Lumaktaw sa pangunahing content

Nejlepší péče o vaše vlasy

Jmenuji se Adéla, je mi 33 a měla jsem stejný problém s vlasy, jaký možná trápí vás. Našla jsem řešení a jsem tu proto, abych vám pomohla.
Povestea mea
Na vzhledu mých vlasů se odrazily všechny chyby mládí: barvila jsem si je na všechny možné i nemožné barvy, a pak, když jsem závodně tancovala, jsem používala spoustu různých laků a gelů. No a pak se na mých vlasech vyřádila kamarádka, která se učila na kadeřnici, což byla poslední kapka pro zdraví mých vlasů.
Takto vypadaly letos na jařes
păr uscat, deteriorat, ce trebuie tratat
V jednu chvíli, když jsem se svoje vlasy podívala, jsem se zhrozila – lámaly se, fakt mi hodně padaly a já jsem se začala bát, že co nevidět snad budu muset nosit paruku. Krémy, masky, zábaly – všechno to byly jen vyhozené peníze.
Když jsem s rodinou trávila dovolenou v Itálii, objevila jsem novou revoluční metodu, která vrací vlasům život. Jedna hodina v salonu krásy mi dala víc než celé ty týdny, kdy jsem zkoušela všechny ty zbytečné kosmetické přípravky, z kterých mě už bolela hlava. Tím účinným tajemstvím je olej na vlasy Mega Hair – který je velmi populární v Itálii, ale u nás se o něm moc neví
Když jsem se vrátila, měla jsem jediný cíl Mega Hair najít, kde se dá tento zázračný olej sehnat a nasadit si léčebnou kúru. Nebylo vůbec jednoduché najít oficiální stránky výrobce, protože existují spousty jiných, které nabízejí různé drahé napodobeniny. Ale podařilo se. Hledala jsem právě olej Mega Hair který jsem vyzkoušela v Itálii. Je to totiž 100% přírodní výrobek, u kterého je navíc ideální poměr mezi cenou a kvalitou. Objednané zboží jsem dostala do dvou dnů a hned jsem se nadchla tím, že budu mít zase zdravé, husté a silné vlasy.
Našla jsem ideální řešení péče o vlasy!
Dala jsem si olej Mega Hair na pokožku hlavy a už za dva dny mi vlasy přestaly padat! Za týden používání Mega Hair se mi normalizovala pokožka hlavy a celkový stav vlasů – snadno se rozčesávaly a byly silnější. Během dvou měsíců mi vlasy vyrostly o 2 cm, a přitom dřív mi rostly o 1 cm za měsíc.
Olej Mega Hair je pro mě skutečná záchrana! Teď mám nádherné vlasy.
Měsíc po používání Mega Hair:
părul deteriorat după o lună de tratament cu ulei Hair Life

Způsob použití tohoto zázračného prostředku
Způsob použití je poměrně snadný. 10 ml oleje v přirozeném stavu se vmasíruje třikrát až čtyřikrát týdně do pokožky hlavy.Já osobně po vmasírování oleje držím hlavu v teple (omotám si kolem hlavy ručník) alespoň na 30 minut a pak vlasy pořádně vymyju. Je to snadné, a přitom výsledek předčí veškerá očekávání.
Olej obsahuje ideální kombinaci složek, které hydratují pokožku hlavy a zároveň vyživují a stimulují růst vlasů! Mega Hair je komplex sedmi 7 přírodních olejů v ideálním poměru, přičemž každý z nich má jedinečné vlastnosti, které prospějí Vašim vlasům:
  • jojobový olej vlasy chrání před padáním a hýčká pokožku hlavy;
  • ylang-ylang stimuluje růst vlasů;
  • olej z citronu léčí lupy a dodává vlasům lesk;
  • olej z černého pepře stimuluje prokrvení u kořínků vlasů;
  • avokádový olej léčí zablokované folikuly a aktivuje jejich regeneraci;
  • olej z hroznových jadérek dodává vlasům sílu a stimuluje jejich růst;
  • ricinový olej vlasy chrání před nepříznivými vnějšími vlivy.
Jako složka je jojobový olej často uváděn na etiketách pečujících a regeneračních prostředků na vlasy, zejména u výrobků známých značek jako je Pantene Pro-V nebo Sephora. Já jsem zkoušela různé kombinace, ale teprve nedávno jsem našla prostředek s olejem ylang-ylang – který opravdu dělá s mými vlasy divy! Já jsem byla z použití Mega Hair nadšená díky citronovému oleji, jsem totiž tajný vyznavač kosmetických výrobků s citrusovými složkami a mám za to, že mým vlasům dodávají svěžest a mladistvý vzhled. . Účinky oleje z černého pepře překonaly všechna má očekávání, vlasy se mi nelámou a jsou teď fakt objemné. Díky avokádovému oleji, přes 50 % vlasů přešlo do fáze aktivního růstu a ricinový olej vlasy chrání před různými vnějšími toxickými a teplotními vlivy. Díky oleji z hroznových jadérek mám lokny plné života a zdraví, jsou elastické a krásně se vlní.
Po 3 měsících jsem se při pohledu do zrcadla sotva poznávala. Mám vlasy jako nějaká modelka, jsou teď oblíbenou hračkou mého syna a moje kamarádky a kolegyně se mě ustavičně ptají, jak je taková neuvěřitelná změna možná.
Tři měsíce po používání Mega Hair:
păr perfect după 3 luni de proceduri cu uleiul Hair Life
Už taky nejsem uťáplá, jako jsem bývala, teď jsem sebejistá silná žena, které si každý díky vlasům všimne – ty se díky Mega Hair staly klíčem k mému obrození. A navíc i po ránu moje vlasy vypadají mnohem lépe než od hair stylisty..

Komentáře:

184 komentáře

Tereza
Taková malá lahvička a jaké dělá velké zázraky! Děkuju za radu, olej Mega Hair jsem si objednala z oficiálních stránek výrobce a mým vlasům se vrátil lesk! Hned jsem si objednala další lahvičku, už se těším na další zásilku!
16.03.2015 - 16:54KomentářLike 

Katka
Zdravím! Tvůj výsledek mě inspiroval, já mám taky na svých vlasech co napravovat – před 2 roky jsem si je nabarvila na fialově černou a od tý doby se nějak nemohou vzpamatovat, vypadají dost špatně, a to od samých kořínků. Vyzkouším olej Mega Hair, myslím, že by to mohlo pomoct.
17.03.2015 - 06:08KomentářLike 

Jitka
Našla jsem něco podbného na jiných stránkách o maskách na vlasy, většinou tam byly oleje z jojoby. Mega Hair určitě vyzkouším. Jaký je nejlepší a nejúčinnější způsob použití? Zkoušel někdo dělat zábaly?
17.03.2015 - 21:53KomentářLike 

Týna
Čaute! To chci mít taky! Kdy se to dá sehnat?
18.03.2015 - 16:17KomentářLike 

Dáša
Dobrý den. Já jsem si vlasy zničila žehličkou na vlasy. Dřív jsem pracovala ve firmě, kde jsme museli nosit formální oblečení, tak jsem si každé ráno žehlila vlasy, abych měla klasický business účes. Žehličku jsem nechala vždycky hodně rozpálit a teď z toho mám zničené vlasy, což mě docela trápí. Nemůžu nosit vlasy rozpuštěné, protože vypadají strašně neupraveně. Potřebuju nějaký komplex, který by mi je vyléčil, regeneroval a vrátil jim objem. Objednala jsem si Mega Hair, doufám, že mi v tom pomůže, že se mi zase budou vlasy lesknout. 
12.01.2015, 09:18 |KomentářLike 7

Alena
Vždycky jsem si přála mít dlouhé vlasy a díky Mega Hair se mi sen splnil. Před dvěma roky mi vlasy hodně padaly a třepily se mi konečky. Moje kamarádka mi doporučila Mega Hair a po půl roce intenzivní kúry se mi podařilo vrátit svým vlasům krásu.
12.01.2015, 09:18 |KomentářLike 9

Hana
Moje máma nedávno začala používat masku z ylang ylang a citronu, je to sice drahá sranda, ale očividně to stojí za to, má vlasy hezčí a zdravější než já, a to jsem o 25 let mladší. Přečetla jsem si horu článků a pochopila jsem, že olej Mega Hair je dokonce účinnější než ta maska, tak jsem si ho právě objednala a čekám, až mi ho přinesou. Taky budu mít brzo krásný vlasy!
19.03.2015 - 13:26KomentářLike 

Zuzik
Já bych chtěla, aby mi vlasy zhoustly, hodně teď pelichám, už nevím, co s tím. Má někdo stejný problém? Je pravda, že Mega Hair pomáh
20.03.2015 - 13:27KomentářLike 

Jarka
Dobrý den, mojí dceři je 14 let, začaly jí hodně padat vlasy, ale za nic se nechce dát ostříhat. Jaká maska by jí mohla pomoct, aby jí nepadaly? Děkuji!
21.03.2015 - 16:25KomentářLike 

Klára
Mám dotaz: můžu používat olej, i když už používám masku na vlasy? Neuškodí to vlasům, když to budu střídat? Díky!
22.03.2015 - 22:27KomentářLike 

Zdislava
Co mám dělat s vlasama, když se mi lámou a hodně padají? Zkoušela jsem různé balzámy, ale bez výsledku, myslíte, že Mega Hair pomůže?
24.03.2015 - 07:41KomentářLike 

Míša
..fakt skvělý!!!!
25.03.2015 - 20:12KomentářLike 

Majka
Určitě ten olej vyzkouším, jsem přesvědčená, že pomáhá. Už mám plné zuby věčných lupů a šamponů, které je odstraní jenom dočasně a povrchně. Myslím si, že Mega Hair je přesně to, co potřebuju!!
14 Января 2015, 20:53 |KomentářLike 3

Nela
Jak dlouho trvá taková léčebná kúra s olejem Mega Hair, aby mi vlasy „obživly“? A na jak dlouho mi vystačí jedno balení? Děkuju.
27.03.2015 - 12:08KomentářLike 

Veronika
Můj manžel má sklon k plešatění, jeho otec už má lysinu, ale já bych chtěla, aby se to manželovi vyhlo. Objednala jsem olej HL, doufám, že to pomůže plešatění zastavit.
29.03.2015 - 07:34KomentářLike 

Kája
Já jsem zkoušela olej z jojoby, dávala jsem si ho ke kořínkům vlasů třikrát do týdne a do dvou týdnů se dostavily viditelný výsledky. Chtěla bych si teď ale objednat Mega Hair, protože ten olej z jojoby co jsem používala byl lisovaný zatepla, ale já vím, že je to méně účinné než olej lisovaný za studena.
31.03.2015 - 06:39KomentářLike 
35 stran << < 1 2 3 ... 35 > >>

Mga Komento