Lumaktaw sa pangunahing content

Hogyan fogyhatunk le nyáron? Titkok a jógamesterektől








A nyár az az évszak, amikor a szokásosnál is jobban szeretnénk megmutatni a világnak a gyönyörű testünk, tegyük azt egy szép ruha, vagy egy dögös bikini felvételével. Hogyan érezhetjük jól magunk még a legtöbbet mutató ruhákban is? Hogyan fogyhatunk le időben a vakáció előtt? Az ügyfeleim, a "Hetedik Dimenzió" nevű jógaközpont hallgatói, mindenkinél jobban tudják a válaszokat ezekre a kérdésekre.
Sára, 22 éves
A fogyás nekem egy kényelmes, mindennapos dolgot jelent. Hiszem azt, hogy az egészség és a szép test szoros kapcsolatban áll egymással. Minden napot egy pohár citromlével kevert tiszta vízzel kezdem - ez ébreszt fel, és tölt fel aznapra igazán. Ha sürgősen le szeretnék adni pár kilót, akkor hozzáadom a napi étrendemhez a Lives. Így egy hét alatt megint formába jövök.
Valentina, 34 éves
Sosem voltam vékony, és a második gyermekem megszülése után közel 30 kilót szedtem fel. A jóga és a Lives segített lefogynom. Két éve, az egyik barátnőm ajánlotta nekem ezeket. Manapság már a világ minden táján népszerű módszereknek számítanak. És hát, nem is csoda, hiszen valószínűleg ez a legkönnyebb módszer a megerőltetés nélküli fogyásra :)
Petra, 27 éves
Imádom a nyarat! Az a sok-sok friss zöldség, gyümölcs, bogyók - minden, ami a jó egészséghez kell! A hideg évszakokban inkább a citrusféléket kedvelem: a narancsot és a grapefruitot. Azt olvastam, hogy ezek a gyümik segítenek lebontani a zsírsejteket, és fiatalon tartják a bőrt. Nem hiszek a különböző diétákban, és teljesen biztos vagyok benne, hogy inkább ártanak, mintsem segítenének. A barátaim közül sokan próbálkoztak a diétázással, de egyikük sem ért el maradandó eredményt. Helyette még sokkal többet híztak vissza. Néhányuknak még emésztési rendellenességei és gyomorfájdalmai is lettek. Rövidre fogom, a lényeg az, hogy ha fogyni szeretnél, válaszd a természetes fogyasztó termékeket. A jógacsoportunkban rengeteg nő használja a Lives, és nagyon elégedettek az eredményekkel. Miért is ne lennének, hiszen a termék tökéletesen természetes, és maximálisan megbízható. Én sem tapasztaltam bármilyen negatívumot magamon.
Jennifer, 19 éves
Ami azt illeti, én nemrégiben 70 kilót nyomtam, és ma 52 kiló vagyok. Rengeteg különböző fogyási technikát kipróbáltam: diétákat, teákat, fogyasztó pirulákat, és edzési technikákat is. Ezek mindegyike csak ideiglenes eredményt biztosított, ez nem is változott meg addig, amíg a jógaközpont egyik oktatója el nem magyarázta, hogy a szép testhez először a szervezet tisztasága és harmóniája szükséges. A gyorskajáról való lemondás nem volt egyszerű, egy ideig állandóan visszaestem a speciális étrendekről egy kis szemétre, a lényeg az volt, hogy senki se lássa... A lányok azt ajánlottak, hogy próbáljam ki a Lives, ami egy szuperétel, és ami tökéletesen elnyomja az éhséget, visszaállítja a szervezet vitamin- és ásványi anyag egyensúlyát, mellesleg még az anyagcserét is stimulálja. A Lives hála, végre összetudtam szedni magam, és megtanultam, hogyan egyek kizárólag egészséges és teljes értékű ételeket. Manapság már bármit ehetek, a napomat két pohár vízzel kezdem, és minden étkezésem mellé eszek valamilyen citrusfélét. Remekül érzem magam!
Helga, 40 éves
Az én koromban már nem egyszerű fogyni, és a diétázás sem túl egészséges. Ezért is próbálom nem elhanyagolni magam, és évente kétszer végigcsinálok egy zsírégető Lives kurzust. Ez a termék természetes eredetű, ezért nem kell az egészségem miatt aggódnom. Emellett igyekszem minél több egészséges ételt enni - zöldségeket, szezonális gyümölcsöket. A nyári időszak a bogyóknak kedvez, míg a tél a citrusfélék ideje.
Kata, 36 éves
A szép alak nem a természet ajándéka, hanem a mindennapos személyes munka eredménye. Feladtam az összes rossz szokásom, próbálok mindig eleget aludni, nem eszek gyorskaját, és minél kevesebb cukrot viszek be a szervezetembe. A jóga az életem szerves részét képezi. Időszakosan szedek vitaminokat és olyan étrendkiegészítőket, amelyek javítják az emésztésem. Nagyon szeretem a Lives, mert pár hét alatt segít a látható eredmény elérésében. Például, ezen a nyáron már 12 kilót fogytam.
Ahogy láthatod, nincs itt semmi titok. Minden a saját tested iránti figyelemről és szeretetről szól, a mindennapos odafigyelésről, az egészséges életmódról, a megfelelő tápanyagok beviteléről, és néhány könnyű mozgásgyakorlatról. Az extra súly leadásához itt egy remek tipp: próbálj ki egy 1 hónapos Lives kurzust. Ez a termék bizonyítottan segít a fogyásban. Köszönhetően a vitaminokból, aminósavakból, mikró- és makróelemekből összeálló egyedi formulájának, a Lives segít az anyagcsere feljavításában, az étvágy csökkentésében, a zsírsejtek lebontásában, és a test természetes gyógyításában is. Az életkorodtól, életstílusodtól, és a nemedtől függetlenül, a Lives havi 5-10 kilótól szabadulhatsz meg, bármilyen további diéta vagy gyakorlat nélkül. Ez napjaink legnépszerűbb fogyási technikája, amelyet dietetikusok százai ajánlanak, és már rengeteg embernek, kezdve az atlétáktól, egészen a háziasszonyokig, segített. Kezdd el te is ma, és pár hét alatt már a strandon mutogathatod a gyönyörű alakod!




Mga Komento