Lumaktaw sa pangunahing content

Промяната на формата на носа в домашни условия Е ВЪЗМОЖНА

Здравейте, аз съм Андрей Михайлов, водещ пластичен хирург в реномирана клиника.
Имам над 15 години медицинска практика. Всяка година правя стотици операции, за които хората са склонни да плащат МНОГО. За съжаление много хора не са наясно, че в 80% от случаите, операцията не е задължителна! Съвременната медицина от дълго е в състояние да коригира много дефекти на външния вид без пластична хирургия.
Пластичната хирургия е бърз, скъп и изключително опасен метод за трансформация. Първоначално неговата цел е да помогне на хората с вродени дефекти или дефекти, настъпили след нараняване.
... НО... ЛЕКАРИТЕ СА ПРЕВЪРНАЛИ ТОВА В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОХОДЕН БИЗНЕС, КАТО ИЗВЪРШВАТ САМО ПЛАТЕНИ ОПЕРАЦИИ БЕЗ НАПРАВЛЕНИЯ Ето защо сме свидетели на такива последствия: #операция на носа,корекция на нос,пластична операция на нос,корекция на нос цени,операция на носа цени,корекция на нос без операция, 
пластична хирургия,пластична операция на нос цени,ринопластика,операция на нос# 
 

Индустрията на красотата се грижи много от нехирургическите, т.н. неинвазивни методи за корекция на лицето да останат неизвестни и днес ще говорим за един от тях.
Преди шест месеца, пациентка ме помоли да направя ринопластика или просто казано - искаше да промени формата на носа си. Беше момиче на 20 (!) години, доста хубава. Но тя мислеше, че носът ѝ е много гърбав. Когато я попитах защо намира носа си за "грозен," тя отговори, че сега за красиви се смятат "малките чипи носове."
Като специалист ѝ казах, че формата на носа ѝ е анатомично перфектна и в нейния случай операцията може само да ѝ причини болка Но как да докажеш каквото и да е на някого, който е твърдо убеден в друго. Така е - няма начин.
Тогава реших да ѝ предложа различни алтернативни - леко да коригираме върха и гърба на носа ѝ с RhinoCorrect.

Какво е RhinoCorrect?



Това е специална шина, която променя формата на носа без нуждата от пластична хирургия. Тя е гъвкава и има широк спектър на действие като помага да се: 
- стесни формата на носа 
- скъси носа 
- премахнат кривините и „гърбицата“ 
- регулира върха 
- стеснят „крилата“ на носа, т.е. ноздрите 
- възстанови симетрията. 
Когато се използва редовно, RhinoCorrect може да помогне да се постигнат желаните резултати до 2-4 месеца БЕЗ ТРАВМИРАЩО ВЪЗДЕЙСТВИЕ или каквито и да е неприятни усещания.
Експертите отдавна са признали, че RhinoCorrect е 100% алтернатива на пластичната хирургия, независимо от факта, че е десетократно по-евтин и абсолютно безвреден. Но, както разбирате, използването му няма да генерира печалбите, които прави ринопластиката.Следователно информацията за тези шини внимателно се пази в тайна.
Моята пациентка първоначално беше скептична по отношение на RhinoCorrect, но аз я убедих, че резултатът ще удовлетвори очакванията ѝ. Освен това няма да се страхува за здравето си и няма да похарчи цяло състояние.
Разказах с подробности как да носи RhinoCorrect, за да постигне желания резултат и се разбрахме да се срещнем отново след три месеца.
Вижте ефекта, който е постигнала за този относително кратък период от време:
Разликата между ПРЕДИ и СЛЕД е огромна. Не съм сигурен, че операцията щеше даде по-добър ефект: носът на пациентката е видимо по-прав, гърбицата почти изчезнала и чрез коригиране на формата на върха на носа, той изглежда по-прав и елегантен. И всичко това: 
 БЕЗ ОПЕРАЦИЯ; БЕЗ БОЛКА, СИНИНИ И ОТОЦИ; БЕЗ СКЪПА СЛЕДОПЕРАТИВНА ТЕРАПИЯ.
Като опитен лекар, който поставя здравето на пациентите преди всичко, препоръчвам тази шина на всеки, който иска да промени или подобри формата на носа си. Без усилия, без разходи и без риск за здравето. Днес това единствената алтернатива на пластичната хирургия, която в действителност е много по-ефективна.
 ВАЖНО: Можете да поръчате RhinoCorrect от специализиран уебсайт.

Заболявания

КозметологияМъжки болестиСтоматологияЖенски болести

Статии

Пластична хирургия: Заслужава ли си да плащате за ТОВА?Топ класация на най-добрите клиники за пластична хирургия в странатаКакво НЕ НИ КАЗВА индустрията на красотата? Промяната до неузнаваемост е възможна само с...Най-лошите пластични хирурзи: истински истории за неуспешни операции

Коментари



БубаАз съм против операциите. Те карат хората да изглеждат грозни. Изкуствени клепачите, вдигнати до челото, изкуствени плътни устни, гадост, ужасно!

АннаБоже за какво си плиеят хората парите. Вместо да ги харчим за нещо по-достойно, те харчат хиляди за носовете си. По-добре да напрвят корекция на мозъка са!

Алекс В.Разбирам вашата пациентка, аз мразя носа си, той съсипа живота ми! Но нямам достатъчно пари за операция.

КалинаЕдинствения честен пластичен хирург! Отдавна се знае, че всички тези операции са само пладнешки обир.

МатейКолко готино, променила е носа си без операция. Отначално не разбрах за какво точно става дума. Чудя се дали тази шина наистина работи?

Яна М.Супер резултат. Някой от вас използвал ли е такова нещо вече?

Marina Baz se zapoznah s nyakolko momi4eta deto sa si opravili nosa i formata s takava 6ina, s RhinoCorrect .

Ивана45Научих за RhinoCorrect от форум за пластичната хирургия. Консултирах се с лекар в една клиника в центъра. Носих RhinoCorrect 4 месеца и направи носа ми значително по-тънък. Преди беше много широк, като картоф. Изключително доволна съм от резултатите! Единственото нещо е, че си купих RhinoCorrect от клиниката, където е по-скъпо, на този сайт видях същото, само че за много по-малко пари. Ех, иска ми се да бях разбрала по-рано... 

Дияна ДелеваБоли ли? И аз не си обичам носа

Д-р Андрей МихайловНе, RhinoCorrect не причинява никаква болка или дискомфорт. Действа постепенно.

Ники Ф.Ами ако този RhinoCorrect деформира носа ми?

Д-р Андрей МихайловНе, няма как да стане това, защото RhinoCorrect се настройва, за да постигне желаните резултати

Светла С.Може ли да споделите други положителни резултати от използването на RhinoCorrect във вашата практика?

Д-р Андрей МихайловЕто още един: Поли, млада дама на 28 години. Тя счупила носа си той се изкривил, но след като носи RhinoCorrect си възвърна симетрията след около 2,5 месеца. Операцията за коригиране на такъв дефект ще струва около 1000 долара 

Таня З.Изглежда добре, аз имам подобен проблем, мога ли да поръчам RhinoCorrect и да го ползвам без да ходя на лекар?

Лили ХристоваДа, аз си купих шината преди месец, има подробна инструкция как да го настроиш за себеси

Таня З.А ти какво мислиш? Има ли резултат?

А ти какво мислиш? Има ли резултат?Да, още от дете имам гърбав нос. Виж сега. Носът и е почти прав. Мисля, че ще го нося още месец и ще е готово! Мъжът ми го хареса

НаталияСтрахотен нос

Д-р Андрей МихайловДобър резултат

Юлия МаинскаЕ сега какаво всички ли трябва да си купим такива шини?
Отиди На Уеб Сайта

Mga Komento