Lumaktaw sa pangunahing content

Lékaři žasnou – za 4 týdny zhubnula Lindsay Lohan 13 kg

Dobrý deň, milí čitatelia! Často dostávam e-maily s vašimi otázkami ohľadom toho, ako som schudla. Bohužiaľ nemám čas odpovedať na každú z nich. Vždy sa snažím odpovedať a podporiť vás, ale keď v tom budem pokračovať, budem musieť začať žiť len online. To je dôvod, prečo som napísala tento článok - aby som odpovedala na kľúčovú otázku: Ako som schudla 31 kg. (To neznamená, že ma už nemôžete kontaktovať s ďalšími otázkami. Tento článok mi len uľahčí prácu).
 
Môj príbeh
Keď som prestala športovať - naozaj som vtedy mala moc práce ... na mojom bruchu sa začali tvoriť tukové vankúšiky. Pohľad do zrkadla už nebol tak zábavný, moje boky, nohy a zadok boli stále širšie, rovnako ako zvyšok tela! Môžete hádať, aké bolo moje rozhodnutie: Musím schudnúť za každú cenu! Prestala som jesť tučné a vyprážané jedlá, zabudla som na neskoré večere. Ráno sme chodila behať a večery som trávila v posilňovni. Ale namiesto toho, aby som chudla, začala som ešte viac priberať. Po mesiaci som vážila 84 kg. Rozhodla som sa skúsiť dodržiavať veľmi prísny diétny plán, potom ďalšie a tak ďalej ... zabudla som, ako chutí mäso, chlieb, zemiaky a dezerty. Jedla som iba ovocie a zeleninu a nízkotučné jogurty a pila len vodu. Kúpila som si ten najdrahší čaj na chudnutie - ale nič mi nepomáhalo. Stratené kilogramy sa stále vracali do môjho vyčerpaného tela.
Potom, čo som vyskúšala snáď všetky druhy diét, pilulky, posilňovne a osobné trénermi, som úplne stratila motiváciu a silu. A práve vtedy som narazila na jedinečný produkt - Chocolate Slim a rozhodla som sa to vyskúšať. Počula som, že ju niektoré celebrity užívajú, ale bola som celkom skeptická. Jednoducho som tomu neverila. Ale bola to moja posledná šanca na ceste k rýchlemu schudnutiu!
Bol som zo Chocolate Slim nadšená. Počula som, že hrá nie len dôležitú úlohu pri črevných problémoch, ale tiež zabraňuje hromadeniu zlého cholesterolu, alebo lipoproteínu nízkej hustoty v pečeni. Tiež prispievá k zníženiu celkového cholesterolu cez značné zníženie jeho obsahu v plazme a pečeni.
Spomaľuje vstrebávanie cholesterolu a stimuluje jeho spracovanie žlčovými kyselinami. Konzumácia Chocolate Slim má tiež veľký vplyv na reguláciu hladiny cholesterolu, ktorá je často spojená s obezitou. Chocolate Slim poskytuje tiež stabilný výsledok a znižuje pocit hladu!
To je dôvod, prečo som sa rozhodla nájsť viac informácií na webových stránkach výrobcu. Starostlivo som si znovu prečítala všetky informácie a objednala si Chocolate Slim domov. O niekoľko dní neskôr som dostala balíček a začala som ju piť. Je to tak jednoduché, stačí piť určité množstvo denne, ako je uvedené v návode na použitie.
Výsledky
Už za dva týždne som bola šokovaná výsledkom - schudla som 8 kíl (!) Zbavila som sa opuchov, môja tvár žiarila energiou! Aj brucho a boky sa viditeľne zmenšili! Dokonca aj moja nálada sa zlepšila! Bola som si istá, že keď budem pokračovať, budem rovnako štíhla ako dievčatá zo skupiny VK nazvanej "40 kíl"! A to všetko bez akýchkoľvek konkrétnych posilňovacích cvikov! Jedla som, čo som chcela, a stále som chudla! V tej dobe som bol dosť znechutená rôznymi cvičeniami ...
Na konci druhého týždňa som mala dole 6 kíl! Cítila som sa skoro ako Malenka! Dokonca som pre zlepšenie výsledkov začala chodiť po schodoch, aby som mala pekné štíhle nohy. Chocolate Slim mi veľmi pomohla. Je to naozaj najjednoduchší a najpohodlnejší spôsob, ako schudnúť! Skoro som si ani neuvedomila, že som schudla 18 kg tuku v za jeden mesiac.
Konečné víťazstvo som oslávila po mesiaci a pol. Moje hrubé brucho zmizlo! Schudla som asi 31 kíl a teraz vyzerám ako predtým, možno ešte lepšie! Konečne som to zase ja, a tak štíhla, že sa mi o tom ani nesnívalo !! V mojom veku je chudnutie oveľa ťažšie ako v dvadsiatich. Súhlasíte so mnou?
Teraz môžem odporučiť Chocolate Slim všetkým svojim priateľom a kolegom v práci. Som so svojim výsledkom veľmi spokojná a verím, že vy to dokážete taky. A napriek všeobecnému presvedčeniu nemusíte držať diéty a vyčerpávať sa úmorným cvičením.
Tu sú moje odpovede na najčastejšie otázky, ktoré od vás dostávam:
Zostanú mi strie? Nie! Tento produkt nezanecháva strie! Ak sa objavia, budú iba nepatrné, nie sú vôbec vidieť na opálenej koži!
Čo sa stane s mojou kožu? Koža dostane dokonale späť do formy! Ani ja, ani moji priatelia sme nemali žiadne problémy. Celulitída zmizne, rovnako ako problémy s ňou spojené!
A čo jedlo? Musím držať diétu? Som proti diétam - potrebujete to! Musíte len postupovať podľa pokynov!
Naozaj musím prestať jesť po šiestej hodine? Nie, to je mýtus! Musíte jesť ako obvykle! Ale všeobecne by ste mali mať na pamäti, že je zdravšie jesť častejšie, ale v menších porciách!
PS: Dámy, ak ste schudli pomocou Chocolate Slim, prosím podeľte sa o svoje výsledky! Bolo by zaujímavé vidieť, ako káva pomohla ostatným!

KOMENTÁRE

Květa Svitáková 05.08.2017 - 20:21
Milá Katarína! Ďakujem moc! Pomohla ste mi zbaviť sa prebytočných kilogramov! Čítala som o Chocolate Slim, ale iba na zahraničných webových stránkach. Je skvelé, že sa dá kúpiť už aj tu! Už je to tri týždne, čo som ju prestala užívať. Schudla som 18 kg. Moja váha sa stabilizovala na 46 kg a nemení sa - presne ako ste písala. Naozaj si to vážim, Květa.
Lydia Vyskočilová 06.08.2017 - 09:34
Chcela som schudnúť už dávno. Dozvedela som sa o Chocolate Slim asi pred troma týždňami. Nemohla som sa rozhodnúť, či si ju mám objednať, no mama ma presvedčila. Nakoniec to nestojí toľko peňazí! Teraz chudneme spoločne s mamičkou. Ona to ale zvláda lepšie ako ja!
Kateřina Střiženová 07.08.2017 - 01:20
Drahá Lydia, som si istá, že to dokážete a dosiahnete rovnováhy, ktorá pre Vás bude ideálne. Pozdravte mamičku! :)
Vlasta Zelená 07.08.2017 - 19:44
Som nadšená, že som našla tieto stránky. Určite to skúste taky!
Lenka Sobotková 08.08.2017 - 16:53
Dobrý deň, Katarína! Vyskúšala som Chocolate Slim a teraz môžem povedať - zachránila ste mi rodinu a manželstvo! Katarína, ste úplne úžasná žena! Môj manžel sa na mňa znova pozerá ako na atraktívnu ženu a tiež sa cítim omnoho istejšie a uvoľnene! :)))
Monika Halíková 09.08.2017 - 16:53
Dievčatá, musíte ma vziať do svojho "klubu štíhlych"! :) Už som si objednala Chocolate Slim! Veľmi vám ďakujem za vaše pripomienky k tomuto článku, motivovalo ma to, aby som ju začala začať užívať a konečne sa zbavila toho nechutného tuku. Sľubujem, že vás budem informovať o výsledkoch!
Kateřina Střiženová 10.08.2017 - 19:51
Dobrý deň, Monika. Mám radosť z vášho rozhodnutia a veľmi vás podporujem. Najdôležitejšou vecou je harmónia vo vašej duši, ktoré možno dosiahnuť iba vtedy, keď budete v harmónii so svojím telom. Teším sa, až sa s nami podelíte o výsledky! Veľa šťastia!
Xenie Furmanová 12.08.2017 - 01:54
Milá Katarína! Som nadšená, našla som váš blog a dúfam, že to pomôže aj mňa. Snažila som sa schudnúť najrôznejšími spôsobmi, ale bohužiaľ moje výsledky nestáli za nič. Som 1,62 cm vysoká a vážim 105 kg. Je to osobná tragédia! Chcem schudnúť aspoň 30 kg. Do Chocolate Slim vkladám veľké nádeje.
Kateřina Střiženová 13.08.2017 - 11:08
Ahoj, Xenia! Nie som jediná, kto schudol s pomocou Chocolate Slim, aj moje kamarátky to skúsili a všetkým sa podarilo! To je dôvod, prečo som 100% presvedčená o jej účinnosti. Mám z vašich výsledkov radosť a úprimne verím, že schudnete ešte viac. Dievčatá, ešte raz, prosím zdieľajte svoje výsledky a koľko ste schudli! Je veľmi zaujímavé vidieť, ako veľmi to pomáha ostatným!
Simona Gallová 14.08.2017 - 23:39
Včera som dostala Chocolate Slim a konečne začínam chudnúť! :) Už to nemôžem ďalej odkladať ... chcem tiež schudnúť!
Markéta Andrášková 16.08.2017 - 15:35
Milá Katarína! Ďakujem mnohokrát! Mala som síce nadváhu, ale nie moc veľkú a hlavne - to, čo som schudla, sa mi nevrátilo! Je to dokonalé čaro a teraz odporúčam Chocolate Slim aj svojim kamarátkam, inak mi začnú omdlievať hladom!
Alice Pešková 18.08.2017 - 11:01
Som si teraz úplne istá, že individuálny prístup je nevyhnutný :). Zajtra ideme môj manžel a ja do reštaurácie. Skôr som sama bola ako reštaurácie - bola som veľká a voňala som jedlom! 23 kg zmizlo ako nič! Ďakujem, Katarína!
Nikol Krestová 20.08.2017 - 10:05
Páni, to je super !! Alice, ako dlho vám trvalo, než ste dosiahla také úžasného výsledku? ... Možno si Chocolate Slim taky objednám ..... Včera som si stúpla na váhu a celkom ma to vydesilo.
Irma Kordová 22.08.2017 - 12:54
Vyskúšala som Chocolate Slim a môj výsledok je 21 kg za 6 týždňov! Nikdy by som tomu neverila, keby som to osobne nevyskúšala. Je to vážne zázrak! Kateřina - ďakujem moc!
Izabela Milasová 24.08.2017 - 19:34
Gratulujem, Oľga, výborná práca, keď som videla vašu fotku, už nemám žiadne pochybnosti!
Patricie Hanzelová 27.08.2017 - 06:11
Objednala som si Chocolate Slim, ďakujem, Katarína! Ako som sľúbila, píšem o prvých výsledkoch! Chudnutie je ideálne - za prvý mesiac a pol som schudla skoro sedem kíl. Áno! To je moje osobné víťazstvo.
Ada Franková 29.08.2017 - 20:53
Môžem potvrdiť, že táto metóda je veľmi účinná. Kamarátka taky skúsila chudnúť pomocou Chocolate Slim, a musím povedať - veľmi úspešne, po dvoch mesiacoch schudla 19 kg. To je úžasné!
Jolana Kobzová 30.08.2017 - 05:03
Děkuju vám za vaše príspevky. Prezeranie vašich výsledkov ma nabíja pozitívnou energiou. Od zajtrajška sa môj život zmení!
Adéla Jakubová 30.08.2017 - 13:14
Ešte som neskúšala chudnúť pomocou Chocolate Slim, ale tri moje kamarátky áno - a teraz je nemôžem spoznať - skôr to boli obyčajné bacuľaté dievčatá, teraz vyzerajú úžasne ako top modelky! Musím si objednať Chocolate Slim a pokúsiť sa schudnúť taky.
Běla Spilková 30.08.2017 - 21:25
Katarína, ako som sľúbila, píšem o výsledkoch. Schudla som 8 kg v priebehu prvých dvoch týždňov! Som v nebi!
Kateřina Střiženová 31.08.2017 - 05:37
Dobrý deň, Vaše výsledky sú veľmi dobré, ale ak si spomínam, chcela ste schudnúť o 18 kg? Je úžasné, ako skvelo ste začala, pokračujte! Veľa šťastia!
Julie Tomková 31.08.2017 - 13:51
Dobrý deň, Katarína! Po prečítaní vášho príbehu som sa rozhodla tiež objednať Chocolate Slim. Máme zraz zo strednej školy po 20 rokoch a hanbím sa tam ukázať ... Pred mesiacom som vážila 82 kg (meriam 160 cm). Nosila som veľkosť 48. Teraz vážim 60 kg a nedávno som si kúpila nohavice veľkosti 42. Za jeden mesiac a pol som schudla 22 kg, nemôžem vám ani opísať, ako som nadšená! Myslela som, že tá hnusná kilá nikdy neschudnem! Ďakujem mnohokrát!
Nela Spacek 31.08.2017 - 22:05
Super výsledky! Najdôležitejšie pre mňa je, že nie je potrebné držať žiadne nudné diéty, budem jesť rovnako ako predtým, a nebudem mať hlad! Chápem to správne?
Kateřina Střiženová 01.09.2017 - 06:20
Nelo, pochopila ste to správne. Chudnutie s pomocou Chocolate Slim neznamená hladovanie, po ktorom sa vám prebytočné kilá vrátia. Pri použití tejto metódy si dosiahnutý výsledok udržíte - schudnuté kilogramy sa určite nevráti späť! Nemusíte sa stresovať, stačí začať!
Uršula Svátková 01.09.2017 - 14:36
Zaslúžim si gratuláciu! Schudla som 17 kg za menej ako dva mesiace. Môj manžel ma nepoznáva, ale je veľmi nadšený, hrdý a šťastný! Musím potvrdiť - tento prípravok je naozaj jedinečný!
Marie Stromková 01.09.2017 - 22:53
Zdravím, Katarína. Dnes to je presne jeden mesiac, čo som začala užívať Chocolate Slim. Schudla som 19,5 kg. Začala som chudnúť, keď som vážila 79.9 kg a teraz mám 60,2 kg. Som veľmi spokojná s tým ako teraz vyzerám a cítim sa spokojne. Moc to odporúčam každému, kto má problémy s váhou! Chocolate Slim dokáže divy! Ešte raz ďakujem!
Zora Suchánková 02.09.2017 - 07:10
Pre mňa je dôležité zbaviť sa nadbytočných 14 kg. Z týchto príspevkov chápem, že mám konečne reálnu šancu. Chcem skúsiť Chocolate Slim. Držte mi prosím palce, naozaj to potrebujem!
Kateřina Střiženová 02.09.2017 - 15:29
Milá Zoro! Odhoďte pochybnosti, ak ste sa rozhodla schudnúť, nič vám nebude stáť v ceste! Chocolate Slim vám pomôže rýchlo dosiahnuť požadované výsledky. Nebudem vám priať veľa šťastia, pretože ak máte cieľ, nepotrebujete šťastie. Len by som vám priala, aby ste čo najskôr dosiahla vašej vysnívanej postavy!
Evelína Vopatová 02.09.2017 - 23:48
Tiež som schudla týmto spôsobom. Moja sestra priviezla Chocolate Slim z Nemecka, vtedy sa u nás nedali kúpiť. Poviem to úprimne - nikdy som o takomto výsledku ani nesnívala. Myslela som, že je to všetko blbosť a nechcela som ani začať - ale sestra ma presvedčila, aby som to skúsila. Začala som vo februári a za pol mesiaca som musela bežať do obchodu, pretože som potrebovala zmeniť celý šatník - moje nohavice mi padali! Celkovo za mesiac alebo tak nejako som schudla 12 kg (zo 67 na 55) !!!! Teraz je moja váha stabilná a nemení na už 2 roky !! Som viac ako šťastná! :))) Všetkým to odporúčam vyskúšať! Len za dva týždne uvidíte výsledky na vlastné oči!
Kateřina Střiženová 03.09.2017 - 08:09
Dobrý deň, Evelino! Musím vám povedať, že som tento výrobok dostala od svojho kmotra, nie z Nemecka, ale z Anglicka. Výsledky sú naozaj úžasné! Mimochodom, v posledných dvoch rokoch sa veľa vecí zmenilo - zlepšilo sa zloženie, čo je dôvod, prečo ho teraz môžem len odporučiť. Moc sa vám všetkým ospravedlňujem, že nemôžem odpovedať všetkým osobne, ale čítam všetku prichádzajúcu poštu, a som veľmi potešená vaším úspechom v boji s tukom.
Zoe Bachová 03.09.2017 - 16:30
Je to už tak dávno, že sa mi zdá, že to už ani nie je pravda, ale vážila som skoro 71 kg. Potom som si kúpila Chocolate Slim a pravidelne ju začala piť- a teraz vážim 54 kg - zázrak! A moja váha sa nehýbe. Chcem vám ukázať moje fotografie - výsledok svojho boja s nadváhou! Je neuveriteľné, že sa všetko môže tak moc zmeniť! Ďakujem, Kataríne!
Nataša Adamčíková 03.09.2017 - 18:35
Dobrý deň, Katarína! Rada by som vám poďakovala za pomoc ženám, ktoré sa chcú zbaviť nadbytočných kilogramov! Je mi 33 rokov, a v posledných niekoľkých rokoch som mala veľké problémy spôsobené nadváhou. Mala som problémy s pohybom, trpela som dýchavičnosťou, boleli ma kĺby. Bola som rýchlo veľmi unavená a do ničoho sa mi nechcelo ... Vždy som vedela, že je to všetko kvôli mojej váhe! Zbadala som webové stránky s týmto produktom a rozhodla som sa objednať a skúsiť to. Dosiahnutý výsledok prekonal moje očakávania! Teraz je moja váha 62 kg, predtým som vážila 93 kg! Schudla som 31 kg za tri mesiace! Teraz sa cítim ako znovuzrodená, cítim ľahkosť vo svojom tele, cítim sa perfektne, ako by som omladla o 10 rokov! Môžem voľne dýchať, kĺby ma nebolí a jednoducho sa cítim oveľa lepšie. Veľmi vám ďakujem za to, čo ste napísala tak vynikajúcim spôsobom! S pozdravom, Nataša Adamčíková.
Anna Bielá 03.09.2017 - 18:37
Dobrý deň, Katarína. Pred časom som pila čínsky čaj na chudnutie, a pomohol mi schudnúť 5 kg. Bohužiaľ, asi za dva týždne, bolo všetkých päť kíl späť. Mohla by ste mi poradiť, či so Chocolate Slim nebudem čeliť rovnakému problému?
Kateřina Střiženová 03.09.2017 - 18:40
Dobrý deň, Anno. Chcem vás uistiť, že to určite nie je ten prípad. Chocolate Slim zaručuje stabilné výsledky aj napriek rýchlemu úbytku hmotnosti. Pozrite sa na mňa a ostatné dievčatá na tejto webovej stránke. Vyskúšajte túto metódu chudnutia a budete potešená výsledkami!

Mga Komento