Lumaktaw sa pangunahing content

Yazın saçlarınızı güneşin yıpratıcı etkisine karşı nasıl koruyabilirsiniz?

Merhaba, sevgili okuyucular! Sizlerle güzel haberleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Sonunda saç bakımı için eşsiz bir sprey buldum! Böyle bir ürünü ne kadar süredir arıyordum, inanmazsınız! Hiç abartmıyorum, senelerdir böyle bir ürün arıyordum… Daha ilk uygulayışımdan itibaren bu spreye bayıldım. Bundan daha iyi bir ürünü ne gördüm, ne de denedim. Ancak ilk olarak durumu size bir özetleyeyim.
Konu saçım olunca çok titizimdir. Bana göre saçlar doğanın bir kadına verdiği en güzel hediyedir. Bizleri güzel ve sağlıklı saçlar kadar kadınsı ve çekici hissettiren başka bir şey yok. Ancak ben de pek çok kadın gibi saçlarımı her iki ayda bir boyuyorum (saçlarımın doğal rengini sevmiyorum). Bu da elbette saçlarım için iyi bir şey değil. Daha da ötesi, benim saçlarım çok dolgun da değil. Doğal tariflerden pahalı güzellik salonu şampuanları ve kremleri gibi pek çok bakım ürününü denedim. Özetlemek gerekirse, arkadaşlarımın ve kuaförlerin önerdiği her şeyi denedim. Sonuç olarak paramı ve vaktimi tamamen boşa harcadım diyemeyeceğim (ama OLDUKÇA FAZLA MİKTARDA para harcadığım da bir gerçek), ancak yine de tam olarak arzu ettiğim etkiyi elde edemedim. Zaten elde ettiğim etki de uzun süreli olmadı.
Ancak benim özellikle ilgimi çeken konu saçlarımı yazın ve tatillerde nasıl koruyabileceğimdi. Ben sıkça seyahat ettiğim için güneşin saçlara ne kadar zarar verebileceğini gayet iyi biliyorum. Genelde tatil sonrasında saçlarım felaket görünür.
Hair Trimming
Bunun da ötesinde, tatillerde uzman bakımı uygulamayı bir yana bırakın, saçlara nemlendirici maskeler uygulamak için her zaman vaktimiz veya fırsatımız da olmayabiliyor. Bu nedenle ben her zaman kullanımı kolay, gerçekten etkili ve 1-2 uygulama sonrasında sonuç veren bir ürünü hayal etmişimdir.
En sonunda bu isteğime kavuştum ve aradığım ürünü buldum! Bunun tekrar tekrar söylemeden edemiyorum, ama “PlatinusV” bugüne kadarki en iyi saç bakım ürünü. Bu ürünü bulmam Filipinler’deki tatilim esnasında gerçekleşti. Asyalı kadınların saçlarının güzelliği ve ipeksi görünümü dikkatimi çekti. Dolayısıyla, saç bakımı için ne kullandıklarını öğrenmek istedim. İklimleri ve ülkelerinin sürekli güneşli olduğu göz önüne alındığında, acaba ne tür bir ürün kullanıyor olabilirlerdi? Bunu araştırmak için yerel bir güzellik salonuna gittim. Buradaki bir kuaför “PlatinusV” kullanmamı önerdi. Bunu kendisinin de kullandığını ve tüm müşterilerine önerdiğini söyledi. Açıkçası bu spreyi hangi dükkânların sattığından emin değilim, ama ben bu web sitesi üzerinden satın aldım. Sizlerin de böyle yapmasını öneririm. Bu doğrulanmış bir web sitesi, onun için kimse sizi kandıramaz.
Hair Trimming
Bu spreyi çok beğendim. Aradığım her şey bunda vardı ve tek başına kullanılması da yeterliydi! Öncelikle, umduğum gibi, sonuç almam fazla sürmedi. İlk kullanımın ardından saçlarım daha yumuşak ve ipeksi bir görünüm kazandı. Daha da önemlisi, saçlarım öylesine parlak oldu ki, kelimelerle tarif edilemez.
İkincisi, bu sprey saçlardaki kırık uç sorununu da çözüyor. Ben de pek çok kadın gibi saç uçlarımda kırıklar ortaya çıktığında bunları kestirmekten hoşlanmıyorum. “PlatinusV” kullanmaya başlar başlamaz bu sorun ortadan kalktı. Artık kırık uçlar yok, sadece güçlü ve sağlıklı saçlar var.
Üçüncüsü ve en önemlisi, saçlarım eskisine göre iki misli daha hızlı uzamaya başladı. Artık tek bir tel dahi dökülmüyor. Bunu hiç beklemiyordum ve gerçekten çok şaşırdım. Böylece saç bakımı için tam bir çözüm bulmuş oldum! “PlatinusV” tüm sorunlarımı çözen komple bir çözüm. Bunun mümkün olabileceği aklıma bile gelmezdi. Artık saçlarım güneşten korkmuyor!
Tahmin ediyorum ki sizler de durumumu gayet iyi anlıyorsunuzdur. Bu spreyi satın aldığım için çok memnunum ve herkese öneririm. İnanın ki bu spreyi satın alırsanız pişman olmazsınız!

Yorumlar

Meltem

16.02.2017
Paylaştığınız için çok teşekkürler! Tavsiyenizi takip ederek ben de “PlatinusV”spreyi sipariş ettim. İyi ki de etmişim! Ne kadar mutlu olduğumu anlatmaya kelimeler yetmez! Saçlarımla ilgili ciddi sorunlarım vardı. Hatta kel kalmaktan korkuyordum. Hiç ümidim kalmamıştı ki “PlatinusV” saç spreyini kullanmaya karar verdim ve daha şimdiden ilk sonuçları görmeye başladım bile. Saçlarımın dökülmesi durdu ve çok daha dolgun bir hal aldılar.

Canan

17.02.2017
Ben “PlatinusV” saç spreyini uzun bir süredir kullanıyorum. Bu favori ürünüm. Gerçekten işe yarıyor. Saç kesimimden memnun kalmadığım için daha hızlı uzasınlar diye almıştım. Sonuca bir bakın. Saçlarım bir senede belime kadar uzadı.

Ayşe

18.02.2017
Ben de bu ürünün adını uzun bir süre önce duymuştum. Bana da bir kuaför önermişti ve buradan sipariş etmiştim. Bu spreyi kullanmayı gerçekten seviyorum. Saçlarım karşı konulamaz oldu.

Yasemin

19.02.2017
Babam bu spreyi kellikten kurtulmak için kullandı. Başta annem ve ben onunla dalga geçtik. Ama şu an kellikten neredeyse tamamen kurtuldu.

Dilek

20.02.2017
Kızım bana bu spreyi doğum günü hediyesi olarak aldı. Çok memnun kaldım! Artık tüm arkadaşlarım, akrabalarım ve iş arkadaşlarım bu ürünü kullanıyor. Satın almayan pişman olur.

Mga Komento

Mag-post ng isang Komento