρόνια νεότερη ξανά. Ήταν σαν να είχαν εξαφανιστεί όλες οι ρυτίδες μου εντελώς!

ΗΜΕΡΑ 14Η:

Μετά από 14 ημέρες, είχαν εξαφανιστεί όλες μου οι αμφιβολίες και ο σκεπτικισμός, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΟΥ!
Οι γραμμές στο μέτωπο, η χαλάρωση, και το πλαδαρό δέρμα στο λαιμό, το πόδι της χήνας, ακόμα και οι πανάδες της ηλικίας εξαφανίστηκαν ΕΝΤΕΛΩΣ! Ποτέ δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο στο πρόσωπό μου, ανεξάρτητα από το κόστος του προϊόντος!

Μετά από 2 εβδομάδες, το δέρμα μου όχι μόνο παρέμεινε έτσι, αλλά ουσιαστικά βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα, έως ότου έγινε όμορφο και λαμπερό όπως πριν 20 χρόνια. Οι φίλες μου και η οικογένειά μου είχαν πάθει σοκ. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη διαφορά και ήταν πεπεισμένοι, πώς έκρυβα ότι έκανα μπότοξ!


Το Συμπέρασμα:

Με τη χρήση του Goji Cream , το 90% των ρυτίδων εξαφανίστηκαν εντελώς από τις προβληματικές περιοχές. Το πρόσωπο και ο λαιμός μου είναι σφιχτότερα και δεν έχω πλέον σημάδια χαλάρωσης, γήρανσης και ξηρότητας.
Έχουμε καταγράψει την πρόοδό της για τη δοκιμή των 14 ημερών. Να τι είδαμε:

Θα Δουλέψει Αυτό για Εσάς;


Υπάρχουν πολλές απομιμήσεις εκεί έξω ή άλλα προϊόντα, τις περισσότερες φορές εξωφρενικά ακριβά. Με τόσες πολλές επιλογές είναι φυσικό να έχετε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα, γι' αυτό δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τίποτα στις αναγνώστριές μας. Απλά, σας προκαλούμε να κάνετε αυτό που συνέστησε ο Δρ. Οζ στην εκπομπή του: δοκιμάστε προσωπικά!


Για ευκολία, έχουμε προσθέσει τα λινκ για το γνήσιο προϊόν, που προτείνει ο Δρ. Οζ. Μέχρι αυτή τη στιγμή, που γράφεται το άρθρο, προσφέρουν 50% έκπτωση για το Goji Cream. Χρησιμοποιήστε το ακόλουθο λινκ και αποκτήστε το στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει.

Λινκ για 50% Έκπτωση:


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

(Τα τεμάχια, που πωλούνται με 50%, εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Ζητήστε τώρα το δικό σας πριν να εξαντληθούν τα αποθέματα**)
 Ενημέρωση: Απομένουν μόνο 6 Τεμάχια Διαθέσιμα με 50% Έκπτωση. Η Έκπτωση του 50% Λήγει σε: 27.04.2017
 Προσοχή: 5 Πελάτες Παραγγέλνουν Το κρέμα Τώρα

27.04.2017 Ειδική προσφορά: Αποκτήστε το Goji Cream με 50% Έκπτωση



ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΜΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Η ειδική προσφορά λήγει σε: 27.04.2017



Mga Komento