Lumaktaw sa pangunahing content

Vedeta Eurovisionului: Polina Gagarina a slăbit 40 kilograme!


Полина Гагарина
Cântăreața Polina Gagarina. Înainte și după ce a slăbit

Polina Gagarina este una dintre cele mai tinere și mai strălucitoare reprezentante ale show business-ului rusesc. Câștigătoare a proiectului TV „Fabrica de vedete – 2”, multiplă laureată a festivalului anual „Cântecul anului” și deținătoare a premiului „Muz-TV” la categoria ”Descoperirea anului”. Recent, cântăreața și-a uimit fanii, reușind să slăbească 40 kg!
În interviul oferit în exclusivitate revistei noastre, cântăreața ne-a împărtășit secretul ei.

– Polina, arăți minunat acum! Dar știm că nu întotdeauna ai fost așa?

– Statura și vocea le-am moștenit de la bunica. Ea a fost o femeie înaltă și bine clădită și a avut o voce puternică. În fotografiile mele din adolescență poți vedea o „gogoașă”, dar, ce-i drept, una cu voce. Datorită vocii mele am fost acceptată în proiectul „Fabrica de vedete -2”, condus de Max Fadeev și am reușit să ajung câștigătoarea acestui proiect.
Полина Гагарина
În adolescență Polina Gagarina nu a fost deloc suplă (foto: arhivă personală)

– Polina, dar în pozele tale de la 15 și 20 de ani nu păreai așa de plinuță...

– Nu, doar rotunjoară! (Râde n. red. ). Totul a început după nașterea fiului meu Andrei. Atunci m-am îngrășat mult. Dacă până atunci aveam cam 10 kg în plus, după naștere am ajuns să am peste 30!
Полина Гагарина
Polina Gagarina înainte de nașterea fiului (foto: arhivă personală)

– Presupun că ai mai încercat să slăbești până acum?

– Vai, dar nu numai o dată! Dieta după grupa de sânge, dieta fără carbohidrați, dieta disociată, monodieta, dieta cu proteine, dieta cu iaurt, înfometarea, ca să nu mai vorbim despre diversele ceaiuri de slăbit. Le-am încercat pe toate!
Unicul lucru pe care l-am respins din start au fost pastilele thailandeze și preparatele de acest gen, pentru ca am fost neplăcut impresionată de exemplele colegilor din show business, care au avut de suferit de pe urma acestora”.

– Și care au fost rezultatele?

– Nici vorbă de rezultate. Mult efort pentru nimic. La început pierdeam 4 sau 5 kilograme, care apoi se întorceau, ba mai aduceau și altele în plus. Acest lucru mi se părea foarte frustrant, mai ales că încercam să mă limitez la toate, fapt care mă făcea să urăsc pe toată lumea, iar rezultatul era unul nul...
Toate aceste diete nu folosesc la nimic, de aceea nu mai am încredere în niciuna dintre ele. Mai ales că de cele mai multe ori rezultatul nu este doar unul nul, ci chiar negativ. Probabil că din cauza kilogramelor ce se acumulau sau poate din cauza nervozității permanente, m-am despărțit de primul meu soț, Petea Kislov. Scandalurile din familia noastră erau nelipsite zilnic...
Полина Гагарина
Cu primul soț, Piotr Kislov

– Ai încercat să faci sport, să mergi la o sală de fitness?

– Știi, toate aceste săli de fitness sunt bune pentru femeile libere și asigurate, care nu trebuie să se gândească la bani. Au deja totul plătit. Eu însă am concerte și programul turneelor mele este stabilit pe câteva luni înainte. Am anumite obligații față de producători și aș avea de plătit amenzi usturătoare în cazul în care nu le-aș onora. Despre ce sală de fitness putem vorbi în asemenea condiții? Aceasta pur și simplu nu are loc în programul meu foarte încărcat!
Полина Гагарина

– Și nu ești singura care are o asemenea problemă...

– Da, într-un asemenea ritm funcționează milioane de femei din țara noastră. La fel ca mine, au nevoie de un remediu de slăbit, care le-ar permite să își trăiască viața din plin, să poată fi în același timp și mamă, și soție, și un bun specialist!

– Și ai descoperit acest remediu?

– Da, și aici mi-a fost de mare ajutor al doilea soț al meu, Dima Ishakov. Odată a venit acasă, mi-a întins un pachet de Chocolate Slim și mi-a zis: „Ia și slăbește”.

– Și acesta a fost de ajuns ca să slăbești 40 kilograme?!

– Ei, uite că da! Produsul pe care mi l-a dat Dima s-a dovedit a fi foarte eficient!

– Vrei să ne spui și nouă secretul acestui produs?

– Este vorba despre Chocolate Slim , produs după o renumită companie elvețiană, specializată în produse pentru slăbit. Este un produs complet natural (în Europa regulile sunt stricte) (vezi detalii ).
Chocolate Slim e folosit pentru a slăbi fără dietă. Reduce excesul de greutate, elimină celulita, îmbunătățește tonusul pielii și accelerează metabolismul. Reduce nivelul de colesterol din sânge și contribuie la sporirea metabolizării grăsimilor.
Полина Гагарина
Cu soțul, Dmitry Ishakov

– Este de necrezut că ai reușit să slăbești datorită unui singur produs pentru slăbit? Cum funcționează acesta?

– Jur că nu am folosit nimic în afară de acest produs! (Râde). Chocolate Slim conține ingrediente active care accelerează eliminarea sucului gastric, îmbunătățește flora intestinală și ajută la o mai bună digerare a alimentelor. Acest produs ajută la o mai bună absorbție a alimentelor și reduce considerabil cantitatea de hrană ingerată. Chocolate Slim e recomandat tuturor celor care doresc să ajungă la o greutate optimă fără prea mult efort. Nu cunosc toate nuanțele fiziologice, pentru mine contează doar faptul că acest produs m-a ajutat să slăbesc. Toate detaliile pot fi găsite pe site-ul producătorului .

Chocolate Slim

– Conform instrucțiunilor, este necesar doar să îl consumi în mod regulat! Și, evident, va trebui să evităm dulciurile seara.
Nu o să-ți vină să crezi, dar PESTE TREI ZILE kilogramele au început să scadă. M-am simțit mult mai bine, a dispărut senzația de greutate de după masă, iar hainele începuseră să-mi devină largi! Când m-am cântărit, am realizat că slăbisem 5 kg! Eram încântată și în același timp mirată de acest rezultat! Și asta chiar în perioada în care îmi începusem turneul de promovare a noului album. Pentru că se știe că tocmai în turnee te îngrași: mese neregulate, deplasări permanente, care îți stimulează și mai mult pofta de mâncare!
Полина Гагарина
Polina Gagarina

– Prin urmare, ai început să slăbești după doar trei zile?

- Da. Apoi am mai slăbit brusc 3 kg. Aveam senzația că m-am dezumflat! Că Chocolate Slim mi-a pătruns în organism și mi-a dizolvat kilogramele în plus. În fiecare zi mă vedeam tot mai suplă în oglindă!

– Cât ai slăbit în total?

- În medie, într-o săptămână slăbeam câte 2-3 kg! Într-o lună îmi erau mari toate hainele. Îi sunt foarte recunoscătoare croitorului meu, care a reușit să reacționeze rapid la toate schimbările și a ajustat la timp toate costumele și rochiile pentru concert. În total, în două luni, am reușit să slăbesc mai mult de 10 kg! Și aceasta a fost cea mai ușoară și rapidă slăbire a mea!
Полина Гагарина
Polina Gagarina

– Ai vrea să transmiți ceva cititorilor noștri?

Pentru început, le voi da doar un sfat. Chocolate Slim e un produs pentru slăbit care face parte din noua generație de produse de acest fel. Nu este un amestec de ingrediente. Chocolate Slim e printre cele mai prețioase produse pentru slăbit din întreaga lume. Acest produs are în compoziția lui cel mai mare număr de substanțe nutritive. E mai bogat în antioxidanți decât orice alt produs din lume. Este important să procurați Chocolate Slim de la un furnizor certificat. Eu cumpăr întotdeauna acest produs de pe site-ul producătorului. . Doar pe acest site sunt 100% sigură că primesc exact acest preparat, și nu un supliment oarecare. În plus, acum îl puteți achiziționa cu o reducere de 50%.
Iar cititorilor le doresc din suflet să fie fericiți și să scape din captivitatea kilogramelor în plus! Veți reuși cu siguranță, trebuie doar să credeți! Cea mai bună recompensă este senzația de nou, de bucurie și de satisfacție atunci când te vezi mai slab în oglindă. Satisfacția și bucuria că ai reușit!
Sper din tot sufletul că experiența mea va ajuta mai mulți oameni și va servi drept motivație pentru realizarea acestui scop mare! Vă doresc succes și slăbire ușoară!
Moscova, 2017.
«Голос. Дети»: мальчику, упавшему в обморок на сцене, улыбнулась удача«Golos. Copii»: băiețelului care a leșinat pe scenă i-a surâs soarta Видео: как Алсу записывала главную песню к фильму «Золушка»Video: cum a înregistrat Alsu piesa principală 
COMENTARII:
  • АватарVictor 30.01.2017 - 21:42
    Polina Gagarina este extraordinară! Ador cântecele ei! A devenit foarte frumoasă! Cât de mult contează, totuși, să slăbești!
    Răspunde
  • АватарOana M. 31.01.2017 - 10:56
    Victor, sunt 100% de acord cu tine. Apropo, mi-am comandat și eu câteva pachete de Chocolate Slim. Îi mulțumesc Polinei pentru link!
    Răspunde
  • АватарNatalia 01.02.2017 - 02:42
    Am reușit să slăbesc și eu cu ajutorul lui Chocolate Slim! Este plăcut să știi că și Polina Gagarina a folosit același produs pentru a slăbi! Apropo, pot demonstra rezultatele obținute. Rezultatele după 2 luni, încă sunt în proces...:)

    Răspunde
  • АватарMariana 01.02.2017 - 21:06
    Natalia, nu am cuvinte! E minunat! Am comandat și eu astăzi Chocolate Slim! Abia aștept să-mi fie livrat! Sper și eu să devin în scurt timp la fel de frumoasă! :)
    Răspunde
  • АватарIrina 02.02.2017 - 18:15
    Am comandat și eu, sper să obțin vreun rezultat.
    Răspunde
  • АватарCarmen 03.02.2017 - 18:15
    Irina, sigur vei obține! Am slăbit 10 kg într-o lună! Deocamdată nu voi arăta poze, pentru că nu am atins încă rezultatul dorit!
    Răspunde
  • АватарSonia 04.02.2017 - 21:13
    Iată și rezultatele mele. Slăbesc tot mai mult după fiecare săptămână.

    Răspunde
  • АватарEugen 06.02.2017 - 03:16
    Rezultatul după o lună! Continuu să slăbesc )) Am comandat Chocolate Slim de pe același site ca și Polina.

    Răspunde
  • АватарNicoleta 07.02.2017 - 12:29
    Colega mea de serviciu îl consumă în fiecare zi. A reușit să slăbească foarte mult și să convingă mai mulți colegi să o urmeze. Chiar și pe mine m-a convins, însă eu am nevoie să slăbesc doar vreo câteva kilograme, pentru că nu am o greutate inițială mare. Îl consum deja de vreo două zile! )
    Răspunde
  • АватарOlga 09.02.2017 - 01:01
    Nicoleta, e bine când ai pe cineva în preajma ta care te convinge să slăbești și îți arată și calea. În cazul meu, colega mea de birou i-a „abonat” pe toți la patiseria de după colț. Acum va trebui să facem o comandă colectivă de Chocolate Slim. Eu mi-am comandat deja!
    Răspunde
  • АватарSimona 10.02.2017 - 16:56
    Consum Chocolate Slim de două luni și jumătate. Am început să slăbesc de la 100 kg! Astăzi, pe cântar am văzut cifra 79! Deocamdată, încă îmi este rușine să mă privesc în oglindă, pentru că am fost foarte grasă, dar pot recomanda tuturor Chocolate Slim, pentru că funcționează cu adevărat!
    Răspunde
  • АватарSimona 12.02.2017 - 12:23
    Am decis totuși să postez fotografiile, fie ce-o fi! Poate că ele vor motiva pe cineva! Mă așteaptă încă multe kilograme de pierdut, sunt sigură de asta!

    Răspunde
  • АватарIoana 14.02.2017 - 11:27
    Simona, un rezultat minunat! Pur și simplu super! Vă mulțumesc că ați postat pozele. Într-adevăr ele reprezintă o motivație! Deja arătați mult mai bine! Succes în continuare! Eu consum Chocolate Slim de două săptămâni, dar tot nu slăbesc așa de rapid. Am reușit să dau jos doar 4 kg în acest timp.. (((
    Răspunde
  • АватарCristina 16.02.2017 - 14:16
    Am slăbit 10 kg! Prietena mea - 20 kg!
    Răspunde
  • АватарCristina 18.02.2017 - 20:56
    *într-o lună
    Răspunde
  • АватарNadia 21.02.2017 - 07:33
    E greu de crezut că un simplu supliment poate acționa așa! Dar dorința de a crede în minuni e mai mare. Mi-am comandat și eu.
    Răspunde
  • АватарAlina 23.02.2017 - 22:15
    Polina Gagarina este acum ca toate starurile! Slăbănoagă...
    Răspunde
  • АватарAndra 24.02.2017 - 06:25
    Chocolate Slim e cu adevărat eficient. L-am descoperit cu o jumătate de an în urmă. Acum nu mai am probleme de greutate, însă până atunci aveam 79 kg)) Mă alătur recomandărilor autorului. Nu există o metodă mai bună pentru cei care au obosit să lupte cu kilogramele în plus.
    Cum am fost și cum sunt acum

    Răspunde
  • АватарCorina 24.02.2017 - 14:35
    Super! Vă mulțumesc )
    Răspunde
  • АватарIulia 24.02.2017 - 22:47
    La fel ca Polina, am încercat la început metodele clasice de slăbire – sportul și dietele. Însă după ce am citit acest articol, am apelat la artileria grea – Chocolate Slim. În prima săptămână, am reușit să scap de 5 kg. Recunosc că am fost foarte surprinsă)) Însă nu vreau să mă opresc aici și voi continua să slăbesc! Până acum, am reușit să slăbesc 35 kg! Vă mulțumesc pentru idee!

    Răspunde
  • АватарMaria 25.02.2017 - 06:59
    Este un articol minunat. Slăbești ușor. Îi mulțumesc Polinei Gagarina pentru o asemenea recomandare!!! Chocolate Slim nr. 1!!
    Răspunde
  • АватарEmilia C. 25.02.2017 - 15:12
    Chocolate Slim e un remediu minune! Nu am mai văzut niciun produs la fel, deși mă chinui să slăbesc de vreo 5 ani. Kilogramele se duc ușor, poate nu foarte repede, dar totuși sigur. Am slăbit 20 kilograme într-o lună și jumătate!
    Atașez dovada

    Răspunde
  • АватарDora 25.02.2017 - 23:27
    Este un remediu minune!!! Fetelor, încercați și voi și veți vedea că veți reuși!!!
    Răspunde
  • АватарGina 26.02.2017 - 07:42
    Polina Gagarina e extraordinară!! Chocolate Slim e minunat!!!
    Răspunde
  • АватарGeta 26.02.2017 - 15:58
    Este cea mai bună dietă din lume. Mulțumesc, Polina! În doar două luni am reușit să dau jos 27 kilograme! Comand Chocolate Slim de pe acest site 


    Planific să slăbesc ca Polina și să port cele mai frumoase rochii ))) Este visul vieții mele ) Cine nu a fost gras nu poate înțelege.
    Răspunde

Mga Komento