Lumaktaw sa pangunahing content

ÚSTA NEJSOU ZDROJEM ZAPÁCHAJÍCÍHO DECHU

MUDr. Michael Petr 
předseda Národního institutu parazitických onemocnění, doktor Petr vydal více než 60 studií o molekulární parazitologii.
21 let zkušeností
Národní institut parazitických onemocnění zjistil novou příčinu halitózy (zapáchajícího dechu): parazitickou infekci. Nedávno dokončená studie potvrzuje, že látky vylučované parazity jsou toxické a vytvářejí vhodné prostředí pro putrefaktivní bakterie v žaludku. Proto lidé, kteří jsou infikováni parazity, mívají zapáchající dech.
Tento problém probereme s specialista Michaelem Petrem, předsedou Národního institutu parazitických onemocnění.
— Specialista Petře, děkujeme vám, že jste přišel. Začneme hlavním problémem. Je pravda, že většina obyvatel České republiky trpí parazity?
Ano. Ve srovnání s jinými zeměmi držíme vedoucí pozici co se týče infikování parazity. Je to kvůli špatné ekologické situaci, nezájmu autorit a lhostejnosti obyvatel.
— Specialista Petře, jsou výsledky studií ohledně parazitů a jejich vlivu na zápach dechu správné?
Ještě před několika lety lékařská komunita věřila tomu, že zapáchající dech vzniká v dutině ústní. Nedávné studie ale potvrdily, že problémy s játry a žaludkem (které jsou v případě parazitické infekce vždy přítomny) také způsobují zapáchající dech. Vědci také zjistili, že tyto zdánlivě "normální příznaky" není dobré ignorovat. Parazitické infekce mohou vést k téměř všem vážným chorobám, které mohou člověka potkat.
Já osobně věřím výzkumům, které náš institut provedl. Běžný "zápach z úst" ve skutečnosti může být vážnou chorobou. Zhruba 92% lidských onemocnění je způsobeno parazitickými infekcemi. A nejde pouze o úmrtí jako následek nemocí.
Většinou máme na mysli běžné červy, když mluvíme o parazitech. Mohou tito červi způsobovat zapáchající dech nebo dokonce smrt?
Ve skutečnosti je chybou předpokládat, že parazité jsou pouze červi. Existuje spousta druhů parazitů, kteří žijí v různých tělesných orgánech. A tito parazité mají na tělo různý vliv. Mimochodem červi - neboli přesněji helminti - jsou velmi nebezpeční. Doslova ničí střeva, způsobují jejich rozpad a nakonec i smrt. Dokonce i červi se v těle špatně hledají a zabíjejí.
Kromě nich existují tisíce jiných parazitů, kteří mohou žít v játrech, mozku, plicích, krvi a žaludku. A téměř všichni jsou smrtelně nebezpeční. Někteří se začnou ihned chovat agresivně a ničit tělo, jiní přežívají v těle dlouho bez zpozorování, dokud jich není dost na to, aby jim tělo již nedokázalo odolat, takže pacient zemře.
Zároveň mohu říct, že prakticky každý člověk je infikován parazity. Jde o to, že většinu z nich není snadné odhalit. A když se projeví následky parazitické infekce, specialisté se snaží je eliminovat. Dokonce i při pitvách se provádějí speciální testy na přítomnost parazitů. Minimálně na většinu z nich.
Existují tisíce parazitů, kteří mohou žít v játrech, mozku, plicích, krvi, nebo žaludku. A téměř všichni tito parazité jsou smrtelně nebezpeční. A často to začíná právě obyčejným zápachem z úst.
— Můžete nám přiblížit nějaký konkrétní příklad infikace parazity?
Mohu vám povědět o stovkách případů. Možná ale bude lepší zaměřit se na případy, které jasně prokazují nebezpečí parazitů.
Za prvé, jak se ukázalo, některé tasemnice mohou způsobovat rakovinu. Formálně jde o to, že tuto nemoc dostanou spíše červi, než lidé, ve kterých žijí. Maligní buňky se ale šíří celým tělem a infikují hostitele. To se děje, když se larvy červů dostanou ze střev do lymfatických uzlin člověka. Potom se změní v rakovinné nádory a začnou rychle trávit člověka. Smrt přichází většinou doslova v řádu měsíců. Jeden z případů úmrtí jako následku podobného nádoru byl zaznamenán minulý týden.
Na fotografii: buňky maligního nádoru způsobeného parazitickými červy.
Dalším běžným místem infestace je lidský mozek. To vede k neurózám, rychlé únavě, podrážděnosti a náhlým změnám nálad. V pokročilejších fázích, když se mozek zaplní parazity, se začnou rozvíjet vážnější choroby, které vedou až k úmrtí.
Máme foto archiv pitev, při kterých byli v různých částech těla nalezeni paraziti. Zde je několik fotografií, ale musím vás varovat - jsou příšerné.
Červi ve žlučových kamenech: 
Paraziti v lidském mozku, kde způsobili rakovinu: 
Červi v srdci, kde způsobili srdeční zástavu: 
Třetím příkladem je infikování lidského srdce. Máme za to, že toto onemocnění je velmi vzácné, ale ve skutečnosti má srdeční parazity zhruba 23% lidí, což je téměř každý čtvrtý. V počáteční fázi jsou neviditelní a nemají na tělo žádný vliv. Postupem času ale začnou být viditelnější. Jsou hlavní příčinou mnoha srdečních onemocnění a pokud jde o náhlé smrti způsobené srdeční zástavou, parazité mohou za téměř 100% z nich.
— Má parazitická infestace ještě nějaké další nebezpečné následky?
U mužů parazité způsobují zánět prostaty, impotenci, adenom, cystózu a ledvinové a močové kameny.
U žen způsobují bolest a záněty vaječníků, fibroidy, děložní fibroidy, fibrocystické onemocnění prsou a nadledvinek a záněty ledvin a močového měchýře. Tyto problémy jsou samozřejmě doprovázeny předčasným stárnutím pleti, vráskami, pytli pod očima, bradavicemi a papilomy na těle a obličeji.
— Jak se chránit před parazity? Existují nějaké testy nebo léky?
Bohužel musím říct, že neexistuje žádná zaručená metoda, jak u člověka diagnostikovat parazity. Z části je to proto, že existuje spousta parazitů (více než 2000 známých druhů), a z části také proto, že není vůbec snadné je odhalit. Test na parazity se dělá jen na několika místech v České republice a stojí spoustu peněz.
Mezi příznaky parazitické infekce patří:
  • Zapáchající dech,
  • alergie (vyrážky, slzení očí, rýma),
  • vyrážky a zarudnutí pokožky,
  • časté nachlazení, bolesti v krku a ucpaný nos,
  • chronická únava (unavíte se rychle, bez ohledu na to, co děláte),
  • časté bolesti hlavy,
  • zácpa nebo průjmy,
  • bolesti kloubů a svalů,
  • nervozita, nespavost a poruchy chuti k jídlu,
  • tmavé kruhy pod očima a pytle pod očima.
Pokud u sebe zaznamenáváte alespoň jeden z příznaků, existuje 99% pravděpodobnost, že máte v těle parazity. Musíte se jich zbavit co nejdříve!
Co se týče léků, máme tu několik problémů. Až do teď existuje pouze jediné řešení, které umožňuje zbavit se parazitů.
Tento lék proti parazitům se jmenuje Detoxic. Vyvinuli ho moji kolegové na Institutu parazitologie ve spolupráci s mezinárodním týmem vědců. Testovaly se zhruba dva tucty různých léků proti parazitům, ale během výzkumu se ukázalo, že pouze Detoxic je skutečně efektivní.
Detoxic obsahuje jedinečnou směs řebříčku (Achillae millefolii), zeměžluče (Centauri erythaera) a hřebíčku. Během vývoje a testování se tento lék ukázal jako velmi efektivní. Dnes jde o jediný lék, který poskytuje skvělé výsledky. A pokud se chceme bavit pouze o penězích, měl se vyrábět pouze pro export. Lidé po celém světě jsou ochotní za tento lék zaplatit velké peníze, jen aby to byl Detoxic.
Máme spoustu pozitivních recenzí od lidí, kteří ho již zkusili.
— Proč je Detoxic tak výjimečný? Jaký je rozdíl mezi tímto lékem a ostatními produkty proti parazitům?
Jak jsem již řekl, tento lék je jediný na celém světě, který skutečně funguje. Pomůže vám se kompletně zbavit parazitů. Proto ho chtějí lékárny po celém světě a farmaceutické společnosti. Ve srovnání s jinými léky proti parazitům účinkuje proti všem možným parazitům, kteří se mohou do lidského těla dostat. Když vezmeme v potaz problémy s diagnózou, tento lék vám pomůže efektivně očistit celé tělo. Už jsem zmínil, že je téměř nemožné zjistit, jací parazité se do těla dostali. Detoxic je zničí všechny v celém těle - od mozku a srdce až po játra a střeva. Žádný jiný lék, který je dnes dostupný, to neumí.
Kromě toho nejde o chemický lék, ale kompletně přírodní produkt, který eliminuje alergické reakce, nerovnováhu střevní mikroflóry a další problémy, které se mohou při léčbě klasickými léky vyskytnout a také do těla neukládá chemické sloučeniny.
Toto jsou oficiální výsledky laboratorních testů léku Detoxic na Institutu parazitických onemocnění.
1. Efektivita léku Detoxic vypočítaná standardní technikou (poměr zotavených pacientů ve skupině 100 lidí, kteří byli léčeni tímto lékem):
  • Eliminace helmintů a jejich vajíček: 100%
  • Normalizace funkce a stavu slinivky: 80%
  • Eliminace alergické dermatitidy: 90%
  • Eliminace gastritidy, vředů a průjmů: 90%
  • Eliminace anémie: 100%
  • Eliminace zápachu z úst: 100%
2. Žádné negativní účinky včetně alergických reakcí, nebyly zaznamenány.
3. Detoxic je uznávaný jako přední lék v boji proti parazitům v lidském těle.
— Myslím, že by naši čtenáři rádi věděli, kde Detoxic seženou!
— Můžete si ho objednat z oficiální webové stránky výrobce. Bohužel lékárny chtějí nastavovat velmi vysoké marže. V podstatě chtějí vydělat co nejvíce peněz. A vědci, kteří tento produkt vyvinuli, jsou zásadně proti tomuto přístupu. Jako specialista chci, aby si tento produkt mohli dovolit všichni lidi v naší zemi.
Doufám, že za nějakou dobu uzavřeme nějakou dohodu a Detoxic se bude prodávat v každé lékárně v Česku. Zatím si ho můžete objednat pouze online. Vše je snadné a pohodlné - produkt vám doručí pošta nebo kurýr a zaplatíte při převzetí zvolenou platební metodou. Nic jiného k získání produktu nepotřebujete.
MUDr. Petře, než skončíme náš rozhovor, chtěl byste našim čtenářům ještě něco vzkázat?
To jediné, co vám chci říct, je abyste pečovali o své zdraví. Možná se vám to nezdá, ale parazité na 97-98% žijí i ve vašem těle. Mohou být kdekoli - v krvi, ve střevech, plicích, srdci, nebo mozku. Parazité vás doslova vyžírají zevnitř a zároveň tráví vaše tělo. Kvůli tomu můžete mít spoustu zdravotních problémů, které vám zkrátí život o 15-25 let. Nechci se ani zmiňovat o riziku náhlé smrti, které je většinou spojeno s účinky parazitů na lidské tělo.
Detoxic si můžete objednat na oficiálních webových stránkách.
194 komentářů
Anna Franková
Objednala jsem si tento lék, protože mě trápí zápach z úst. Pátý den užívání jsem si všimla, že mám svěžejší dech. Kromě toho se mi upravily funkce žaludku. Abych se vyhnula opakovanému onemocnění, každé tři měsíce podstupuji jednu kůru.
Před 12 minutami
Paní Nováková
Objednala jsem si Detoxic a hned druhý den mi přišel. Začala jsem ho brát a najednou ze mě začaly vycházet příšerné věci... nikdy by mě nenapadlo, že ve mně žije tolik hrozných stvoření. Ani nevím, jak jsem s tím mohla žít.
Před 19 minutami
Kristýna
Děkuji za tento článek! Také jsem si ho objednala.
Před 21 minutami
Andrej
Když jsem začal brát Detoxic, neměl jsem ani ponětí o tom, jaký účinek na mě bude mít. Zbavil jsem se bolestí břicha (asi jsem měl něco ve střevech), dušnosti a zápachu z úst. V 53 letech se cítím opět na 30. Váš praktický specialista vám takové věci neřekne.
Před 25 minutami
Alena
Brala jsem Detoxic také. Funguje úžasně. Cítím se skvěle a zdravě. Můj imunitní systém se za 8 měsíců braní velmi zlepšil a už se mi nezhoršil. Od té doby jsem se nikdy necítila špatně! O takových výsledcích se mi ani nesnilo. Mohu tento lék jedině doporučit.
Před 27 minutami
Helena Horáková
Nedávno jsem viděla na BBC dokument o parazitech a zmiňovali tam tento lék. Říkali, že je to nejlepší lék proti parazitům na světě.
Před 30 minutami
Alex
Objednal jsem si ho také.
Před 34 minutami
BusyBoy
Míval jsem hrozné bolesti hlavy. Potom jsem pár týdnů bral Detoxic a bolesti jsou pryč. Nyní se nemůžu zbavit myšlenek na to, co mi to žilo v hlavě?
Před 39 minutami
Sabrina
Babička mě naučila, že se můžu zbavit parazitů pomocí pelyňku. Celá moje rodina pila odvary z pelyňku a pomohly i mým dětem zbavit se červů. Bez ohledu na to, co jsem dělala, jsem se ale nemohla zbavit zápachu z úst. Objednala jsem si Detoxic a nemám už ani problémy se zápachem z úst. Mimochodem jsem přestala pít ten hořký pelyněk a přešla jsem na Detoxic. Účinky jsou stejné, cena je příjemná a užívá se velmi snadno.
Před 42 minutami
Irena Vicanová
To byl moc zajímavý rozhovor! Otevřeli jste lidem oči!
Před hodinou
Jana Svobodová
Co když je to podvod? Proč se to prodává jen na internetu?
Před hodinou
Evžen
Souhlasím s těmito komentáři. Když jsem ho začal brát, vycházely ze mě hrozné věci. Zpanikařil jsem a šel jsem k specialisté. Ten mi řekl, že to byly jaterní motolice. A kdybych nebral Detoxic, mohly mě za 2 nebo 3 roky zabít.
Před hodinou
Marek Musil
Jana, četla jste vůbec ten článek? O jakých podvodech mluvíte, když se platí až při převzetí? Objednal jsem si ho a doručil mi ho kurýr. Všechno jsem si zkontroloval a potom jsem teprve zaplatil. Všechno se v dnešní době prodává přes internet, i různé vybavení a nábytek.
Před hodinou
Anastázie Králová
Je to skvělý produkt. S manželem jsme ho oba brali a oběma se nám zlepšilo zdraví. Cítíme se mladší a máme více energie. Když se zbavíte parazitů, budete se cítit mnohem lépe.
Před hodinou
Sandra Cieslarová
Přečetla jsem si komentáře a rozhodla jsem se :) Také si ho hned jdu objednat.
Před 2 hodinami
Aneta Zelenková
Tomu neuvěříte. Bývala jsem stále unavená, ztratila jsem zájem o život a už jsem to vzdala. Potom jsem si koupila Detoxic Je to skvělý lék, doporučuji ho úplně každému.
Před 2 hodinami
Daniel
Děkuji za tip, je na čase si trochu pročistit tělo, alespoň jednou za život. Nikdy předtím jsem to nedělal, ale myslím, že mi bez parazitů bude lépe :) Jsem si skoro jistý, že je mám - je snadné je chytit.
Před 3 hodinami
ČESKÝ LÉKAŘSKÝ BLOG © 2017

Mga Komento