Lumaktaw sa pangunahing content

Cum mi-am albit dinții în doar 30 de minute pe zi



Bună tuturor. Astăzi vreau să vă povestesc despre cum am reușit să-mi albesc dinții în condiții casnice. Sper că informația vă va fi utilă și îmi veți urma exemplul.
Consumul de zi cu zi a ceaiului, cafelei, ciocolatei, condimentelor, sosurilor și țigărilor duce la acumularea pigmenților în microporii smalțului și ca rezultat apare culoarea galbenă a dinților...
Chiar dacă încetați să mai consumați toate aceste produse și vă lăsați de fumat, dinții tot galbeni rămân. Ce să facem în acest caz? Să mergem la dentist și să dăm sume mari pentru proceduri dăunătoare care nu ne garantează nici un rezultat? NU! CATEGORIC NU!! Sunt mari șanse că astfel situația doar se va agrava...

Dar ce să facem?

Mi-am pus și eu această întrebare și am început să caut răspunsul în internet. Recomandări sunt multe: curățirea dinților cu bicarbonat de sodiu, folosirea pastei de dinți cu efect de albire, aplicarea anumitor plăci și a uleiurilor esențiale, clătitul gurei cu ceaiuri speciale și așa mai departe. Desigur că le-am încercat pe toate, dar nu am primit nici un efect și am hotărât totuși să mă adresez unui specialist.
Eram gata să merg la dentist când o colegă de serviciu a început să mă tot convingă că mă voi alege cu un email dentar deteriorat… Mi-a recomandat mai întâi de toate să încerc benzile pentru albirea dinților Dental Whitestrips, care, după spusele ei, oferă efecte uimitoare fără a dăuna dinților. După ce am aflat de unde le pot procura și la ce preț sunt benzile am făcut comanda. Peste 3 zile am primit benzile și imediat le-am încercat.
Și ce credeți? După finisarea cursului dinții mei erau impecabili de ALBI! Doar 14 zile și dinții mi- au devenit mega albi!! Greu de crezut, dar adevărat!

Cum se utilizează benzile Dental Advanced White:

Pasul 1: Clătiți gura pentru a elimina resturile de mâncare.
Pasul 2: Deschideți cutia cu benzi pentru albire a dinților Dental Whitestrips, desfaceți una din cele 28 de pungi sigilate și scoateți benzile. Fiți atenți: benzile de albire pentru dinții de sus și cei de jos au forme diferite.
Pasul 3: Stând în fața oglinzii, aplicați benzile cu partea acoperită cu gel pe suprafața exterioară a dinților. Banda mai lungă se aplică pe maxilarul superior, iar banda mai scurtă-pe maxilarul inferior. Asigurați-vă că sunt fixate bine.
Pasul 4: Capetele benzilor care au rămas în plus se îndoaie în spatele dinților. Gelul se va distribui uniform pe toată suprafața și va umple golurile dintre dinți.
Pasul 5: Lăsați benzile pe dinți timp de 30 de minute.
Pasul 6: Îndepărtați benzile pentru albire. Clătiți gura cu apă pentru a elimina orice exes de gel. Dacă este nevoie folosiți degetul pentru o curățare mai eficientă.
Comanda am facut-o de pe acest site. Cel mai important e că nu riscați nimic. Comanda vine în câteva zile și achitarea se face la primirea coletului. Foarte simplu, nu-i așa? ))
Prețul benzilor Dental Whitestrips este cu mult mai mic decât prețul unei poceduri de albire a dinților în clinicile stomatologice. Cel mai important este că efectul dorit apare rapid, ușor și fără a dăuna sănătății dinților!!!
Sper că această informația vă va fi de folos și îmi veți urma exemplul. Doar 30 de minute pe zi vă albesc dinții considerabil! Vă urez succes!
194 comentarii
Alina
Bună ziua, Elena. Fiica mea a folosit câteva zile aceste benzi pentru albirea dinților. Într-un timp foarte scurt dinții au devenit albi albi. Nu credeam în rezultate dar acum recomand cu încredere!
În urmă cu o zi | Comentează
3
Cristina
Mulțumesc. Elena. Ieri am primit benzile Dental Whitestrips. Azi voi începe să le folosesc. Sper să mă fac cu un zâmbet de invidiat)))
În urmă cu o zi | Comentează
4
Naty
Sora mea locuiește în America și zice că aceste benzi sunt foooarte populare acolo. Efectul este uimitor!!
În urmă cu o zi | Comentează
10
Felicia
Elena, bună ziua! Povestea ta m-a motivat și pe mine! Fac comanda în curând!
În urmă cu 2 zile | Comentează
7
Lili
Le folosesc de două zile și dinții deja au devenit mai albi!! Sunt mulțumită! Mersi de sfat!
În urmă cu 2 zile | Comentează
5
Daria
Salutare Elena! Am făcut comanda, acum aștept benzile))
În urmă cu 3 zile | Comentează
3
Otilia
Interesantă chestie))))
În urmă cu 3 zile | Comentează
7
Alina
Elena salut! Folosesc benzile Dental Whitestrips de câteva zile și bucuria mea nu are margini!! Dinții mei niciodată nu au fost atât de albi. Foarte bun produs!!

În urmă cu 5 zile | Comentează
4
Mihaela
În SUA oamenii își albesc dinții doar cu benzile Dental Whitestrips deja de 5 ani!! Toate prietenele mele au zâmbete ca vedetele din Hollywood)))
În urmă cu o săptămână | Comentează
5
Mariana
Salut! Folosesc benzile Dental Advanced White de 3 zile… Nu pot găsi cuvinte pentru a-mi explica mirarea și mulțumirea!!! Elena, îți mulțumesc mult!!! Acum am cel mai frumos zâmbet!!!!
În urmă cu o săptămână | Comentează
6
Violeta
Le folosesc de 4 zile și rezultatul este vizibil!! Dinții mei nu au fost așa albi nicicând!! Sunt foarte mulțumită!!
În urmă cu o săptămână | Comentează
21
Anișoara
Am cumpărat și sunt mulțumită!! Dinții devin tot mai albi de pe zi ce trece! Cu un așa preț benzile Dental Whitestrips sunt practic un cadou pentru zâmbetul meu!
În urmă cu 2 săptămâni | Comentează
9
Roxy
Elena, și eu știu despre aceste benzi. Efectul se păstrează deja de mai bine de un an!
În urmă cu 2 săptămâni | Comentează
5
Crisss
Soțul meu este în al 9-lea cer de fericire. Zice că acum zâmbește mai frumos ca Brad Pitt )))
În urmă cu 3 săptămâni | Comentează
18
Andreea
Felicitați-mă, în doar o oră dinții mi s-au înalbit considerabil!!!
În urmă cu 3 săptămâni | Comentează
2
NoNa
Benzile Dental Whitestrips chiar oferă un efect minunat!!! Am făcut comanda tot de pe acest site și am primit coletul în doar 3 zile. Dinții sunt tot mai albi și mai albi!!
În urmă cu 3 săptămâni | Comentează
47
Olga
Toți colegii mei folosesc aceste Dental Whitestrips Zici că suntem actori în Hollywood))) Super.
În urmă cu 3 săptămâni | Comentează
31
Lorana
Și eu am auzit despre aceste benzi. Mătușa mea are un zâmbet strălucitor datorită lor)))
În urmă cu 3 săptămâni | Comentează
11
Felicia
Salutare. Benzile sunt super! Timp de 5 zile dinții au devenit atât de albi!!!
În urmă cu 3 săptămâni | Comentează
38
Naty
Bună treabă fac aceste benzi!! Am dinții albi ca zăpada acum.
În urmă cu 4 săptămâni | Comentează
57
Alex
Salutare doamnelor. Eu ca un fumător înrăit cu dinți galbeni afirm: benzile fac o treabă excelentă!!! Dinții au devenit albi în 7 zile!! Recomand!

În urmă cu 4 săptămâni | Comentează
3
Camelia
Nu e o noutate. Despre aceste benzi știu toți. Dar cine nu știe nu își dorește dinți albi.
În urmă cu 4 săptămâni | Comentează
5
Lora
Mulțumesc pentru articol. Chiar acum fac comanda.
În urmă cu 4 săptămâni | Comentează
9
Sofia
Asta e ceea de ce am nevoie! Acum voi fi de toți invidată)))
În urmă cu 4 săptămâni | Comentează
16
Gabriela
În toată lumea se vorbește despre aceste benzi. Comentarii negative nu am auzit niciodată!
În urmă cu 4 săptămâni | Comentează
21

Mga Komento