Lumaktaw sa pangunahing content

NU GURA ESTE SURSA RESPIRAȚIEI URÂT MIROSITOARE

Dr. Mihai Petrescu
Directorul Institutului Național de Boli Parazitare. Dr. Petrescu a publicat mai mult de 60 de lucrări de cercetare în Parazitologie Moleculară.
21 ani de experiență.
Institutul Național de Boli Parazitare a descoperit o nouă cauză a halitozei (gură urât mirositoare): infestarea. Un studiu recent finalizat arată că produsele reziduale ale paraziților sunt toxice și creează un teren propice pentru bacteriile proteolitice din stomac. Acesta este motivul pentru care persoanele infectate cu paraziți au respirație urât mirositoare.
Vom discuta această problemă medicală cu Dr. Mihai Petrescu, Directorul Institutului Național de Boli Parazitare.
— Dr. Petrescu, vă mulțumesc că ne-am putut întâlni. Voi începe cu problema principală. Este adevărat că cea mai mare parte a populației din România este infestată cu paraziți?
Da. În comparație cu alte țări, ocupăm una dintre pozițiile de frunte în ceea ce privește infestarea cu paraziți. Din cauza situației ecologice extrem de precare, a lipsei de acțiune a autorităților și indiferenței față de oameni.
— Dr. Petrescu, rezultatele studiilor cu privire la relația dintre infestarea cu paraziți și respirația urât mirositoare sunt corecte?
Până în urmă cu câțiva ani, comunitatea medicală a crezut că respirația urât mirositoare se formează în cavitatea bucală. Cu toate acestea, studii recente au indicat faptul că problemele de stomac și de ficat (care sunt întotdeauna prezente atunci când suntem infestați cu paraziți) cauzează și ele respirație urât mirositoare. Oamenii de știință au raportat, de asemenea, că acest aparent "simptom normal" nu ar trebui să fie ignorat. Infestarea conduce la apariția aproape a tuturor bolilor grave din corpul uman.
Personal, am încredere în rezultatele cercetării care a fost efectuată în cadrul Institutului nostru. Respirația urât mirositoare atât de des întâlnită poate ascunde, de fapt, o boală gravă. Aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de infecțiile parazitare. Și nu este vorba doar despre decese din cauza unor boli.
Noi, de obicei, vorbim despre viermi intestinali, atunci când vorbim despre paraziți. Pot aceștia provoca cu adevărat respirația urât mirositoare și chiar moartea?
De fapt, aceasta este o mare greșeală - să presupunem că paraziții sunt doar viermi. Există o mare varietate de paraziți care trăiesc în diferite organe ale corpului. Și ei provoacă diverse probleme. Și, apropo, viermii - pentru a fi mai precis, viermii intestinali - sunt foarte periculoși. Ei distrug literalmente intestinele, cauzând descompunerea acestora și, în cele din urmă, decesul. Chiar și viermii sunt destul de dificil de localizat și de distrus.
Alături de aceștia, există mii de paraziți, care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge, și stomac. Și aproape toți sunt mortali. Unii dintre ei încep imediat să acționeze agresiv și să distrugă organismul. Alți paraziți trăiesc neobservați până când numărul lor devine atât de mare încât organismul nu le mai poate rezista și persoana decedează.
În același timp, pot spune cu toată încrederea că, practic, toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea acestora sunt extrem de dificil de detectat. Iar atunci când consecințele unei infecții parazitare devin vizibile, specialiști încearcă sa le elimine. Chiar și în timpul unei autopsii, sunt necesare teste speciale pentru a detecta paraziții. Sau, cel puțin, în cele mai multe situații.
Există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele, stomacul nostru. Și aproape toți sunt mortali. De obicei, totul începe cu binecunoscuta respirație urât mirositoare.
— Ne puteți da vreun exemplu concret de infestare?
Vă pot povesti despre sute de cazuri. Dar poate că mă voi concentra asupra acelor exemple care arată clar care sunt pericolele paraziților.
În primul rând, se pare că unele tenii pot cauza cancer. Mai mult, viermii sunt cei care contractează inițial boala, nu oamenii. Dar celulele maligne ale acestora se răspândesc în întregul organism, infestându-l pe om. Acest lucru se întâmplă atunci când larvele viermilor ajung din intestine în nodulii limfatici ai omului. Ca urmare, aceștia se transformă în tumori canceroase, otrăvind rapid organismului omului. Decesul survine, efectiv, în câteva luni. Săptămâna trecută s-a înregistrat încă un caz de deces cauzat de o astfel de tumoare.
În fotografie: celule dintr-o tumoare malignă cauzată de viermi paraziți.
Un alt caz des întâlnit este infestarea creierului uman. Aceasta conduce la nevroze, oboseală extremă, iritabilitate excesivă și schimbări bruște de dispoziție. Și, în stadiile mai avansate, pe măsură ce creierul se umple cu paraziți, se dezvoltă afecțiuni mai grave, conducând, în cele din urmă, la deces.
Avem o arhivă foto de autopsii, în care s-au găsit paraziți în diverse organe ale corpului. Iată câteva fotografii, dar trebuie să vă avertizez că sunt oribile.
Viermi în vezica biliară umană:
Paraziți în creierul uman care au condus la apariția cancerului:
Viermi în cord, care au provocat stop cardiac:
În al treilea exemplu putem vedea infestarea unui cord uman. Se crede că această afecțiune este foarte rară. Dar, de fapt, viermii cardiaci sunt prezenți la aproximativ 23% dintre oameni. Aceasta înseamnă o persoană din patru. Într-un stadiu incipient, aceștia sunt complet invizibili și au impact zero asupra organismului. Dar, cu cât trece mai mult timp, cu atât devin mai vizibili viermii din cordul uman. Aceștia provoacă numeroase afecțiuni cardiace și, când vine vorba despre decesul subit cauzat de stopul cardiac, acești paraziți sunt responsabili pentru aproape 100% din cazuri.
— Mai există și alte consecințe periculoase ale infestării?
La bărbați, paraziții provoacă prostatită, impotență, adenom, cistită, calculi la rinichi și vezica urinară.
La femei, aceștia cauzează dureri și inflamarea ovarelor, fibroame, fibroame uterine, boala fibrochistică mamară, precum și inflamarea glandelor suprarenale, a vezicii urinare și a rinichilor. Și, bineînțeles, aceste probleme sunt însoțite de îmbătrânirea prematură a pielii, apariția pungilor sub ochi, negi și papiloame pe față și pe corp.
— Cum ne putem proteja de paraziți? Există teste, medicamente?
Din păcate, se poate spune că nu există metode sigure de diagnosticare a paraziților din interiorul corpului omenesc. Parțial, acest lucru se datorează existenței unui număr atât de mare de tipuri de paraziți (peste 2000 de specii cunoscute) și, parțial, unui nivel foarte mare de dificultate în detectarea acestora. Un examen parazitologic complet poate fi efectuat în numai câteva locuri din România și costă extrem de mult.
Simptomele unei infecții cu paraziți sunt următoarele:
  • Respirație urât mirositoare;
  • Alergii (iritație, ochi umezi, rinită);
  • Iritație și roșeață la nivelul pielii;
  • Răceli frecvente, durere în gât, congestie nazală;
  • Oboseală cronică (obosim repede, indiferent ce facem);
  • Dureri de cap frecvente;
  • Constipație sau diaree;
  • Dureri articulare și musculare;
  • Nervozitate, insomnie și tulburări de apetit;
  • Cercuri întunecate, pungi sub ochi.
Dacă observați cel puțin unul dintre simptome, există o posibilitate de 99% să existe paraziți în corpul dumneavoastră. Și trebuie să scăpați de ei cât mai repede posibil!
În ceea ce privește medicamentele, există câteva probleme. Până în prezent, există o singură soluție care ne ajută să scăpăm de paraziți.
Medicamentul antiparazitar se numește Detoxic. Acesta a fost dezvoltat de colegii mei de la Institutul de Parazitologie, în colaborare cu o echipă internațională de oameni de știință. Au fost studiate aproximativ 25 de medicamente antiparazitare. Dar, în timpul procesului de cercetare, a devenit evident că doar Detoxic este eficient.
Detoxic conține un amestec unic de coada șoricelului (Achilleae millefolii), centaurea (Centauri erythraea) și cuișoare. În timpul dezvoltării și testării, acest medicament s-a dovedit a fi extrem de eficient. În prezent, este singurul remediu care are rezultate notabile. Și dacă ne referim doar la aspectul financiar, acesta ar fi putut fi produs exclusiv pentru export. Oamenii din toată lumea sunt dispuși să plătească aproape orice preț pentru Detoxic.
Există foarte multe recenzii pozitive din partea celor care l-au încercat deja.
— De ce este Detoxic atât de special? Care este diferența între acest medicament și alte produse antiparazitare?
Așa cum am spus deja, până în prezent, aceasta este singura soluție antiparazitară din lume care funcționează. Ajută la eliminarea definitivă a paraziților. De aceea este atât de căutat de farmaciile internaționale și de companiile farmaceutice. În comparație cu alte medicamente antiparazitare, acționează direct asupra întregii game de paraziți care ar putea infesta organismul uman. Având în vedere problemele de diagnosticare, acesta permite curățarea eficientă a întregului organism. Am spus mai devreme că este aproape imposibil de detectat tipul de paraziți cu care este infestat organismul. Detoxic distruge și elimină toți paraziții care trăiesc oriunde în corp - din creier, până la cord, la ficat și la intestine. Niciun alt medicament disponibil în prezent nu poate face acest lucru.
În plus, acest medicament nu este pe bază de substanțe chimice, ci este un produs complet natural, ceea ce elimină reacțiile alergice, dezechilibrul florei intestinale și alte probleme care pot apărea la tratarea unei afecțiuni cu pastilele clasice, când organismul este forțat să proceseze o mulțime de compuși chimici.
Acesta este rezultatul oficial al testelor de laborator efectuate asupra medicamentului Detoxic în cadrul Institutului de Boli Parazitare.
1. Eficiența medicamentului Detoxic calculată folosind tehnica standard (raportul dintre numărul de recuperări și numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane care au fost tratate cu acest medicament):
  • Eliminarea viermilor intestinali și a ouălor: 100%
  • Normalizarea funcției și stării pancreasului: 80%
  • Eliminarea dermatitelor alergice: 90%
  • Eliminarea gastritelor, ulcerelor, diareii: 90%.
  • Eliminarea anemiei: 100%.
  • Eliminarea respirației urât mirositoare: 100%.
2. Nu au fost identificate efecte secundare adverse, inclusiv reacții alergice.
3. Detoxic este recunoscut ca cel mai bun medicament în lupta împotriva paraziților din corpul omenesc.
— Cred că cititorii noștri ar dori să știe de unde se poate cumpăra Detoxic?
— Îl puteți comanda de pe website-ul oficial al producătorului. Din păcate, farmaciile doresc să aplice o marjă foarte mare de vânzare cu amănuntul. Practic, doresc să vândă la un preț mult mai mare. Iar oamenii de știință care l-au creat se opun vehement împotriva acestei abordări. În calitate de specialist, vreau ca toți oamenii, din întreaga țară, să își permită să cumpere acest produs.
Sper ca, în timp, să putem ajunge la o înțelegere și Detoxic să poată fi vândut în toate farmaciile din țară. Între timp, acesta poate fi comandat doar online. Totul este comod și ușor - produsul poate fi livrat prin poștă sau prin curier, iar metoda de plată este în numerar, la livrare. Nu este nevoie de nimic altceva pentru a obține produsul.
Dle dr. Petrescu, înainte de a încheia interviul, ați dori să mai adăugați ceva pentru cititorii noștri?
Singurul lucru pe care vreau să îl spun este să aveți grijă de sănătatea voastră. Poate că nu bănuiți acest lucru, dar probabilitatea ca în interiorul vostru să trăiască paraziți este de 97-98%. Aceștia pot fi localizați oriunde - în sânge, intestine, plămâni, cord și creier. Paraziții vă mănâncă, efectiv, din interior, otrăvindu-vă în același timp sângele. Prin urmare, există foarte multe probleme de sănătate care pot scurta viața cu 15-25 de ani. Nici nu voi menționa problema decesului subit, care este asociat, de obicei, efectelor paraziților asupra organismului uman.
Detoxic poate fi comandat de pe website-ul oficial.
194 de comentarii
Ana Frâncu
Am comandat acest medicament. Eram îngrijorată de respirația urât mirositoare. În a cincea zi de utilizare, am observat că respirația mea a devenit mai proaspătă. Odată cu aceasta, funcția stomacului s-a îmbunătățit. Pentru a preveni reapariția afecțiunii, iau tratamentul la fiecare 3 luni.
19.02.2017
Doamna Popescu
Am comandat Detoxic și mi-a fost livrat prin curier în ziua următoare. Am început să-l iau și din mine au ieșit niște lucruri îngrozitoare... N-aș fi crezut niciodată că în mine ar putea să trăiască atât de multe creaturi. Nici nu mă pot gândi cum am trăit cu ele.
20.02.2017
Cristina
Mulțumesc pentru articol! Mi-am comandat și eu.
20.02.2017
Andrei
Când am început să iau Detoxic, nu aveam nicio idee despre ce efect va avea. Durerile abdominale au dispărut (se pare că era ceva în intestin), respirația greoaie și urât mirositoare a dispărut și ea. La 53 de ani, mă simt ca la 30 de ani. Nu vei auzi acest gen de lucruri de la un specialist generalist.
21.02.2017
Amalia
Am luat și eu Detoxic Efectul este pur și simplu uimitor. Mă simt tânără și sănătoasă. Sistemul meu imunitar s-a întărit în mod considerabil de-a lungul celor 8 luni care au trecut de când am început să iau tratamentul. Nu m-am mai simțit rău de atunci! Nici nu am visat la astfel de rezultate. Nu pot decât să îl recomand din toată inima.
21.02.2017
Elena Bondrea
Recent, am văzut un documentar la televizor despre paraziți, în care s-a menționat acest medicament. Spuneau că este cea mai bună soluție anti-paraziți din lume.
21.02.2017
Alex
Și eu am comandat.
22.02.2017
Răducu
Aveam uneori dureri de cap îngrozitoare. Am luat Detoxic câteva săptămâni, iar durerile de cap au dispărut. Acum nu pot să nu mă gândesc... Ce trăia acolo?
22.02.2017
Sabina
Bunica m-a învățat cum să scap de paraziți cu pelin. Întreaga familie obișnuia să bea aceste infuzii de pelin și asta i-a ajutat pe copiii mei să scape de viermi. Dar, indiferent de ceea ce am făcut, nu am putut scăpa de respirația urât mirositoare. Am comandat Detoxic, iar acum nu mai am nicio problemă cu prospețimea respirației. Apropo, nu mai beau această infuzie de pelin amar și am trecut la Detoxic. Efectul este același, prețul e rezonabil și e foarte simplu de folosit.
22.02.2017
Irina Voica
Un interviu foarte interesant, mulțumesc! Deschideți ochii, oameni buni!
23.02.2017
Ioana Bica
Și dacă este o înșelătorie? De ce este vândut numai pe Internet?
23.02.2017
Eugen
Sunt de acord cu toate comentariile. Când am început să-l iau, au ieșit din mine niște creaturi urâte. Am intrat în panică și am mers la un specialist. S-a uitat la toate astea și mi-a spus că era viermele de gălbează. Și, dacă nu aș fi luat Detoxic, ar fi putut să mă omoare în 2-3 ani.
23.02.2017
Marcel Ruică
Ioana, măcar ai citit articolul? Despre ce înșelătorie vorbești din moment ce plata se face la primire? L-am comandat și mi-a fost livrat prin curier. Am verificat totul, iar apoi am plătit banii. Orice se vinde pe Internet acum, de la haine și încălțăminte, până la diverse echipamente și mobilier. 
24.02.2017
Anișoara Leu
Un produs minunat. Atât eu, cât și soțul meu l-am luat, și am observat îmbunătățiri semnificative ale sănătății. Ne simțim cu adevărat mai tineri și avem mai multă energie acum. Atunci când te-ai eliberat de toate astea, te simți mult mai bine.
24.02.2017
Alexandra Martin
Doar ce am citit comentariile, și m-am hotărât :-) comand chiar acum.
25.02.2017
Ana
Nu o să mă credeți. Am avut ceva probleme, eram mereu obosit, mi-am pierdut cheful de viață, îmi venea să renunț la tot. Și apoi am cumpărat Detoxic. Este un medicament grozav, îl recomand tuturor.
26.02.2017
Traian
Mulțumesc pentru sfat. Este timpul să-mi curăț corpul. Măcar o dată într-o viață. Nu am mai făcut asta, dar cred că viața mea va fi mai bună fără paraziți :-) Sunt destul de sigur că am. Este ușor să ai paraziți.
27.02.2017

Mga Komento