Lumaktaw sa pangunahing content

ХИПЕРТОНИЯ И ПИКОВЕ В НАЛЯГАНЕТО - ОСТАВАТ В МИНАЛОТО!

Инфаркт и инсулт - причина за почти 70% от всички смъртни случаи в света. Седем от всеки десет души умират, поради запушване на артериите на сърцето, или мозъка. В почти всички случаи, причината за такъв ужасен край е една - пикове в налягането, поради хипертония. “Тихият убиец”, както са го нарекли кардиолозите, отнема живота на милиони хора всяка година.

Бокерия Лео Антонович
Лекар-кардиолог, изобретател, организатор в медицинската наука, педагог, професор, академик. С натрупан опит и обучение в университети в различни страни. Членство в професионални сдружения, в тази област: член на Нюйоркската академия по медицина, Обществото за Сърдечно-съдова хирургия, Общество за съдова хирургия и Европейското общество по сърдечно-гръдна хирургия.
Трудов стаж - 22 години.

За проблема:
Не е тайна, че сърдечно-съдовите заболявания - това са световните лидери, сред заболяванията, които отнемат човешки живот. Така например, хипертонията се явява, като основна причина за инфаркти и инсулти, които са записани на сметката на сърдечно-съдовите заболявания. Разбира се, други заболявания, също оказват натиск върху организма, но именно хипертонията и падовете на налягането, натискат спусъка, който изпраща човека в друг свят. #високо кръвно налягане,кръвно налягане,ниско кръвно,холестерол ,триглицериди,хипертония,висок холестерол,
лечение на високо кръвно,високо кръвно налягане лечение,високо кръвно лечение,лекарства за високо кръвно налягане#

Ако говорим за конкретните стойности то, около 77-78% от смъртните “естествени” случаи са в резултат на хипертонията. В абсолютни стойности, това е около 1,54 милиона смъртни случаи, през 2015 г. и 1,49 милиона, през 2014 г. Това означава, че броят наистина е огромен и страшен. Доскоро, за мащабите на това бедствие никой не знаеше, защото не се провеждаха подробни статистически данни и анализи. През периода от 2011 до 2015 г. ние събрахме огромно количество данни, което доведе до много разочароващи заключения.

Скоковете в налягането всеки път предизвикват огромно претоварване на сърдечния мускул, което рано или късно ще свърши със сърдечна недостатъчност. Грубо казано, всеки път, когато се повишава налягането, това води до претоварване на сърцето 10-20 пъти. Ако говорим за крайното развитие на заболяването, кръвното налягане винаги води до един и същ резултат - смърт. Впрочем, ако се отдели, като ключова причина за смъртта на човек, то това се среща в 89% от случаите. Тоест, в 89% от случаите на хипертония завършват с инфаркт или инсулт, и със смъртта на човека. При това, ако преди 20-30 години, при пациенти с тази диагноза имаха добра възможност да живеят 10-20 години, то сега, около 2/3 (две трети) от пациентите умират в рамките на първите пет години от развитие на болестта.

Особено страшен е факта, че много хора не осъзнават, че имат хипертония. И те пропускайки възможността да се промени нещо, просто се обричат на гибел.
Ето, по тези симптоми може да се определи, че имате хипертония:
  • Главоболие 
  • Учестено сърцебиене
  • Черни петна пред очите (мушички)
  • Апатия, раздразнителност, сънливост
  • Замъглено виждане
  • Изпотяване
  • Хроничната умора
  • Подуване на лицето
  • Изтръпване на пръстите на ръцете и втрисане
  • Ударни вълни на налягането

Дори и един от тези симптоми трябва да ви накара да се замислите. И ако те са два, няма съмнение - имате високо кръвно налягане. Между другото, според статистиката 67% от всички пациенти с хипертония не са наясно, че те са болни.

Как може да се защитите и да се преборите с болестта?
На първо място, Вие трябва да разберете, че е необходимо да се откажете от много свои вредни навици, особено тютюнопушенето и алкохола. Това само утежнява ситуацията с кръвното налягане. Следващият факт - да се свали налягането може и трябва, иначе няма как. Но това не лекува самата болест. Още повече, ако изберете лекарство и получите рязко намаляване на налягането, това може да предизвика изключително негативна реакция на организма и да доведе също до инфаркт. Да не говорим за факта, че таблетките оказват много високо натоварване на черния дроб.

Всъщност, в момента, единственото добавка, което официално се препоръчва за лечение на хипертонията и то се използва от кардиолози в тяхната работа - това е Heart Tonic. Неговата разработка започна преди няколко години и приключи съвсем скоро. Със създаването на добавката се занимаваше екип от експерти, които работеха в тясна връзка с практикуващи кардиолози. Резултатът е получаване на уникално по своите параметри средство, надеждно "погасяващо" хипертонията и ликвидиращо нейната причина, за разлика от всички други препарати.



Експертите са установили, че добавката действа на причината за заболяването, благодарение на което е възможно напълно да се отървете от хипертонията. Симптомите ги изчиства още през първите шест часа, след приемането, което се дължи на неговия активен компонент. Това дава възможно веднага, след началото на курса, както се казва, да поемете дълбоко дъх с пълни гърди.

Съдовият тонус е напълно възстановен, след един курс на употреба. Така Heart Tonic е ефективен на всеки етап от хипертонията. Добавката, естествено е преминало през клинични проучвания. Искам да отбележа, че ефикасността е продемонстрирана, в процеса на изпитания, за да се даде шанс на всички чуждестранни средства. Най-добрият резултат, сред западните лекарства - 20-21% излекувани. В нашия случай, ние говорим за 75-77% излекувани. Във всички други случаи, то просто стабилизира. Тоест, самото високо кръвно налягане остава в начален стадий (проблема със съдовия тонус). Но в същото време, при Вас не скача кръвното и Вие се чувствате просто великолепно.
В момента, оригиналния препарат Heart Tonic може да се поръча, чрез официалния сайт на производителя.
Коментари
Инна Луговая
За първи път чух за добавката, преди около три месеца и веднага си го поръчах. С кръвното проблемите бяха много страшни. А след това, след първия ден на прием - нито веднъж не скочи. Просто се радвам на живота.
10.02.2017
Евгения Широкова
Купих го за баба ми - тя винаги си има проблеми с кръвното налягане. Сама, тя едва ли ще стигне до там, да си поръчва по интернет, или дори само по телефона. Затова, аз го направих. Помогна, бих казала, на 100%, въпреки че проблемите бяха дългогодишни и глобални - няколко години, тя беше на много силни лекарства.
10.02.2017
Галина
Току-що оформих заявката, направо за 2 курса. В семейството ни, по женска линия, абсолютно при всички има проблеми с кръвното. И умират, най-често от инфаркт.
11.02.2017
Алексей
При мен, почти всички жени в семейството са умирали от инфаркти. И при всички е имало проблеми с кръвното. А и по мъжка линия, като че ли, имаше твърде много, такива случаи. Отивам, ще си поръчам и аз.
11.02.2017
Сабина
Поръчах за сестра си още преди два месеца. Тя отдавна се измъчваше от кръвното. Не може да си представите, как после тя ми благодари, че аз рискувах, като й поръчах добавката.
11.02.2017
Ирина Винс
При мен, с кръвното всичко е наред, но майка ми постоянно се измъчва. Ще й поръчам - надявам се, че ще й помогне.
12.02.2017
Ольга Попова
Чувствам се много по-добре, след като го използвах, все едно се подмладих. Даже и външността ми се промени. Станах по-млада и по-здрава.
12.02.2017
Евгений
Това е просто чудо, да. Heart Tonic веднага го поръчах, още като чух за него. Жалко, че не знаех за него преди 5 години, много страдах от кръвно, но сега съм жив и здрав! Открих света! Благодаря Ви много.
12.02.2017
Настя Миронова
На съпруга ми много му помогна! Кръвното му се стабилизира! Достатъчни му бяха само 3 таблетки. Сега ще си поръчам и за мен! Отлично помага.
13.02.2017
Илона Дмитриевна
Това е страхотно! Трябва да поръчам, вече ми писна от това кръвно!
13.02.2017
анастасия816
Няма да ми повярвате, но и аз имах същия проблем, постоянна умора, напълно изгубих интерес към живота, вече се бях отчаяла и изведнъж Heart Tonic, товa средствo е просто чудо, препоръчвам го на всички.
13.02.2017

Mga Komento